Меню
Кошница

OPTIMUM NUTRITION Micronised Creatine Powder 317 г

OPTIMUM NUTRITION  Micronised Creatine Powder 317 г
НОВО
OPTIMUM NUTRITION Micronised Creatine Powder 317 г
Креатин монохидрат
55,00 лв
Дан. основа: 55,00 лв
  • Stock: В наличност
  • Код: PRODUCT_10891
  • Weight: 0.32kg
  • SKU: 7661-00
  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ


Optimum Nutrition Micronised Creatine Powder:

3,4 g чист креатин монохидрат в доза

Подпомага регенераирането на АТФ

Увеличава силата по време на високоинтензивни тренировки

Подобрява хидратацията на мускулите

Допринася за покачване на чистата мускулна маса

Съкращава времето за възстановяване

Микронизиран за по лесно смесване и по-добра разтворимост

Тестван за забранени вещества

Ултрачист, научно доказан микронизиран кератин монохидрат с отлична разтворимост. Micronised Creatine Powder от Optimum Nutrition е предназначен за увеличаване на силата, подобряване на мускулната хидратация, насърчаване на издръжливостта и ускоряване на възстановяването. Подходящ е за всички спортисти и любители на физически активния начин на живот.

95% от креатина в организма се съхранява в скелетните мускули, с по-малки количества в мозъка и тестисите. Около две трети от интрамускулния креатин се превръща във фосфокреатин и се съхранява като източник на фосфат за производството на клетъчна енергия под формата на АТФ.

Optimum Nutrition Micronised Creatine Powder осигурява на мускулите ви най-висококачествената и клинично изследвана форма на креатин. Доказано е, че суплементацията с креатин може да повиши силата и издръжливостта и да стимулира изграждането на чиста мускулна маса. Той действа като фосфатен донор за работещите мускули, като по този начин ви позволява да тренирате по-усилено за по-дълго време. Това означава реални резултати по отношение на размер и сила, които не могат да остана незабелязани!

Всяка доза Optimum Nutrition Micronised Creatine Powder доставя 3,4 g 100% чист креатин монохидрат. Микронизираният креатин предлага множество предимства – отлична разтворимост, по-бързо усвояване и по-ефективно оползотворяване. Не предизвиква храносмилателни нарушения. Optimum Nutrition Micronised Creatine Powder се смесва лесно и за разлика от други креатинови добавки в прахообразна форма, няма песъчлив вкус или текстура. Освен това е неовкусен, което позволява безпроблемно да го добавите към протеинов шейк или гейнър. 

Препоръчителен прием: Добавете 5,1 g (≈ 1 равна мерителна лъжичка) към 240 ml вода или протеинов шейк и разбъркайте, докато се разтвори напълно. Приемайте една доза дневно. Много е важно да консумирате повече течности, тъй като креатинът действа чрез повишаване на хидратацията на мускулните клетки. 

Доза: 3,4 g 

Дози в опаковка: 93

Състав в 1 доза (3,4 g): Креатин монохидрат 3,4 g, от които креатин 3 g

Внимание: Хранителни добавки не за заместител на разнообразното и балансирано хранене. Не превишавайте препоръчителната доза. Съхранявайте на място, недостъпно за малки деца.ОТЗИВИ

Отзиви за OPTIMUM NUTRITION Micronised Creatine Powder 317 г

Общо отзиви (0)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.


Разгледа ли и останалите ни промоции?
Outlast Outslim
OUTLAST Outflex
OUTLAST Ultimate Focus Formula
Outlast Promo
Pretty Woman Promo
Ostrovit Promo
Outlast 1+1 Promo