Меню
Кошница

SCITEC NUTRITION

Компанията Scitec Nutrition е основана през 1996 г. и оттогава се е превърнала в световно призната марка, която произвежда спортни добавки и протеини. Продуктите се дистрибутират в повече от 90 държави и са сред предпочитаните във фитнес средите. 

Това което отличава протеините и хранителните добавки на Scitec Nutrition, е че всички рецепти и производството на продуктите са дело на компанията. Scitec Nutrition разполагат със собствена производствена база с множество сертификати за качество, както и екип от професионалисти, благодарение на които се превръщат в един от най-големите  производители на суроватъчен протеин в световен мащаб. 

Освен протеини, компанията предлага и широк спектър от предтренировъчни формули, добавки за възстановяване, аминокиселини и витамини, както и всичко необходимо за оптимално спортно представяне. Продуктите на Scitec Nutrition се произвеждат под строг контрол и отговарят на най-високите изисквания в индустрията. Компанията предлага уникалната възможност на своите клиенти за проследяване на суровините до крайния продукт (UPTC) - още една гаранция за безкомпромисното качество на суплементите на Scitec Nutrition. 


SCITEC BCAA 6400 375 таблетки SCITEC BCAA 6400 375 таблетки
Безплатна доставка
BCAA
Описание: Aминокиселините с разклонена верига са от особено значение за организма от две гледни точки: най-вече защото тялото не може да ги произвежда и отчасти защото в стресови ситуации, като усилени тренировки или в моменти на неподходящ хранителен режим, аминокиселините хранят мускулите. Левц..
75,00 лв
Дан. основа: 75,00 лв
SCITEC AAKG 100 капсули SCITEC AAKG 100 капсули
-15 %
Предтренировъчен продукт
SCITEC AAKG - аргинин алфа кетоглутарат, подобрена формула на аминокиселината л-аргинин. AAKG подпомага производството на растежен хормон и секрецията на инсулин, в резултат се получава благоприятна анаболна среда за мускулен растеж. Аргининът е прекурсор на азотния оксид, подобрява кръвообращението..
24,65 лв 29,00 лв
Дан. основа: 24,65 лв
Алфа липоева киселина
SCITEC ALA е една от най-ефективните антиоксидантни молекули, разтворими както във вода, така и в мазнини. Увеличава клетъчната мембрана и защитата на антиоксидантната система. Алфа липоевата киселина, освен че е мощен антиоксидант, също има ефект върху нивото на кръвната захар, което я прави много ..
29,00 лв
Дан. основа: 29,00 лв
Комплекс аминокиселини
Микронизирани аминокиселини, бетаин, л-цитрулин, бета-аланин и още! Размажете тренировките си с новият продукт на Scitec - Ami-NO Xpress, който е създаден за високоинтензивни тренировки! Ami-NO Xpress е продукт, който се приема по време на тренировка и съдържа 19 внимателно подбрани съставки в 4 ра..
51,00 лв
Дан. основа: 51,00 лв
SCITEC Amino 5600 1000 таблетки SCITEC Amino 5600 1000 таблетки
Безплатна доставка -1 %
Пълен спектър аминокиселини
SCITEC AMINO 5600 е оптимална комбинация от незаменими аминокиселини важни за тялото, от гледна точка на развитието на мускулите. Незаменимите аминокиселини са от съществено значение за балансираното функциониране на организма, а неговото съдържание в разклонена верига аминокиселини (BCAA) предотвра..
79,91 лв 81,00 лв
Дан. основа: 79,91 лв
SCITEC Amino 5600 200 таблетки SCITEC Amino 5600 200 таблетки
-4 %
Пълен спектър аминокиселини
SCITEC AMINO 5600 е оптимална комбинация от незаменими аминокиселини важни за тялото, от гледна точка на развитието на мускулите. Незаменимите аминокиселини са от съществено значение за балансираното функциониране на организма, а неговото съдържание в разклонена верига аминокиселини (BCAA) предот..
22,95 лв 24,00 лв
Дан. основа: 22,95 лв
Аминокиселини
Amino Charge на Scitec Nutrition е най-новата формула BCAA (разклонена верига аминокиселини), създадена, за да ви доставя енергия през целия ден. Може да се използва, както преди, така и по време на тренировка. Също така може да бъде страхотен заместител на кафето сутрин. Без захар и със съдърж..
66,00 лв
Дан. основа: 66,00 лв
SCITEC Amino Magic 500 гр. SCITEC Amino Magic 500 гр.
-9 %
Аминокиселини
Описание: Тази специална аминокиселинна матрица, има анаболен и тонизиращи ефекти и е универсална формула за увеличаване на мускулната маса и сила. Това е отличен начин да трансформираш тялото си. SCITEC AMINO MAGIC съдържа аминокиселини с разклонена верига (BCAA), глутамин, аргинин, лизин, ор..
48,46 лв 53,00 лв
Дан. основа: 48,46 лв
SCITEC Anabolic Whey 2300 гр. SCITEC Anabolic Whey 2300 гр.
Безплатна доставка
Суроватъчен протеин
Безспорно суроватъчения протеин, SCITEC Anabolic Whey е правилната добавка, ако целта ти е да увеличиш чистата мускулна маса, изгарянето на мазнините и да стимулираш здравето си. SCITEC Anabolic Whey има най-висока биологична стойност, създаден е от чисти протеинови източници и има смисъл да се доп..
124,96 лв
Дан. основа: 124,96 лв
Предтренировъчен Продукт
Атакувай тежестта и мускулите, които не нарастват, със SCITEC Attack - пълноценна храна за обема на клетките и ускорено производството на азотен оксид. Скоро ще забележиш по-голяма физическа сила, мускулна маса и енергия. За максимално увеличение на обема на клетките и енергия, формулата съдържа ..
31,00 лв
Дан. основа: 31,00 лв
Предтренировъчен Продукт
Атакувай тежестта и мускулите, които не нарастват, със SCITEC Attack - пълноценна храна за обема на клетките и ускорено производството на азотен оксид. Скоро ще забележиш по-голяма физическа сила, мускулна маса и енергия. За максимално увеличение на обема на клетките и енергия, формулата съдържа ..
33,00 лв
Дан. основа: 33,00 лв
BCAA с глутамин
BCAA + Glutamine Xpress10.000 милиграма Съотношение 1:1 на BCAA и глутамин  Подсилен с таурин Формула без захар Левцинът, изолевцинът и валиът спадат към семейството на изграждащите мускулите аминокиселини с разклонена верига (BCAA). Те са сред деветте есенциални аминокиселини, тъй като ч..
59,00 лв
Дан. основа: 59,00 лв
SCITEC BCAA 1000 100 капсули SCITEC BCAA 1000 100 капсули
-16 %
BCAA
Aминокиселините с разклонена верига са от особено значение за организма от две гледни точки: най-вече защото тялото не може да ги произвежда и отчасти защото в стресови ситуации, като усилени тренировки или в моменти на неподходящ хранителен режим са аминокиселините с които мускулите се хранят. Л..
22,56 лв 27,00 лв
Дан. основа: 22,56 лв
BCAA
Описание: Aминокиселините с разклонена верига са от особено значение за организма от две гледни точки: най-вече защото тялото не може да ги произвежда и отчасти защото в стресови ситуации, като усилени тренировки или в моменти на неподходящ хранителен режим са аминокиселините с които мускулите с..
74,00 лв
Дан. основа: 74,00 лв
BCAA
Описание: Aминокиселините с разклонена верига са от особено значение за организма от две гледни точки: най-вече защото тялото не може да ги произвежда и отчасти защото в стресови ситуации, като усилени тренировки или в моменти на неподходящ хранителен режим, аминокиселините хранят мускулите. Л..
29,00 лв
Дан. основа: 29,00 лв
BCAA на прах
Aминокиселините с разклонена верига са от особено значение за организма от две гледни точки: най-вече защото тялото не може да ги произвежда и отчасти защото в стресови ситуации, като усилени тренировки или в моменти на неподходящ хранителен режим, аминокиселините хранят мускулите. Левцин е една ..
71,41 лв
Дан. основа: 71,41 лв
BCAA
Описание: Aминокиселините с разклонена верига са от особено значение за организма от две гледни точки: най-вече защото тялото не може да ги произвежда и отчасти защото в стресови ситуации, като усилени тренировки или в моменти на неподходящ хранителен режим, аминокиселините хранят мускулите. Левц..
49,00 лв
Дан. основа: 49,00 лв
SCITEC Belt Fitness
-15 %
Колан
 FITNESS - Висококачествен колан за вдигане на тежести- Отличен, както за тежки, така и за леки повдигания- Много здрав, удобен и надежден- Поддържа долната част на гърба- Допълнителна защита от наранявания при вдигане на тежести- Неопренов тампон, който осигурява допълнителен комфортПриблизите..
18,70 лв 22,00 лв
Дан. основа: 18,70 лв
Бета-аланин
SCITEC Beta-Alanine е неесенциална аминокиселина, която се използва от мускулните клетки, за да синтезира карнозин, дипептид, състоящ се от бета-аланин плюс L-хистидин. SCITEC Beta-Alanine значително повишава силата, чистата мускулна маса, както и издръжливостта на мускулите. С две думи ще тренирате..
35,00 лв
Дан. основа: 35,00 лв
Бета каротен
Описание: Бета-каротинът е антиоксидант, който предпазва имунната система и има важна роля в правилното функциониране на зрението, освен това е прекусор на витамин А. Бета-каротинът е провитамин на ретината, отговорен за чувствителността към светлината в ретината и е причината да виждаме пълн..
14,00 лв
Дан. основа: 14,00 лв
SCITEC Big Bang 825 гр. SCITEC Big Bang 825 гр.
Безплатна доставка
Предтренировъчен продукт
SCITEC BIG BANG е продукт за повишаване на производителността преди тренировка, който съдържа 50 активни съставки за масимален ефект. SCITEC BIG BANG е формула без въглвхидрати. В този продукт можете да намерите уникални креатини и други вещества за растежа на клетките, силни стимуланти за по-добра..
78,00 лв
Дан. основа: 78,00 лв
Кофеин
Чистият кофеин има двойно по-голям ободрителен ефект, отколкото кафето,което обикновенно пием. Кафето съдържа стотици активи, които частичнонеутрализират положителния ефект на кофеина. Нещо повече, пиейки еспресо е много трудно да установим точната доза кофеин. Scitec Caffeine стимулира централ..
15,00 лв
Дан. основа: 15,00 лв
L-Карнитин
SCITEC Carni-X е веществена аминокиселина, от безопасен и ефективен тип, който играе ключова роля в усвояването на мазнините и производството на енергия в организма. SCITEC Carni-X е необходима за формиране на транспортна система, която транспортира мастните киселини в митохондриите на кле..
29,00 лв
Дан. основа: 29,00 лв
SCITEC Casein Complex 2350 гр. SCITEC Casein Complex 2350 гр.
Безплатна доставка
Казеин
SCITEC Casein Complex е единица Caseína Micelar, доминиран от млечни протеини. Млечните протеини се усвояват бавно (в сравнение с бързо смилаемите протеини от суроватка), което ни дава възможност за продължително освобождаване на аминокиселини в кръвния поток за повече от 7-8 часа. Тази функ..
124,96 лв
Дан. основа: 124,96 лв
Казеин
SCITEC Casein Complex е единица Caseína Micelar, доминиран от млечни протеини. Млечните протеини се усвояват бавно (в сравнение с бързо смилаемите протеини от суроватка), което ни дава възможност за продължително освобождаване на аминокиселини в кръвния поток за повече от 7-8 часа. Тази функ..
59,51 лв
Дан. основа: 59,51 лв
Предтренировъчен Продукт
В Scitec Citrulline Malate цитрулинът е комбиниран с ябълчна киселина (malic acid), за да формира цитрулин малат. Аминокиселината цитрулин се съдържа в динята (Citrullus lanatus), докато ябълчната киселина е органична киселина, която се среща в изобилие в природата (по-специално в плодовете). М..
44,00 лв
Дан. основа: 44,00 лв
Коензим Q10
Коензим SCITEC CO-Q10 е ензим, от съществено значение за производството на енергия в човешкото тяло и е известен също като антиоксидант. Нашето тяло може да синтезира коензим Q-10 от химичните съединения с подобна структура в храната, но производството му намалява с възрастта. Коензим SCIT..
18,00 лв
Дан. основа: 18,00 лв
Коензим Q10
Коензимът Scitec Co-Q10 е субстанция, подобна на витамините, която е налична в митохондриите на нашите клетки. Участва в аеробното дишане, което генерира част от енергията на човешкото тяло под формата на ATP. Коензимът Scitec Co-Q10 може да бъде синтезиран в повечето тъкани и се намира в ..
38,00 лв
Дан. основа: 38,00 лв
Колаген с протеин
 ·         7.5 g Хидролизирани колагенови пептиди·         Без добавена захар·         За растеж и поддържане на мускулите·         ..
46,00 лв
Дан. основа: 46,00 лв
Течен колаген
SCITEC Collagen Liquid е влакнест протеин и е важен компонент на костите, хрущялите, сухожилията, ставните връзки и други тъкани (кожа, нокти, коса). За добра имунна система и регенерация на епителната тъкан, тялото се нуждае от колаген. Нашата течна формула се абсорбира бързо, за постигнето на..
52,71 лв
Дан. основа: 52,71 лв
Колаген на прах
Scitec Collagen Powder:Хидролизиран морски колагенЗа здрава кожа и хрущялиБързо абсорбираща формулаС добавен витамин СНе съдържа захарУникален плодов вкус10 грама колаген в дозаКолагенът е вид протеин, който естествено се среща в човешкото тяло. Той има влакнеста структура. Той е важен компонент на ..
58,00 лв
Дан. основа: 58,00 лв
Креатин пируват
Креатин с пирогроздена киселина - SCITEC Creatine Pyruvate - e нова високо-енергийна молекула. Тази химически свързана молекула елиминира слабостите на двете вещества и засилва ползите от синергия. Това вещество, е резултат на химическо инженерство. Отговаря за транспортната функция и е в състо..
29,00 лв
Дан. основа: 29,00 лв
SCITEC DAA Pro 120 капсули SCITEC DAA Pro 120 капсули
-16 %
D-аспартанова киселина
SCITEC D-Test (DAA Pro) е естествен стимулант, който спомага синтеза на тестостерон и хормон на растежа. Активната съставка е не есенциалната аминокиселина Д-аспаргинова киселина. Научни изследвания показват увеличение на тестостерона с над 40%.  SCITEC D-Test (DAA Pro) ще Ви даде: - муск..
29,47 лв 35,00 лв
Дан. основа: 29,47 лв
Мултивитамини
Daily Vita-Min е формула с постепено освобождане във времето, включваща мултивитамини и минерали с 24 съставки. Тя се отличава с високи дози витамин Б-комплекс, витамин Ц и повишени нива на витамин Д (до 1000% от препоръчаната дневна доза), плюс основни минерали, включително селен, цинк и хром. Н..
20,00 лв
Дан. основа: 20,00 лв
Яйчен протеин
Описание: Златният стандарт на протеините! Яйченият протеин е най-добрата алтернатива за хора с алергия към млечния протеин и непоносимост към лактозата. Повечето продукти са на базата на суроватъчен протеин, казеин или смес от двете. Яйченият протеин съдържа отлична комбинация от 8 незаменими..
60,00 лв
Дан. основа: 60,00 лв
Мултивитамини
Формулата на Scitec Euro Vita-Mins съдържа 23 от най-важните витамини и минерали и то в значителни дози. Сред есенциалните витамини витамин С допринася за нормалната функция на имунната и нервната система, както и за намаляване на умората. Витамин В2 допринася за доброто зрение и здравите червени кр..
20,00 лв
Дан. основа: 20,00 лв
Ленено масло капсули
Описание: Незаменимите мастни киселини са необходими за поддържането на анаболните процеси в мускулите. SCITEC Flax - Алфа-линоленова киселина (омега-3) и линолова киселина (омега-6) са незаменими мастни киселини, което означава, че двете вещества са необходими за нормалното функциониране..
22,00 лв
Дан. основа: 22,00 лв
SCITEC G-BCAA 250 капсули SCITEC G-BCAA 250 капсули
-15 %
BCAA
Описание: Аминокиселини с разклонена верига (BCAA, Branch Chained аминокиселини) са от съществено значение от две гледни точки: • Тялото ни не може да ги произвежда. • От друга страна, в резултат на стреса (например, след тренировка или липса на хранителни вещества) мускули използват първо..
62,78 лв 74,00 лв
Дан. основа: 62,78 лв
Глутаминова матрица
G-Bomb 2.0:• 8 активни съставки• Различни форми на глутамин• Осигурява алфа-кетоглутарат• С Биоперин• Без захар и аспартам• Намалява умората и насърчава възстановяването• Подкрепя имунната системаL-глутаминът, добре позната и популярна спортна добавка, е най-разпространената аминокиселина в организм..
62,00 лв
Дан. основа: 62,00 лв
Аргинин, орнитин и лизин
Haтypaлeн cтимyлaтop нa xopмoн нa pacтeжa (GH). Чecтo пpoдyĸциятa нa xopмoн нa pacтeжa нaмaлявa c гoдинитe и мoжe дa пpичини зaгyбa нa мycĸyлнa мaca.Cъщo тaĸa зa cпopтни цeли xopмoнa нa pacтeжa e вaжeн ĸaтo гopящ мaзнинитe фaĸтop.Aминoĸиceлинитe в Scitec Nutrition GH Surge 90 Capsules пoмaгaт зa пoв..
29,00 лв
Дан. основа: 29,00 лв
Показани са от 1 до 40 от 102 резултата (3 страници)