Меню
Кошница

OPTIMUM NUTRITION Glutamine Powder 630 г

OPTIMUM NUTRITION Glutamine Powder 630 г
НОВО -27 %
OPTIMUM NUTRITION Glutamine Powder 630 г
Глутамин
65,90 лв
90,00 лв
Дан. основа: 65,90 лв
  • Stock: В наличност
  • Код: PRODUCT_10890
  • Weight: 0.63kg
  • SKU: 7659-00
  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ


Optimum Nutrition Glutamine Powder:

5 g чист L-глутамин в доза

Подкрепя възстановяването и растежа на мускулите

Съхранява мускулната тъкан

Подпомага имунната функция

Благоприятства здравето на чревния тракт

Смесва се лесно и бързо

Глутаминът е най-разпространената аминокиселина в тялото, съставляваща повече от 60% от свободните аминокиселини в скелетната мускулатура и повече от 20% от общото количество циркулиращи аминокиселини. Това обуславя съществената му роля за много от процесите, протичащи в организма. Глутаминът предпазва и съхранява мускулната тъкан, участва в регулацията на киселинно-алкалния баланс, подпомага функциите на имунната система и благоприятства здравето на гастроинтестиналния тракт. Тази метаболитна ангажираност предопределя класифицирането на глутамина като условно незаменима аминокиселина, което ще рече, че при определени условия се налага набавяне отвън – чрез храната или под формата на хранителни добавки.

Глутаминът от десетилетия се използва като суплемент в бодибилдинг средите, заради многото ползи, които приемът на тази универсална аминокиселина може да даде. По време на продължителни, интензивни тренировки мускулните нива на глутамин могат да бъдат изчерпани и това да ограничи синтеза на протеини. Optimum Nutrition Glutamine Powder предлага удобен начин да допълните диетата си с чист L-глутамин, като всяка доза осигурява 5 грама от важната аминокиселина. Optimum Nutrition Glutamine Powder е неовкусен, така че може да го добавите директно към протеиновия шейк след тренировка.

Препроръчителен прием: Добавете 5,1 g (≈ 1 равна мерителна лъжичка) към 240 ml вода и разбъркайте до пълното разтваряне. Препоръчва се да приемате 2 пъти дневно – 1 доза след тренировка и 1 доза вечер преди лягане.

Доза: 5,1 g

Дози в опаковка: 123

Състав в 5,1 g/10,2 g: L-глутамин 5 g/10 g

Внимание: Хранителни добавки не за заместител на разнообразното и балансирано хранене. Не превишавайте препоръчителната доза. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца.


ОТЗИВИ

Отзиви за OPTIMUM NUTRITION Glutamine Powder 630 г

Общо отзиви (0)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.


Разгледа ли и останалите ни промоции?
Outlast Outslim
OUTLAST Outflex
OUTLAST Ultimate Focus Formula
Outlast Promo
Pretty Woman Promo
Ostrovit Promo
Outlast 1+1 Promo