Меню
Кошница

SUPERIOR 14

Компанията Superior14 е създадена в Европа през 2012 година. Още от стъпването си на пазара, екипът на Superior14 знае, че за да се превърне в успешна, конкурентна и търсена марка, трябва да се стреми към непрестанно развитие и иновативни продукти. Компанията се придържа към това правило и се превръща в една от големите марки във фитнес индустрията. Продуктите им са висококачествени, суровините се подбират и инспектират внимателно, след което суплементите се произвеждат в собствена база, отговаряща на стандартите и притежаваща GMP сертификат.

BCAA с глутамин
Superior BCAA + Glutamine е с невероятен състав от 5000 мг BCAA и 3500 мг L-глутамин във всяка доза; под формата на пудра в няколко свежи вкуса. Премиум качеството гарантира отлични резултати - по-добро възстановяване, увеличаване на мускулната маса и повече енергия за тренировки. BCAA са т.нар..
61,00 лв
Дан. основа: 61,00 лв
BCAA на прах
Superior BCAA Powder предотвратява умората и подпомага повишаването на синтеза на протеините.Тялото ни не е в състояние само да произведе необходимите аминокиселини , за това  с тази хранителна добавка си набавяме необходимото количество ,повишавайки мускулната и енергийната ефективност по..
62,00 лв
Дан. основа: 62,00 лв
Аминокиселини
GH Pro-Max на Superior 14 съдържа комбинация от 2000 мг Аргинин, орнитин и лизин в една капсула, стимулирайки тялото за производство на хормона на растежа.Тези висококачествена напомпваща комбинация от аминокиселини е от основно значение за покачване на мускулната маса. За по-добри..
41,00 лв
Дан. основа: 41,00 лв
Предтренировъчна формула
Да започнете своята тренировка по правилния начин е от изключително значение, за да постигнете добри резултати. С Hyper Rush Extreme Pre-Workout Formula можете да покачите енергийните си нива и концентрация.Комбинацията от Кофеин, A-AKG и Бета Аланин ви подготвя по най-добрия начин за интензивна..
64,00 лв
Дан. основа: 64,00 лв
Протеинови барове
Superior Bar ти помага да си набавиш необходими белтъчини и то под най-вкусната форма и без да ти е гузна съвестта. Всяко барче Superior Bar съдържа 14 грама протеин и 20 грама въглехидрати, с които отлично подхранваш мускулите си след тежка физическа активност. Използван е висококачествен ..
66,00 лв
Дан. основа: 66,00 лв
SUPERIOR 14 Superior Quattro Protein 3000 грама
Безплатна доставка
Матричен протеин
Superior 14 Quattro Protein е протеинова матрица от 4 различни източника на белтъчини – суроватъчен протеин концентрат, млечен протеин концентрат, суроватъчен протеин изолат и глутаминови пептиди. Суроватъчния протеин изолат гарантира лесното усвояване и смилане на протеина и високото съдържание..
113,00 лв
Дан. основа: 113,00 лв
Телешки протеин
Superior 14 Whey Core Beef съдържа цели 21 грама телешки протеин в доза, които ти позволяват максимално да се възползваш от напомпващия ефект на продукта и то без нежелан холестерол и мазнини. Протеинът в Whey Core Beef е преминал специален процес на микрофилтрация, който гарантира супер бързо и..
60,00 лв
Дан. основа: 60,00 лв
SUPERIOR 14 Whey Core 2270 грама
Безплатна доставка
Суроватъчен протеин
Superior 14 Whey Core Protein е премиум протеин на прах от най-високо качество, който съдържа само 2.6 грама въглехидрати в доза. Благодарение на добавените L-глутамин и BCAA бори умората и подхранва активно мускулите след тежко физическо натоварване. За по-доброто усвояване на протеина са добавен..
99,00 лв
Дан. основа: 99,00 лв
Показани са от 1 до 8 от 8 резултата (1 страници)