Меню
Кошница

NUTREND Pump Shot 20 x 60 мл

NUTREND Pump Shot 20 x 60 мл
NUTREND Pump Shot 20 x 60 мл
NUTREND Pump Shot 20 x 60 мл
NUTREND Pump Shot 20 x 60 мл
НОВО Безплатна доставка
NUTREND Pump Shot 20 x 60 мл
NUTREND Pump Shot 20 x 60 мл
NUTREND Pump Shot 20 x 60 мл
NUTREND Pump Shot 20 x 60 мл
NUTREND Pump Shot 20 x 60 мл
Предтренировъчен продукт без кофеин
91,00 лв
Дан. основа: 91,00 лв
  • Stock: В наличност
  • Код: PRODUCT_10876
  • Weight: 1.20kg
  • SKU: 7641-00

Възможни варианти

  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ


Nutrend Pump Shot:

2500 mg бета-аланин в доза

2000 mg цитрулин малат в доза

1000 mg L-аргинин в доза

300 mg холин в доза

Повишава концентрацията

Подобрява метаболизма на мазнините

Не съдържа кофеин

Не съдържа захар

Практичен шот за еднократна употреба

Nutrend Pump Shot е комплексна предтренировъчна формула под формата на практични шотове, съдържаща активни съставки, които подпомагат кръвоносната система и ефективната работа на мускулите по време на тренировка. Поради липсата на кофеин този продукт може спокойно да се използва във вечерните часове без да наруши качеството на съня.

По време на тренировка напрегнатите мускули получават максимална полза от добавените аминокиселини. Бета-аланинът в състава на Nutrend Pump Shot подпомага физическото представяне, като намалява умората и повишава издръжливостта. За разлика от повечето аминокиселини, той не се използва от организма за синтез на протеини. Вместо това, заедно с хистидина, бета-аланинът формира дипептида карнозин. Карнозинът служи като вътреклетъчен буфер и намалява натрупването на млечна киселина в мускулите по време на тренировка. Бета-аланинът може да помогне за увеличаване на обема на упражненията, което от своя страна може да доведе до увеличаване на чистата мускулна маса.

Nutrend Pump Shot съдържа 2000 mg цитрулин малат. В организма цитрулинът се превръща в L-аргинин, който е субстрат за биосинтеза на азотен оксид (NO) – сигнална молекула, която действа като вазодилататор. NO-медиираното увеличение на кръвния поток повлиява на механизмите, допринасящи за работата на скелетната мускулатура, хипертрофията и силовите адаптации. По време на тренировки с тежести, повишената вазодилатация оптимизира преноса на кислород и хранителни вещества до работещите мускули, като по този начин подобрява контрактилните свойства на мускулните влакна и възстановяването на ATP между отделните серии. На свой ред, това може да забави настъпването на умора и да позволи по-голям тренировъчен обем, което би могло да подобри анаболния стимул и последващата мускулна адаптация.

Холинът е есенциално хранително вещество, което се произвежда естествено в човешкия организъм, но в недостатъчни количества. Холинът е източник на метилови групи, необходими за множество метаболитни пътища. Тялото се нуждае от холин, за да синтезира фосфатидилхолин и сфингомиелин, два основни фосфолипида, жизненоважни за клетъчните мембрани. Освен това той е необходим за производството на ацетилхолин, важен невротрансмитер за паметта, настроението, контрола на мускулите и други функции на мозъка и нервната система. Холинът също играе важна роля в модулирането на генната експресия, клетъчната сигнализация, метаболизма на липидите и ранното развитие на мозъка. Заради липотропните си свойства намира приложение в диетите за отслабване. 

Nutrend Pump Shot не съдържа кофеин, което го прави особено подходящ за тези от вас, които обичат да тренират вечер. Добавеният екстракт от готу кола подкрепя когнитивните функции като памет, внимание или учене и е идеален за всички, които търсят цялостно психическо благополучие. Витамин B6 действа синергично за намаляване на умората и изтощението, за оптимално функциониране на нервната система и за правилното образуване на червени кръвни клетки. 

Препоръчителен прием: Приемайте един шот (60 ml) 15 минути преди физическа активност. Максималната дневна доза е 60 ml, не я превишавайте. Nutrend Pump Shot е предназначен за директна консумация или разреждане в спортна напитка. Консумирайте веднага след отваряне. Разклатете преди употреба. Усещането за изтръпване е естествена реакция и се дължи на съдържащия се бета-аланин.

Състав в един шот (60 ml): Бета-аланин 2500 mg; L-аргинин 1000 mg; L-цитрулин малат 2000 mg; Екстракт от готу кола (Centella asiatica); Холин 300 mg; Витамин B6 12 mg (857%*); Захари 0 g.

*Референтна стойност на хранителните вещества

Внимание: Хранителна добавка с подсладители, предназначена за спортисти и активно спортуващи. Не замества разнообразното и балансирано хранене. Не се препоръчва за деца и бременни или кърмещи жени! Възможно е по дъното на шота да се наблюдава лека утайка от неразтворен частици, което не трябва да се счита за недостатък. Да се съхранява на място, недостъпно за деца!

 ОТЗИВИ

Отзиви за NUTREND Pump Shot 20 x 60 мл

Общо отзиви (0)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.


Разгледа ли и останалите ни промоции?
Outlast Outslim
OUTLAST Outflex
OUTLAST Ultimate Focus Formula
Outlast Promo
Pretty Woman Promo
Ostrovit Promo
Outlast 1+1 Promo