Меню
Кошница

PRETTY WOMAN

Pretty Woman е български бранд, който както подсказва името му, е фокусиран върху производството на хранителни добавки специално създадени за нуждите на женския организъм. Суплементите са дело на екип от експерти с над 10 години опит в създаването на хранителни добавки. Използваните съставки са внимателно подбрани и с безкомпромисно качество. Иновативните формули не съдържат ГМО или стимуланти, а само комбинация от съставки, оказващи благоприятно влияние върху нежния женски организъм - отлично допълнение към ежедневието на всяка съвременна жена. 

Формула за сън
Липсата на качествен нощен сън е един от най-често срещаните проблеми в съвременното общество. Сънят е от решаващо значение за нормалното функциониране на организма. Чрез него тялото се възстановява по естествен път, възобновява енергийните запаси, а мозъкът анализира и съхранява натрупаната през де..
49,00 лв
Дан. основа: 49,00 лв
Подобряване на настроението
Extra Mood Support е революционна нова формула, чиито съставки се грижат за доброто настроение, фокуса и бистрота на ума на съвременната жена. Приемът на Extra Mood Support се препоръчва особено в периоди на стрес, за да сме в отлична кондиция.Extra Mood Support на Pretty Woman® представлява синерги..
49,00 лв
Дан. основа: 49,00 лв
Стави и сухожилия
Сухожилията и ставните връзки са част от сложната биомеханична система, която задвижва вашето тяло. Те са изградени от влакнеста съединителна тъкан. Сухожилията служат за захващане на мускула към костта. Те са здрави, но имат слаба еластичност. За разлика от тях, ставните връзки осигуряват здравина ..
49,00 лв
Дан. основа: 49,00 лв
Диуретик
Herbal Water Pills е високоефективен бленд от синергично действащи билки и нутриенти, специално създаден да поддържа здравословната функция на пикочните пътища и правилния баланс на телесните течности. Формулата съдържа екстракти от мечо грозде, хвойна и глухарче, които са естествени диуретици и мог..
49,00 лв
Дан. основа: 49,00 лв
Формула за коса, кожа и нокти
Засияйте с нашата нова формула! Както името подсказва, Perfect Hair, Skin & Nails от Pretty Woman® е комплексен суплемент, който допринася за оптималното здравословно състояние на вашите коса, кожа и нокти. Всяка уважаваща себе си жена се стреми да бъде красива и женствена във всеки един момент...
49,00 лв
Дан. основа: 49,00 лв
Комплекс за кости и стави
Premium Bones Health е качествен източник на витамини и минерали от решаващо значение за здравето на костите и нормалната функционалност на опорно-двигателния апарат. Добавеният натурален телешки колаген спомага за подобряване на костния метаболизъм и облекчава ставния дискомфорт.С напредване н..
49,00 лв
Дан. основа: 49,00 лв
Уринарен тракт
Ultimate Bladder Support от Pretty Woman® е натурална формула за жени, осигуряваща оптимална грижа за здравето на уринарния тракт. Нежната половина от населението е изложена на по-голям риск от развитие на инфекции на пикочните пътища (ИПП), които могат да причинят болка и дискомфорт. Ultimate Bladd..
49,00 лв
Дан. основа: 49,00 лв
Показани са от 1 до 7 от 7 резултата (1 страници)