Меню
Кошница

OUTLAST NUTRITION Glutamine 400 г

OUTLAST NUTRITION Glutamine 400 г
Безплатен втори продукт
OUTLAST NUTRITION Glutamine 400 г
Глутамин
49,90 лв
Дан. основа: 49,90 лв
  • Stock: В наличност
  • Код: PRODUCT_10678
  • Weight: 0.40kg
  • SKU: 7448-00

Възможни варианти

  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ


Outlast Nutrition Glutamine:

• Предотвратява мускулния разпад и насърчава растежа чрез оптимизиране на азотния баланс

• Ускорява възстановяването след тренировка, намалява мускулната болка и ви връща по-бързо в залата

• Подкрепя имунната система

• Повишава енергийните нива

Освен ролята си за протеиновия синтез, глутаминът играе жизненоважна роля и в поддържането на правилното функциониране на имунната система. Здравата имунна система е от съществено значение за цялостното здраве, а глутаминът помага за поддържането на първата линия на защита на тялото.

Освен това глутаминът може да служи като източник на енергия за клетките, особено когато енергийните нужди са повишени, като например по време на интензивни тренировки. Ще откриете, че с Outlast Glutamine имате допълнителен резерв от енергия, когато имате най-голяма нужда от нея.

Една от по-малко известните, но изключително важни роли на глутамина е участието му в транспортирането на азот между органите и тъканите в тялото. Поддържането на азотен баланс е от съществено значение за предотвратяване на разграждането на мускулите и поддържане на анаболно състояние, при което мускулният растеж превъзхожда разграждането на мускулите. Казано по-просто, това е тайната за запазването на изградения ви релеф.

В света на фитнеса и бодибилдинга глутаминът е получил признание като изключително ефективна хранителна добавка. Той е вашият съюзник след тренировка, помага за облекчаване на мускулната болка и улеснява процеса на възстановяване, така че да се завърнете по-бързо към тренировките си.

Outlast Glutamine е повече от добавка, той е партньор във вашето фитнес пътуване! Продуктът гарантира, че сте добре подготвени да преодолеете нови предизвикателства и да се възстановите по-бързо!

Препоръчителен прием: Смесете една доза (5 g) с 250 ml вода или спортна напитка. Приемайте една доза след тренировка и една доза вечер преди лягане. За най-добри резултати комбинирайте с останалите продукти от гамата на Outlast Nutrition.

Доза: 5 g (1 мерителна лъжица)

Дози в опаковка: 80

Състав в 1 доза (5 g): L-глутамин 5000 mg.ОТЗИВИ

Отзиви за OUTLAST NUTRITION Glutamine 400 г

Общо отзиви (0)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.


Разгледа ли и останалите ни промоции?
Outlast Outslim
OUTLAST Outflex
OUTLAST Ultimate Focus Formula
Outlast Promo
Pretty Woman Promo
Ostrovit Promo
Outlast 1+1 Promo