Меню
Кошница

NUTREND

Nutrend е чешка компания лидер в производството на хранителни добавки, протеини и храни за активен начин на живот не само в Чехия, а и на международния пазар повече от четвърт век. Продуктите на Nutrend се предлагат в близо 60 държави и са любими на спортистите и на всички, които се стремят към активен и здравослен живот. Компанията не спира да се развива и да се стреми към  нови върхове. Към момента разполага с производствени халета, складове и офиси, разположени на хиляди квадратни метри площ.  

Nutrend разполага с огромен спектър от продукти като л-карнитин, аминокиселини, фет бърнъри и др, разделени в категории бодибилдинг, издръжливост и активен начин на живот като. Всеки един от тях  е дело на безкомпромисните професионалисти, които работят в компанията, както и на най-модерните технологии и производствени практики в индустрията. В състава на хранителните добавки на Nutrend не присъстват забранени вещества или допинг. Компанията разполага с декларация, че всички продукти отговарят на изискванията на световната антидопингова организация WADA.

NUTREND 100% Beef Protein 900 г NUTREND 100% Beef Protein 900 г
Безплатна доставка
Телешки протеин хидролизат
Nutrend 100% Beef Protein – основни преимущества:• Съдържа 100% хидролизиран телешки протеин• Високо съдържание на протеини – 90%• Стимулира растежа на мускулна маса• Спомага за възстановяването на мускулитеNutrend 100% Beef Protein е протеинов суплемент, чийто основен компонент е патентованата суро..
76,00 лв
Дан. основа: 76,00 лв
Суроватъчен протеин
Основните преимущества на NUTREND 100% WHEY PROTEIN:Суроватъчен протеин комбинация от суроватъчен протеин изолат и суроватъчен протеин концентрат5 гр BCAA в една дозаПатентована смес от храносмилателни ензимиБез глутенHE cъдъpжa изĸycтвeни oцвeтитeлиПодсладен с екстракт от стевия Ниски нива на ..
50,00 лв
Дан. основа: 50,00 лв
NUTREND 100% Whey Protein 2250 гр NUTREND 100% Whey Protein 2250 гр
Безплатна доставка
Суроватъчен протеин
Основните преимущества на Nutrend 100% Whey Protein:Комбинация от суроватъчен протеин изолат и суроватъчен протеин концентрат5 g BCAA в една дозаПатентована смес от храносмилателни ензимиБез глутенHE cъдъpжa изĸycтвeни oцвeтитeлиПодсладен с екстракт от стевия Ниски нива на мазнини и въглехидрат..
176,00 лв
Дан. основа: 176,00 лв
Суроватъчен протеин
100% WHEY PROTEIN на NUTREND се състои от най-добрите източници ултра-филтриран суроватъчен протеин концентрат и CFM (суроватъчен протеин изолат). 100% WHEY PROTEIN е предназначен за интензивно трениращи спортисти, фокусирани върху изграждане и растеж на чиста мускулна маса. Със всяка ..
25,00 лв
Дан. основа: 25,00 лв
Суроватъчен протеин
Основните преимущества на NUTREND 100% WHEY PROTEIN:Комбинация от суроватъчен протеин изолат и суроватъчен протеин концентрат5 гр BCAA в една дозаПатентована смес от храносмилателни ензимиБез глутенHE cъдъpжa изĸycтвeни oцвeтитeлиПодсладен с екстракт от стевия Ниски нива на мазнини и въглехидра..
73,00 лв
Дан. основа: 73,00 лв
Аргинин aлфа-кетоглутарат
Аргинин алфа-кетоглутаратът е основен компонент на синтеза на азотен оксид (NO),  позволява да се увеличи притока на кръв, спомага доставянето на кислород и хранителни вещества до мускулите, за да бъдат в състояние да работят в по-голяма интензивност. Аминокиселинната L-аргинин допълнително ув..
44,00 лв
Дан. основа: 44,00 лв
NUTREND After Training Protein 2520 g NUTREND After Training Protein 2520 g
Безплатна доставка
СУРОВАТЪЧЕН ПРОТЕИН
Изключителният състав на този протеин предлага на всички спортисти перфектна протеинова смес, предназначена за консумация веднага след края на тренировъчната сесия. Основата на AFTER TRAINING PROTEIN се състои от изключително висококачествена протеинова пудра, която се отличава с лесна, бърза аб..
165,00 лв
Дан. основа: 165,00 лв
Течни аминокиселини
Nutrend Amino Power Liquid:• 31% протеин• 12 600 mg аминокиселини в доза• Бързоусвоима течна форма• Комплексен аминокиселинен профил• Стимулира мускулния растеж• Увеличава силата• С добавен L-орнитинПълен спектър от аминокиселини в течна форма за стимулиране на мускулния растеж, сила и качествено въ..
55,00 лв
Дан. основа: 55,00 лв
Течни аминокиселини
NUTREND AMINO POWER LIQUID - Пълен спектър от аминокиселини в течна форма за стимулиране на мускулния растеж, сила и качествено възстановяване. Източникът е бързоусвоим протеин хидролизат, с висока биологична стойност. Продуктът е базиран на протеин хидролизат PeptoPro, който представлява ди- и три-..
34,00 лв
Дан. основа: 34,00 лв
Аргинин
Nutrend Arginine:• 500 mg L-аргинин в капсула• В свободна кристална форма• Подкрепя синтеза на азотен оксид• Подпомага възстановяването и растежа на скелетната мускулатураL-Аргинин е една от най-важните аминокиселини в човешкия организъм. Участва в протеиновия метаболизъм, подобрява кръвоснабдяванет..
36,00 лв
Дан. основа: 36,00 лв
BCAA
Nutrend BCAA 2:1:1 Tabs:• 1000 mg BCAA в една таблетка в съотношение 2:1:1• Подпомага мускулния растеж и възстановяване• Таблетна форма за удобно и прецизно дозиранеNutrend BCAA 2:1:1 Tabs съдържа 1000 mg от най-важните незаменими верижно-разклонени аминокиселини в една таблетка. Аминокиселините L-л..
57,00 лв
Дан. основа: 57,00 лв
BCAA
Продуктът предлага изцяло нов подход в хранителните добавки с ВСАА, специално създаден за силови тренировки. Революционно анаболно съотношение 4:1:1 на незаменимите ВСАА (L-Левцин, L-Изолевцин, L-Валин), предназначено за максимален и продължителен мускулен растеж. L-Левцин отговаря за стимулиране пр..
50,00 лв
Дан. основа: 50,00 лв
NUTREND BCAA 4:1:1 300 таблетки NUTREND BCAA 4:1:1 300 таблетки
Безплатна доставка
BCAA
Продуктът предлага изцяло нов подход в хранителните добавки с ВСАА, специално създаден за силови тренировки. Революционно анаболно съотношение 4:1:1 на незаменимите ВСАА (L-Левцин, L-Изолевцин, L-Валин), предназначено за максимален и продължителен мускулен растеж. L-Левцин отговаря за стимулиране пр..
130,00 лв
Дан. основа: 130,00 лв
BCAA с витамини B1 и B6
Изцяло нова формула от чешкия производител NUTREND със забележително количество витамин В1, който подпомага енергийния метаболизъм и сърдечната дейност. Освен това BCAA Complex на NUTREND съдържа и витамин В6, който намалява умората. BCAA са незаменими аминокиселини, т.е. човешкият организъм не..
40,00 лв
Дан. основа: 40,00 лв
BCAA
Незаменими разклонена верига аминокиселини в капсула с висока усвояемост. Предоставя необходимата доза аминокиселини с всяка капсула. Винаги е добре да имаме под ръка нещо, което възстановява мускулите от тренировка и същевременно е удобна опаковка. -  BCAA в съотношение 2:1:1 Лесна за аб..
45,00 лв
Дан. основа: 45,00 лв
BCAA кенче
Нов ексклузивен продукт от NUTREND! Тази леко газирана напитка с BCAA ще ви освежи по време на тренировка, както и в свободното ви време. BCAA Energy е с високо съдържание на незаменимите аминокиселини BCAA и кофеин и НЕ съдържа никаква захар. Винаги, когато имате нужда да сте 100% концентриран..
4,30 лв
Дан. основа: 4,30 лв
BCAA течни
Есенциални BCAA (разклонена верига аминокиселини - аминокиселини с разклонена верига) са аминокиселините, които тялото не може да възпроизвежда само и затова е необходимо да си набавя от външни източници, следователно зависи от хранителния прием. Добавеният витамин B6 е важен витамин, необходим..
51,00 лв
Дан. основа: 51,00 лв
BCAA течни
Nutrend BCAA Liquid предоставя 80 000 мг. от свободни верижно разклонени аминокиселини в кристанлна форма  за качествено възстановяване и защитата на мускулната тъкан. По време на интензивната физическа активност тялото губи някои аминокиселини, заедно с други важни вещества. Аминокиселин..
27,50 лв
Дан. основа: 27,50 лв
BCAA шотове
Nutrend BCAA Liquid Shot:• Високо съдържание на верижно-разклонени аминокиселини – 3000 mg  в доза• Оптимално съотношение – 2:1:1• Подпомага растежа на мускулна маса• За качествено и бързо възстановяване• Бързоусвоима течна форма• Без захарЕсенциалните аминокиселини с разклонена верига L-левцин..
54,00 лв
Дан. основа: 54,00 лв
Бета-аланин
По-високото ниво на карнозин в мускулната тъкан помага да се регулира положително рН на мускулите и по този начин повишава физическата активност. Когато се използва редовно той намалява мускулната умора и постепенно  увеличава интензитета на тренировката. Предназначен за: увеличаване..
30,00 лв
Дан. основа: 30,00 лв
Енергийни ефервесцентни таблетки
Енергийна таблетка обогатена с енергизиращи и стимулиращи субстанции като кофеин, таурин, магнезий, витамин С, L-Карнозин, L-Аланин и BCAA в оптимално съотношение 2:1:1. Преобладава бързо усвояващата се енергия. Общият ефект е подсилен от факта, че таблетката се разтваря в устата, където ефективните..
12,00 лв
Дан. основа: 12,00 лв
Енергиен гел
Nutrend Carbosnack:• 31 g въглехидрати в едно саше• Източник на бърза енергия• 200 mg бета-аланин• 50 mg холин• 250 mg глюкуронолактон• С витамин B3• Без глутен • Не съдържа изкуствени оцветители• Практична формаБърза енергия под формата на гел, комбиниращ два типа въглехидрати в балансирано съ..
57,00 лв
Дан. основа: 57,00 лв
NUTREND Carnitine 100000 1000 мл NUTREND Carnitine 100000 1000 мл
HOT 🔥
L-карнитин
Nutrend Carnitine 100000:• 1000 mg L-карнитин в доза• Обогатен с витамини B5 и B6• Бързоусвоима течна форма• Допринася за нормалния енергиен метаболизъм• Редуцира излишните мазнини и съдейства за контрол на теглото• Без захарКакво е представлява L-карнитинът?L-карнитинът (L-Carnitine) е естествена а..
47,00 лв
Дан. основа: 47,00 лв
Тонизираща напитка с L-карнитин
Nutrend Carnitine Activity Drink with Caffeine:1000 mg L-карнитин1000 мг таурин40 mg кофеинБез захарОсвежаваща напитка готова за пиене без захар. Съдържа  L-карнитин (1000 mg) и съставки, които доставят енергия, като кофеин и таурин. Тази напитка е идеална за подобряване на физическото ви предс..
4,90 лв
Дан. основа: 4,90 лв
NUTREND Carnitine Compressed Caps 120 капсули NUTREND Carnitine Compressed Caps 120 капсули
Безплатна доставка
L-Карнитин
1500 mg L-карнитин тартрат в капсула. Отличен продукт за редовно ползване от хора, които залагат на интензивните тренировки и се фокусират върху намаляването на телесните мазнини. Функцията на карнитина е да транспортира свободните мастни киселини до митохондриите на клетките, където те ще бъдат из..
89,00 лв
Дан. основа: 89,00 лв
L-Карнитин
3000 мг л-карнитин в течна форма, която лесно се усвоява. CARNITINE 3000 е с добавен кофеин, таурин и екстракт от зелен чай. Освен това съдържа витамин В1, В3, В5 и В6, които допринасят за енергийния метаболизъм.  Ето и какво съдържа всеки шот CARNITINE 3000:  - 3000 мг л-карнитин (CAR..
67,00 лв
Дан. основа: 67,00 лв
Конюгирана линолова киселина
Nutrend CLA Softgel Caps:• Ускорява метаболизма и подпомага изгарянето на мазнини • 640 mg CLA в капсула• 50 mg екстракт от зелен чай в капсула• Лесно усвоими капсули• Ефективно усвояване от организмаКонюгирана линолова киселина (CLA), капсулирана в специални софтгел капсули, които значително з..
35,00 лв
Дан. основа: 35,00 лв
Креатинова матрица
Creaport съдържа комбинация от пет различни форми креатин, перфектно допълващи се една друга с тяхното уникално действие. Този креатнов продукт е подходящ за повишаване на резултатите, подобряване на физическата активност, растежа на мускулна маса и сила. За по-добър ефект препоръчваме използването ..
49,00 лв
Дан. основа: 49,00 лв
Креатин монохидрат
Nutrend Creatine Compressed Caps:• Повишава силата• Подобрява високоинтензивните тренировкиНеобичайно голяма доза креатин в специална капсула за максимално усвояване в организма. Капсулата е с ниска киселинност, което позволява по-лесното транспортиране в храносмилателния тракт. Креатинът е основни..
45,00 лв
Дан. основа: 45,00 лв
Креатин монохидрат
Nutrend Creatine Monohydrate: • Повишава силата• Препоръчва се при интензивни тренировки100% чиста форма на креатин и една от най-предпочитаните хранителни добавки за повишаване на мускулния растеж. Високо ефективен продукт под формата на прах, подходящ за атлети, които са решили да приемат кре..
69,00 лв
Дан. основа: 69,00 лв
NUTREND Creatine Monohydrate Creapure 500 г NUTREND Creatine Monohydrate Creapure 500 г
Безплатна доставка
Креатин монохидрат
Nutrend Creatine Monohydrate Creapure®:• Висококачествена форма на креатин - CREAPURE®• Повишава силата• Препоръчва се при интензивни тренировкиCreatine Monohydrate Creapure® е висококачествен, 100% чист креатин монохидрат. Прахообразната му форма позволява лесно приготвяне и бързо разтваряне.&..
102,00 лв
Дан. основа: 102,00 лв
Куркумин с биоперин и витамин D3
Nutrend Curcumin + Bioperine + D3:• Осигурява антиоксидантна защита• Притежава противовъзпалителни свойства• Подходящ за детокс режими• Подкрепя правилното храносмилане• Подпомага имунната система• Сертифицирани съставки• Лесно усвоими капсулиОтличен помощник за вашата детокс програма!Уникалната фор..
59,00 лв
Дан. основа: 59,00 лв
Протеинови барoве
Протеинов бар със страхотен вкус и високо съдържание на протеин. Снабдява ви с енергия през целия ден. 30% протеини С ниско съдържание на захар Без глутен Високо съдържние на фибри..
62,00 лв
Дан. основа: 62,00 лв
Десерт с ядки и сушени плодове
Бар с превъзходен вкус, пълен с полезни ядки и мед. DeNuts е без консерванти и глутен. Този здравословен десерт е качествен източник на енергия и витамини. Без глутен Без консерванти Подсладен с мед Естествен източник на енергия..
69,00 лв
Дан. основа: 69,00 лв
Есенциални аминокиселини
EAA MEGA STRONG POWDER на NUTREND може да се използва за хидратация по време на тежка физическа активност. Миксът от есенциални аминокиселини е подсилен с витамини В5 и В6, които подпомагат енергийния и глюкогенния метаболизъм. Също така е добавен витамин Д, който подпомага имунната система и поддър..
74,00 лв
Дан. основа: 74,00 лв
NUTREND Endurosnack Sachet 16 сашета x 75 гр. NUTREND Endurosnack Sachet 16 сашета x 75 гр.
Безплатна доставка
Енергитик
Специализиран енергиен гел ENDUROSNACK с постепенно освобождаване на енергия. Подходящ при продължително физическо натоварване, подпомага издръжливостта. За оптимални резултати използвайте редовно по време на тренировка. Удобна опаковка, която може да носите навсякъде със себе си. Подходящ за вел..
77,00 лв
Дан. основа: 77,00 лв
Специализиран енергиен гел ENDUROSNACK с постепенно освобождаване на енергия. Подходящ при продължително физическо натоварване, подпомага издръжливостта.За оптимални резултати използвайте редовно по време на тренировка. Удобна опаковка, която може да носите навсякъде със себе си. Подходящ за вел..
56,00 лв
Дан. основа: 56,00 лв
NUTREND Excelent Protein Bar 18 x 85 гр NUTREND Excelent Protein Bar 18 x 85 гр
Безплатна доставка
Протеинови барове
Протеинов бар, покрит с плодове или ядки и с глазура от шоколад или йогурт. Съдържа 24% протеин, 43% въглехидрати и ефективни съставки за защита на мускулната маса – ВСАА, L-Глутамин и витамини. Отличен източник на енергия през целия ден. Страхотен вкус 24% протеини Качествени източници..
82,00 лв
Дан. основа: 82,00 лв
NUTREND Excelent Protein Bar Double 18 x 85 г NUTREND Excelent Protein Bar Double 18 x 85 г
Безплатна доставка
Протеинови барове
Nutrend Excelent Protein Bar Double:Страхотен вкус21 g протеин в един бар3,2 g BCAA С L-глутаминOбогатен в витамини от група BДва вкусни слоя, изключително висококачествени протеини, плодове или ядки, и всичко това покрито с нежен млечен шоколад или деликатен йогурт. Може ли такъв изкусителен б..
82,00 лв
Дан. основа: 82,00 лв
Предтренировъчен продукт
Уникална предтренировъчна формула за безкомпромисни резултати. Ефективна комбинация от три синергично действащи смеси от активни съставки, които подобряват кръвообращението и повишават концентрацията по време на тренировка. Кофеин, аргинин, ефективна комбинация от полифеноли Vinitrox, цитрулин малат..
68,00 лв
Дан. основа: 68,00 лв
Показани са от 1 до 40 от 140 резултата (4 страници)