Меню
Кошница

MARS

Mars е сред най-познатите и обичани марки, които предлагат сладки изкушения за сетивата. Любимите на всички десерти идват с нова формула с добавен протеин и намалено количество калории. Не е нужно да се отказвате от така обичания десерт в името на добрата фигура, изберете десерт Mars и получете и двете!

Bounty Hi-Protein 12 x 52гр
-16 %
Защо да изберете Bounty Protein Flapjack? Отличен източник на качествени въглехидрати 16 гр протеинНиско съдържание на захарНиско съдържание на мазнини Bounty Protein Flapjack е с основа от овесени ядки, залята с млечен шоколад и истински кокос! Този екзотичен десерт е само 200 kcal и..
59,00 лв 70,00 лв
Дан. основа: 59,00 лв
Mars HiProtein Bar 12 x 59 гр
-16 %
Протеинови барове
Млечен шоколад в комбинация със сладък карамел и всичко това с 20 грама протеин? О да! Това е Mars HiProtein Bar - здравословна доза протеин под формата на невероятно вкусен и лек шоколадов бар, който носи вкуса на любим десерт. Можете да се насладите на този протеинов десерт след тренировка ил..
59,00 лв 70,20 лв
Дан. основа: 59,00 лв
Протеинови барове
Поредното уникално вкусно сладко изкушение на MARS - протеинов десерт с любимите на всички M&M бонбонки. С високо съдържание на протеин и ниско съдържание на захар това е невероятен десерт, с който може да задоволите нуждата си от нещо сладко без капка гузна съвест. Комбинацията от карамел,..
60,00 лв
Дан. основа: 60,00 лв
ПРОТЕИНОВ БАР
Новият протеинов Сникърс е само с 200 калории и съдържа всичко, което ви е необходимо. Освен това здравословната версия на любимия десерт е запазила вкуса му - невероятно вкусна комбинация от фъстъци, карамел и шоколад с пухкава среда и 20 грама протеин. Можете да си хапнете един бар Сникърс след тр..
5,00 лв
Дан. основа: 5,00 лв
Snickers HiProtein Peanut Brownie 12 x 50 гр
-20 %
Протеинови барове
Ядки, шоколад, карамел и брауни с протеин. Трябва ли да казваме още? Протеиновите барове Snickers Peanut Brownie имат вкусен, мек пълнеж от ядки и брауни, покрит с нежен слой от карамел на Snickers и обвит в истински млечен шоколад. Когато нещо вкуси толкова страхотно, не може да бъде здравословно, ..
56,00 лв 70,00 лв
Дан. основа: 56,00 лв
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)