Меню
Your Cart

GREEN BEAR

Компанията The Green Bear е производител на натурални чайове, сред които всеки може да открие това, от което има нужда. Използваните суровини в чайовете подлежат на строг производствен контрол. Продуктите на The Green Bear са одобрени от медицински специалисти и препоръчани от тях, а компанията разполага с FDA, IFS и др. сертификати за качество.

Чайовете на The Green Bear са насочени към конкретна цел, към която се стремите - отслабване, детокс на организма, подсилване на имунната система и др. Също така предлагат специално разработени чайове за мъже и жени, съобразени с нуждите на всеки пол. Изберете най-доброто за вас и се доверете на силата на прецизно подбраните билки във всеки един продукт.


Чай за кърмачки
Отслабване по време на кърмене!Breastfeeding tea представлява ароматен микс от висококачествени билки, внимателно комбинирани с цел подпомагането на лактацията при кърмещи майки. Всички съставки на този продукт са одобрени от акушер-гинеколози и са подходящи за употреба по време на целия период на к..
20,00 лв
Дан. основа: 20,00 лв
Чай за жени
Натурален микс от специално подбрани билки Подпомага грижата за женската коса, нокти и кожа Косата, ноктите и кожата на жените са силно уязвими от външни фактори като слънчево изгаряне, изсушаване и замърсяване. В старанието си да бъде красива, всяка жена е готова да преминава през процеду..
21,90 лв
Дан. основа: 21,90 лв
Чай за имунната система
Забрави за настинката и грипа защити се правилноIMMUNE BOOSTING TEA е специално създадена селекция от висококачествени билки, които са прецизно балансирани за да подсилят имунната система на организма ви. Тези антиоксидантни съставки имат свойството да повишат защитните сили на тялото, което подпома..
22,90 лв
Дан. основа: 22,90 лв
Чай за бременни
Стоп на неприятните симптоми и неконтролируемия апетит през бременносттаPregnancy tea представлява комбинация от висококачествени билки, подходящи за употреба по време на бременност. Благодарение на свойствата на тези съставки, чаят може да допринесе за контролиране на апетита, както и за потисканет..
20,90 лв
Дан. основа: 20,90 лв
Чай детокс
Превърни мечтаната фигура в реалност.Detox tea представлява селекция от внимателно подбрани билки, отгледани в подножието на балкана, чието действие оказва благоприятен ефект върху цялостното здраве. Редовния му прием може да допринесе за контролиране на апетита и следователно да подпомогне процеса ..
22,90 лв
Дан. основа: 22,90 лв
Чай за мъжко здраве
Сила, издръжливост и прилив на енергия!Men’s tea представлява микс от натурални билки, които подпомагат естественото производство на мъжките хoрмoни. Пропорциите и синергичното им действие правят този чай идеалната напитка за всеки мъж. Редовния му прием увеличава силата и издръжливостта при физичес..
22,90 лв
Дан. основа: 22,90 лв
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки. Продължавайки, Вие се съгласявате с нашата политика за лични данни.