Меню
Кошница

POWERGYM

Powergym е испанска компания разработваща и произвеждаща хранителни добавки. Powergym има повече от 30 години опит и заслужено е сред най-елитните производители на суплементи в Испания. Редица професионални спортисти и отбори са избрали продуктите на компанията за своята физическа подготовка и възстановяване.

Powergym разчитат на своя научен екип за разработката на продуктите си, които се произвеждат в тяхна собствена лаборатория. Вложените суровини са висококачествени и компанията разполага със сертификати, доказващи тяхната чистота и липса на ГМО и забранени вещества. Можете да се доверите на испанската компания Powergym и да постигнете своите спортни цели благодарение на висококачествените им суплементи. 


POWERGYM Carnitin Plus 120 капсули
-60 %
L-Карнитин
Carnitin Plus от PowerGym е спортна хранителна добавка, която спомага процеса за изгаряне на мазнини и запазва мускулната маса, дори и в период на хранителен режим за отслабване.Carnitin Plus увеличава системните и чернодробните нива на л-карнитин и може да доведе до увеличено производство на кет..
26,11 лв 65,28 лв
Дан. основа: 26,11 лв
POWERGYM Definition 120 капсули
-60 %
Диуретик със соли и минерали
Definition от PowerGym подобрява дефиницията на мускулите. Подобрява храносмилането и има прочистващо действие. Облекчава подуването на стомаха. Бори се със задържането на течности, което е голяма помощ при стопортове като бодибилдинг, фитнес и аеробика. Неговите слаби диуретични свойства се..
23,81 лв 59,52 лв
Дан. основа: 23,81 лв
POWERGYM Hidroxycrom 120 капсули
-60 %
Гарциния камбоджа с хидроксицитна киселина
Hidroxycrom от PowerGym е комплексен продукт за изгаряне на мазнини, който освен че се справя с натрупаните масни клетки, създава и чувство за ситост. Hidroxycrom съдържа две съставки: гарциния камбоджа и HCA (хидроксицитна киселина), която активно подтиска апетита и е инхибитор на липогенезата ..
23,55 лв 58,88 лв
Дан. основа: 23,55 лв
POWERGYM Lipotropico 120 капсули
-60 %
Липотропен фет бърнър
Повече енергия, по-малко мазнини Lipotropicо от PowerGym е специално формулирана спортна хранителна добавка за тези, които искат ефективно да изгорят телесни мазнини, докато в същото време запазят мускулната си маса и енергия. Бетаинът, чолинът и инозитолът са липотропни фактори, които втечняв..
21,92 лв 54,80 лв
Дан. основа: 21,92 лв
POWERGYM POWER BCAA 450 G
-60 %
BCAA
PowerBCAA’s на PowerGym е невероятен продукт, който съдържа BCAA в съотношение 20:1:1, таурин и витамин В6 и е идеалният продукт за възстановяване и освежаване след изморителни тренировки. По време и след физическо натоварване се наблюдава разпад на мускулна маса, която нанася трайни увреждания н..
30,39 лв 75,98 лв
Дан. основа: 30,39 лв
POWERGYM Recuperox 120 капсули
-60 %
Антиоксидантна формула
Хранителна добавка с антиоксидантни свойства и възстановяване на мускулната и съединителната тъкан.Интензивните тренировки и подготовката за състезания без значение от спорта причиняват на организма ни стрес. Правилното възтсановяване е от основно значение за постигане на оптимално представяне, з..
34,56 лв 86,40 лв
Дан. основа: 34,56 лв
POWERGYM Vitadiet 120 капсули
-60 %
Комплекс за изгаряне на мазнини
VitaDiet е единственият суплемент с микроелементи, който гори мазнини и същевремнно поддържа мускулната маса при атлети, които искат да изгорят подкожните мазнини.VitaDiet съдържа хром и л-карнитин – два ключови нутриента, които участват в използването на мазнините и въглехидратите за енергия. ..
20,30 лв 50,74 лв
Дан. основа: 20,30 лв
POWERGYM Vitapower 120 капсули
-60 %
Kомплекс витамини и минерали
Увеличава енергията и жизненосттаМощен комплекс витамини и минерали VitaPower на PowerGym е суплемент с витамини, минерали и жен шен, който е създаден да покрие нуждите от микро-нутриенти на спортистите. Формулата на VitaPower  е изключително мощна и покрива напълно недостига на хранителни в..
19,47 лв 48,68 лв
Дан. основа: 19,47 лв
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)