Меню
Кошница

SIS

Sis - Science in Sport е сред водещите компании производители на хранителни и спортни добавки от 1992 година насам. Те се уповават на науката за създаването на своите формули с цел да осигурят цялостно решение за нуждите на атлетите. Суплементите на компанията се използват от над 150 професионални футболни клуба, както и от множество спортисти и олимпийци в различни дисциплини. Можете да се доверите на Sis и да включите продуктите им в ежедневието си за да се радвате на подобрени спортни резултати.

SIS Beta Fuel + Nootropics Gel 30 x 60мл
Безплатна доставка
Енергиен гел с ноотропици
Sis Beta Fuel + Nootropics Gel:• Подобрява умственото и физическото представяне• 40 g въглехидрати на доза• Съотношение 1:0,8 между малтодекстрин и фруктоза• 250 mg Cognizin®Citicoline за подобряване на когнитивната функция• 200 mg кофеин, 1 g таурин и 200 mg теанин• Подходящ за веганиСъздаден като ..
211,00 лв
Дан. основа: 211,00 лв
SIS Beta Fuel Gel 30 x 60 мл
Безплатна доставка -51 %
Енергиен гел
SIS Beta Fuel Gel:• 40 g въглехидрати в саше • Съотношение 1:0,8 между малтодекстрин и фруктоза• Неутрално pH• Подходящ за веганиЕнергийният гел BETA FUEL е част от водеща гама енергийни суплементи, която включва още напитки и дъвчащи блокчета. BETA FUEL GEL e оптимизиран с чисто ново съотношен..
103,39 лв 211,00 лв
Дан. основа: 103,39 лв
SIS GO Electrolyte 1.6 кг SIS GO Electrolyte 1.6 кг
Безплатна доставка
Енергетик с електорлити
SIS GO Electrolyte съдържа комбинация от лесно разтворими въглехидрати и електролити (като калий), които подпомагат максимална хидратация на организма. Комбинацията от бързи енергийни източници и електролити увеличава способността на организма да абсорбира вода по време на физическа активност ка..
96,00 лв
Дан. основа: 96,00 лв
SiS GO Energy + Electrolyte Gels - 30 Pack SiS GO Energy + Electrolyte Gels - 30 Pack
Безплатна доставка
Енергитик с електоролити
Формулата на SiS GO Energy + Electrolyte Gels се базира на добре познатия и успешен продукт GO Isotonic Energy gel – първият изотоничен гел в света. Гелът не само доставя бързи и лесно усвоими въглехидрати (22 грама) за енергия, но и осигурява 118 мг натрий, 9.5 мг калий и 1.5 мг магнезий във в..
112,00 лв
Дан. основа: 112,00 лв
SIS GO Energy Gel + Caffeine 30 x 60 мл SIS GO Energy Gel + Caffeine 30 x 60 мл
Безплатна доставка
Енергетик с електорлити и кофеин
SIS GO Energy Gel + Caffeine се базира на първата истинска изотонична напитка под формата на гел – GO Isotonic Energy Gel. Този продукт съдържа 22 гр въглехидрати и 75 мг кофеин в гелче. Продуктът е идеален за високоинтензивни състезания, както и за продължителни дни на пътя. Многократно е доказ..
148,00 лв
Дан. основа: 148,00 лв
Хидратиращ продукт с електролити и кофеин
SIS Go Hydro + Caffeine Кола:• Оптимална хидратация и умствена стимулация в удобен формат• Лесно разтворими във вода, за осигуряване на високолектролитна напитка• 9 калории на порцияGO Hydro + Caffeine с вкус на кола е създаден, за да ви осигури ефективна хидратация, за да постигнете най-добрит..
21,88 лв
Дан. основа: 21,88 лв
Хидратиращ продукт с електролити
SIS Go Hydro + Electrolytes 20 таблетки:• Лесно разтворими във вода, за осигуряване на високолектролитна напитка• Високо съдържание на натрий, за да подпомогне хидратацията• Подходящи за веганиGo Hydro на SIS са създадени, за да подсигурят ефективна хидратация и постигнете най-добрите резултати. Кат..
21,88 лв
Дан. основа: 21,88 лв
SiS GO Isotonic Energy Gel 30 x 60ml
Безплатна доставка
Изотоничен енергиен гел
GO Isotonic Energy Gel е първият изотоничен гел в света, който ефективно доставя лесно усвоим и бърз запас от въглехидрати за енергия по време на тренировка. Те са създадени за директна консумация, не е нужно да ги разтваряте във вода и по този начин намалявате риска от поддуване, който понякога..
134,00 лв
Дан. основа: 134,00 лв
SiS Overnight Protein Powder 1 кг SiS Overnight Protein Powder 1 кг
Безплатна доставка
Суроватъчен протеин
SiS Overnight Protein Powder съдържа висококачествен суроватъчен протеин в комбинация със суроватъчен протеин изолат в съотношение 50:50 за още по-добър вкус. Overnight Protein е източник на бавен протеин с профил с високо съдържание на аминокиселини, които подкрепят мускулния растеж и поддръжка..
133,00 лв
Дан. основа: 133,00 лв
SiS REGO Rapid Recovery Powder - 1.6 кг
Безплатна доставка
Продукт за възстановяване
SiS REGO Rapid Recovery Powder е невероятен продукт за възстановяване, който се приема непосредствено след тренировка и физическа дейност. Той съдържа 22 гр въглехидрати, 20 г протеин, електролити, витамини и минерали. Бързото запълване на гликоген и белтъчини ти помага да вземеш максимума от т..
134,00 лв
Дан. основа: 134,00 лв
Показани са от 1 до 10 от 10 резултата (1 страници)