Меню
Кошница

NATURALICO L-glutamine Powder 400 г

NATURALICO L-glutamine Powder 400 г
NATURALICO L-glutamine Powder 400 г
NATURALICO L-glutamine Powder 400 г
NATURALICO L-glutamine Powder 400 г
NATURALICO L-glutamine Powder 400 г
NATURALICO L-glutamine Powder 400 г
NATURALICO L-glutamine Powder 400 г
Глутамин
44,00 лв
Дан. основа: 44,00 лв
  • Stock: В наличност
  • Код: PRODUCT_31077
  • Weight: 0.20kg
  • SKU: 2304-00
  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ

L-глутаминът на прах на Naturalico спомага за изграждане на стройна фигура и намаляване на загубата на мускулна маса. 

·         Подпомага възстановителните процеси

·         Подобрява спортните резултати

·         Стимулира секрецията на хормона на растежа

Глутаминът е една от най-разпространените естествено срещащи се аминокиселини в тялото. Тя играе важна роля във възстановителните процеси на организма. При определени обстоятелства като продължително физическо натоварване, стресови ситуации и др., запасите от глутамин могат да намалеят драстично. Затова глутаминът се причислява към така наречените условно незаменими аминокиселини.

По време на високоинтензивни тренировки тялото ни изразходва глюкоза/гликоген за енергия. Приемът на глутамин като хранителна добавка спомага за възстановяването на изразходените гликогенни запаси и предпазването на мускулната тъкан от катаболните процеси.  Здравата имунна система също изисква значителни количества глутамин. Когато приемате глутамин вие зареждате тялото с необходимото му гориво да функционира правилно.  

L-глутаминът на прах на Naturalico спомага за изграждане на стройна фигура и намаляване на загубата на мускулна маса. Приемът на този продукт е чудесен начин да засилите своя метаболизъм, да подобрите възстановяването и спортните резултати.

Изледванията показват, че глутаминът може да стимулира секрецията на хормона на растежа, което от своя страна води до подобрен метаболизъм на мазнините и повишено количество чиста мускулна маса.

Препоръчителна доза:

Като хранителна добавка, приемайте по 1 мерителна лъжица (5 гр) смесена с 120/180 мл вода или друга течност. Приемайте преди и след тренировка.

Дозировка: 1 мерителна лъжичка (5 гр.)

Дози в опаковка: 80

ВНИМАНИЕ: Не превишавайте препоръчваната доза. Бременни или кърмещи жени, деца под 18 години и лица с установени медицински състояния трябва да се консултират с лекар преди да използват този или който и да е друг продукт. ПАЗЕТЕ ДАЛЕЧ ОТ ДЕЦА. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение на капачката е повредено или скъсано. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.


Комбинирай с Naturalico Creatine Monohydrate

100 % чист микронизиран креатин на прах за максимална мускулна сила. Повишава издръжливостта при високо интензивни тренировки и подпомага покачването на чиста мускулна маса. Комбинирайте двата продукта и се радвайте на невероятни резултати!

ОТЗИВИ

Отзиви за NATURALICO L-glutamine Powder 400 г

Общо отзиви (15)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.