Меню
Your Cart

CRILA BIO PHARM

CRILA BIO PHARM е европейска компания, чиято цел е да предложи висококачествени натурални продукти, които да повишат цялостното здраве и качество на живота. В основата на продуктите е патентован и клинично изпитан екстракт от растението Crila. Хранителните добавки ефективно подкрепят имунната система и поддържат функцията на  репродуктивната и хормонална система. Компанията предлага добавки, разработени специално както за жени, така и за мъже.

Имуностимулатор
Crilin imuno help е изцяло натурална хранителна добавка с терапевтично и профилактично действие върху човешкия организъм.Благодарение на уникалния си състав, е създаден за подпомагане на имунната система и грижа за цяостното здраве на човешкия организъм. Crilin e комплекс от билкови екстракти, с док..
35,00 лв
Дан. основа: 35,00 лв
Комплекс билкови екстракти
CRILA MEN'S HEALTH e изцяло натурална хранителна добавка с терапевтично и профилактично действие за здрава простата при мъжете.Нормализира обема и функциите на жлезата при доброкачествена простатна хиперплазия.Допринася за укрепване на мъжкия уринарен тракт и поддържа потентността.CRILA MEN'S HEALTH..
55,00 лв
Дан. основа: 55,00 лв
Комплекс билкови екстракти
CRILA WOMEN'S HEALTH e изцяло натурална хранителна добавка с терапевтично и профилактично действие, изцяло насочено към здравето на жената.Патентована формула, която спомага за поддържане на хормонален баланс при жените и за репродуктивно здраве. Влияе позитивно на поддържането на хормоналните функц..
55,00 лв
Дан. основа: 55,00 лв
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки. Продължавайки, Вие се съгласявате с нашата политика за лични данни.