Меню
Your Cart

BAD ASS

BAD ASS е производител на хранителни добавки, които са предназначени за всички, които тренират силово и непрекъснато се стремят да надскочат себе си и да подобрят спортните си постижения. Формулите на компанията са комплексни, с максимални стойности на вложените съставки за да ви подкрепят и в най-изтощителните и изискващи тренировки. 

Комплексни Аминокиселини
30.09.2020 Exp Date Bad Ass AMINO е формула съставена от всички аминокиселини, която за разлика от други подобни продукти, не е на таблетки, а е на прах, за по-лесен прием и мигновено навлизане в кръвообращението и мускулните влакна!➡ Максимално добро и бързо възстановяване➡ 25 г Аминокиселини в доз..
62,95 лв
Дан. основа: 62,95 лв
Суроватъчен протеин концентрат
Bad Ass WHEY е Суроватъчен Протеин Концентрат от висок клас. Концентратът, използван в Bad Ass Whey, е от най-висок клас и поради тази причина се усвоява мигновено от мускулатурата, за да достави така необходимите аминокиселини!➡ 23г Протеин в доза➡ 5.6 г БЦАА в доза➡ 3.4 г Глутамин в доза➡ 10 неуст..
72,95 лв
Дан. основа: 72,95 лв
Показани са от 1 до 2 от 2 резултата (1 страници)
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки. Продължавайки, Вие се съгласявате с нашата политика за лични данни.