Меню
Your Cart

MUSCLEPHARM

Производството на продуктите на MusclePharm се извършва при строг контрол и следвайки стриктни процедури, съгласно GMP (Сертифицирани добри производствени практики) стандартите. В суплементите на MusclePharm не присъстват забранени вещества, а само това, което пише на етикета. 

Добавките на компанията са дело на дългогодишни проучвания, а крайните продукти са преминали множество тестове, преди да стигнат до потребителите. В процеса на проверката им участват и много елитни професионални спортисти, убедили се в качеството и ефективността им. 


Комплексни аминокиселини
MusclePharm Amino 1 Sport Series представлява комплексни аминокиселини на прах, които значително подобряват възстановяването след физическо натоварване и подобряват производителността на организма. Доставя на организма ползи като хидратация, възстановяване, мускулно гориво и енергия за кле..
64,70 лв
Дан. основа: 64,70 лв
BCAA
Описание: Muscle Pharm BCAA 03:01:02 е нова спортна добавка, която предоставя уникално съотношение на ВСАА - 3 Левцин, 1 Исолецин, 2 Валин. Разклонена верига аминокиселини, които ще спомогнат за развитието на мускулите и поддръжането им. Тази добавка увелчава чистата мускулна маса и насърчав..
37,60 лв
Дан. основа: 37,60 лв
BCAA
С BCAA 3:1:2 от MusclePharm получаваш мощен комплекс от верижно разклонени аминокиселини (ВСАА), които дават на тялото ти точно това, от което се нуждае. Идеалната комбинация от л-левцин, л-валин и л-изолевцин позволява да се възползваш максимално от предимствата на ВСАА. Най-добрият начин за на..
37,60 лв
Дан. основа: 37,60 лв
Глутамин
Описание: Глутаминът е аминокиселината с най-голямо съдържание в скелетната мускулатура и метаболизира в големи количества при интензивни упражнения. MUSCLEPHARM Glutamine помага за скоростното възстановяване след тренировка и насърчава баланса на енергийните попълнения. Предпазва тялото от п..
28,60 лв
Дан. основа: 28,60 лв
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки. Продължавайки, Вие се съгласявате с нашата политика за лични данни.