Меню
Кошница

UNIVERSAL NUTRITION

Universal Nutrition снабдява спортистите с висококачествени хранителни добавки, предтренировъчни формули, протеини, аминокиселини и др. Компанията е създадена през 1977 година и е сред лидерите в индустрията. Мисията на Universal Nutrition е да предостави на своите клиенти топ хранителни добавки на разумни цени, с които да постигнат желаните резултати в залата. Universal държат на обратната връзка от потребителите си и се стремят да отговорят на всичките им очаквания. Отличното клиентско обслужване, екипът от професионалисти, стоящ зад всеки един продукт и непрестанният стремеж към усъвършенстване, са факторите, благодарение на които компанията предлага едни от най-добрите суплементи на пазара.

Animal Flex е сред топ продуктите на Universal Nutrition. Комплексната му и мощна формула предоставя максимална поддръжка на ставите и сухожилията и е сред предпочитаните хранителни добавки от всички активно спортуващи. Animal Flex е носител на награда за най-добра добавка за стави няколко поредни години.

Animal Pak е друга революционна добавка на компанията, която съдържа абсолютно всички необходими витамини, аминокиселини, антиоксиданти, храносмилателни ензими за цялостна подкрепа на организма и имунната система. Animal Pak е оптималният суплемент за всички спортуващи, но и за всеки, полагащ грижи за своето здраве.

UNIVERSAL NUTRITION Animal Flex 44 пакетчета UNIVERSAL NUTRITION Animal Flex 44 пакетчета
Безплатна доставка
Комплекс за стави
Основните преимущества на Universal Nutrition Animal Flex:·        Подобрява и възстановява здравето на ставите и хрущялите ·        Стимулира растежа за нови хрущяли·        Подобрява и ук..
85,00 лв
Дан. основа: 85,00 лв
UNIVERSAL NUTRITION Animal Pak 44 пакетчета UNIVERSAL NUTRITION Animal Pak 44 пакетчета
Безплатна доставка
Комплекс витамини и минерали
Основните преимущества на Universal Nutrition Animal Pak:• Комплексен източник на витамини и минерали• Съдържа растителни екстракти, аминокиселини и ензими• Подпомага функционирането на имунната система• Предотвратява на умората• Допринася за правилното функциониране на мускулите• Подпомага здравето..
95,00 лв
Дан. основа: 95,00 лв
Показани са от 1 до 2 от 2 резултата (1 страници)