Меню
Кошница

KT SPORTLINE

Kt Sportline предлага продукти, спомагащи за изгарянето на мазнини като фетбърнъри и Л-карнитин. Ще намерите и протеинови барове на бранда, които са чудесна здравословна алтернатива на масово продаваните десерти - подходящи за всички, които държат на фигурата си, но не искат да се лишат от сладките изкушения.


KT SPORTLINE Burn I (Starter) 100 капсули
Безплатна доставка
Фет бърнър
KT SportLine BURN 1 [STARTER]  – 100% натурален продукт, който спомага за по-ефективното изгаряне на мазнините.* Подобрява изгарянето на мазнините при физическа активност;* Дава енергия и тонус в ежедневието;* Спомага за изхвърлянето на излишната вода;* Повишава силата и издръжливостта по време..
80,00 лв
Дан. основа: 80,00 лв
KT SPORTLINE Burn II Strong 100 капсули
Безплатна доставка
Фет бърнър
KT SportLine Burn II / STRONG е мощна формула, насочена към бързо намаляване на телесните мазнини.Съдържа естествени съставки, които имат силно синергично действие, повишаващо термогенезата и метаболизма в тялото. Л-карнитин има огромно участие в мобилността и транспортирането на т.нар. мини ве..
90,00 лв
Дан. основа: 90,00 лв
L-карнитин
KT Sport Line L-Carnitine е високо качествен продукт, който съдържа Л-Карнитин. L-Carnitine има огромно участие в мобилността и транспортирането на т.нар. мини вериги от мастни киселини до митохондриите. Както знаем, митохондриите са двумембранни клетъчни органели, чиято функция е извършване на..
30,00 лв
Дан. основа: 30,00 лв
Протеинови мъфини
Шоколадов гурме вкус Приготвен с брашно от спелта Обогатен с фибри Без добавена захарИзточник на омега 3, калций и магнезий Protein Muffin от KT Sportline е високопротеинов десерт, който е приготвен с пълнозърнесто брашно от спелта. Със своя невероятен шоколадов гурме вкус Protei..
4,50 лв
Дан. основа: 4,50 лв
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)