Меню
Кошница

LEANEA

Leanea е компания, която има за своя цел и мисия да подкрепи и покаже наяве женската красота. Продуктите работят "отвътре-навън" и в тях са използвани единствено естествени растителни съставки. Всяка от хранителните добавки на Leanea е създадена от специалисти, които ежедневно се сблъскват с обичайните притеснения на нежния пол - целулит, бръчки, задържане на вода. Именно благодарение на опита, който имат, създателите на Leanea помагат на голям брой жени да възвърнат самочувствието, увереността и естествената си красота. 


Антицелулитен комплекс
LEANEA Derma е съвременен антицелулитен комплекс без аналог като състав и ефект на въздействие. Принадлежи към категория нутрикозметика, защото се прилага за справяне с упорит целулит чрез въздействие отвътре навън. Има възстановяващо и подобряващо качествата на кожата и подкожните тъкани действие, ..
39,00 лв
Дан. основа: 39,00 лв
Лимфокинетичен комплекс
LEANEA L-Flow е специализиран комплекс с уникален състав, начин на действие и ефект върху лимфната система. Прилага се за премахване на изявен лимфен застой и подкрепя метаболизирането и намаляването на мазнините от обездвижени зони на тялото следствие на заседнал начин на живот. Съдържа само естест..
36,00 лв
Дан. основа: 36,00 лв
Антиейджинг формула
LEANEA ReAGE Collagen+ е специализирана антиейджинг формула за поддържане на здрава и свежа кожа, с по-малко бръчки, подобрена еластичност и хидратация. Формулата съдържа най-утвърдените в нутрикозметиката съставки против стареене на кожата. ReAGE Collagen+ oсигурява Peptan F – най-добрия стандартиз..
49,00 лв
Дан. основа: 49,00 лв
Показани са от 1 до 3 от 3 резултата (1 страници)