Меню
Кошница

OSTROVIT Ashwagandha 240 капсули

OSTROVIT Ashwagandha 240 капсули
OSTROVIT Ashwagandha 240 капсули
-50 %
OSTROVIT Ashwagandha 240 капсули
OSTROVIT Ashwagandha 240 капсули
OSTROVIT Ashwagandha 240 капсули
Ашваганда
16,00 лв
32,00 лв
Дан. основа: 16,00 лв
  • Stock: Няма наличност
  • Код: PRODUCT_10695
  • Weight: 0.10kg
  • SKU: 7466-00
  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ


OstroVit Ashwagandha:

Притежава силни адаптогенни и антиоксидантни свойства

Подпомага психическата устойчивост

Укрепва имунната система и общото състояние на организма

ОstroVit Ashwagandha е иновативна хранителна добавка, която оползотворява природната сила на ашвагандата, за да ви предложи естествен начин за поддържане на психичното и физическото здраве. Със своите 240 растителни капсули, този продукт е предназначен за тези, които търсят подкрепа в стресови ситуации, качествен сън и общо благополучие. 

Какво съдържа?

Екстракт от корен на ашваганда - Екстракт от корена на растение, принадлежащо към семейство Solanaceae, известно още като Withania somnifera или индийски женшен. Пресният корен от ашваганда се характеризира с интензивен аромат и изобилие от ценни вещества - той е източник преди всичко на витанолиди, алкалоиди и витаферин А, чието съдържание е стандартизирано в екстракта от растението, използван в продукта на OstroVit.

Екстракт от черен пипер - Екстракт от плода на вечнозелено растение от семейство Пипер, което може да достигне до 15 метра височина. Черният пипер се отглежда в тропическите страни, предимно заради плодовете на растението, от които се получава популярната подправка. Ценно съединение в черния пипер е пиперинът – органично химично съединение, класифицирано като алкалоид. Това е веществото, което е отговорно за характерния лютив вкус на пипера. Тъй като съединението има редица ценни свойства, екстрактът от черен пипер, използван в OstroVit, е стандартизиран до 95% пиперин.

 
Предимства на Ostrovit Ashwagandha

Адаптогенна подкрепа: Ашвагандата е известна с адаптогенните си свойства, които помагат на тялото да се справи със стреса и адаптира по-лесно към измененията в околната среда.
Поддържане на психическото здраве: Съдържащите се в ашвагандата вещества могат да имат положителен ефект върху нивата на стрес и тревожност, помагайки за подобряване на психичното благополучие.
Подобряване на общото здраве: Отличава се със своите антиоксидантни свойства, OstroVit Ashwagandha подпомага общата имунна система и здравето на организма.

Препоръчителен прием: Приемайте 1 капсула дневно, за предпочитане по време или след хранене.

   ОТЗИВИ

Отзиви за OSTROVIT Ashwagandha 240 капсули

Общо отзиви (0)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.


Разгледа ли и останалите ни промоции?
Outlast Outslim
OUTLAST Outflex
OUTLAST Ultimate Focus Formula
Outlast Promo
Pretty Woman Promo
Ostrovit Promo
Outlast 1+1 Promo