Меню
Your Cart

DYMATIZE

 Dymatize е американска компания, лидер в производството на висококачествени протеини, аминокиселини и добавки за професионални спортисти, бодибилдъри и фитнес любители. Опитът на Dymatize е впечатляващ със своите над 25 години лидерство на пазара. Компанията използва най-чистите суровини за продуктите си. Не добавя ненужни съставки и е горд носител на награди за протеин с най-добър вкус. 

Dymatize се стреми към непрестанен растеж и усъвършенстване, инвестира милиони в своя екип и във всеки един от продуктите си. Компанията е създател на революционния премиум продукт ISO 100 протеин, отличаващ се освен с невероятния си вкус, и с нулевото съдържание на въглехидрати, лактоза и мазнини. Както подсказва името му, ISO 100 съдържа 100% хидролизиран протеин изолат и малко количество калории.


BCAA
Dymatize BCAA Complex 2200 е формула от разклонени аминокиселини (BCAA), предназначени дапозволят бързото усвояване и по този начин да се постигне оптималновъзстановяване след интензивни тренировка. Тази добавка е идеална, за да се предотврати катаболизма, подобряванеформирането на гликоген, стимули..
64,30 лв
Дан. основа: 64,30 лв
BCAA
Разклонените аминокиселини (BCAA) принадлежат към 9-те основни аминокиселини, които не могат да бъдат синтезирани от самия човешки организъм - затова приемът трябва да бъде покрит чрез хранене или хранителни добавки.   BCAAs L-левцин, L-изолевцин и L-валин съставляват приблизително 20-35% от ..
31,00 лв
Дан. основа: 31,00 лв
DYMATIZE Elite 100% Whey 2170 гр
Hot -7 %
Суроватъчен протеин
Dymatize Elite Whey Protein е висококачествена протеинова добавка от два лесни за абсорбиране протеинови източника - изолат и суроватъчен протеин концентрат. Високото качество на  Elite Whey Protein се дължи на процеса на микрофилтрация, по който е създаден.Чрез него се запазват истинските свой..
112,00 лв 119,90 лв
Дан. основа: 112,00 лв
Глутамин
Глутамин, аминокиселина в свободна форма - най-изобилната аминокиселина, която се намира в скелетните мускули. Л-Глутаминът може да поддържа мускулните тъкани, като ограничава разграждането на белтъчини чрез задържане на азот, синтез на гликоген и синтез на протеини. Също така Л-Глутаминът може да п..
42,10 лв
Дан. основа: 42,10 лв
DYMATIZE ISO-100 2264 гр
Hot -10 %
Суроватъчен протеин изолат
Най-новият протеин с нулево количество въглехидрати и страхотен вкус. Dymatize  създаде ISO 100 и името му произлиза от източника на протеин в този продукт - 100% протеин изолат. Много компании твърдят, че използвате белтъчни изолати, но след като опиташ ISO 100 Dymatize Nutrition, бързо ще оце..
178,00 лв 197,60 лв
Дан. основа: 178,00 лв
DYMATIZE ISO-100 932 гр
-22 %
Суроватъчен протеин изолат
Най-новият протеин с нулево количество въглехидрати и страхотен вкус. Dymatize  създаде ISO 100 и името му произлиза от източника на протеин в този продукт - 100% протеин изолат. Много компании твърдят, че използвате белтъчни изолати, но след като опиташ ISO 100 Dymatize Nutrition, бързо ще оце..
86,00 лв 110,00 лв
Дан. основа: 86,00 лв
Аминокиселини с протеин
Dymatize® Super Protein Amino  е комплекс от високо качествен протеин и аминокиселини, които включват бързо усвоим суроватъчен протеин изолат и суроватъчен протеин концентратв комбинация с бавно абсорбиращ се казеин. Dymatize Super Protein Amino  съдържа аминокиселините Л-аргинин, Л-глутам..
62,40 лв
Дан. основа: 62,40 лв
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки. Продължавайки, Вие се съгласявате с нашата политика за лични данни.