Меню
Кошница

Pretty Woman Extra Mood Support 30 таблетки

Pretty Woman Extra Mood Support 30 таблетки
Pretty Woman Extra Mood Support 30 таблетки
Подобряване на настроението
49,00 лв
Дан. основа: 49,00 лв
  • Stock: В наличност
  • Код: PRODUCT_9866
  • Weight: 0.20kg
  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ

Extra Mood Support е революционна нова формула, чиито съставки се грижат за доброто настроение, фокуса и бистрота на ума на съвременната жена. Приемът на Extra Mood Support се препоръчва особено в периоди на стрес, за да сме в отлична кондиция.

Extra Mood Support на Pretty Woman® представлява синергичен бленд от съставки като фолиева киселина, L-тирозин и подбрани витамини от група В, които благоприятстват производството и дейността на сигналните вещества на нервната система (т.нар. невротрансмитери).

Доказано е, че фолиевата киселина подобрява дейността на мозъка, особено в комбинация с витамини от група В. Тестове, извършени наскоро, показват, че приемът на фолиева киселина подобрява паметта, концентрацията и мисловната дейност. Всъщност фолиевата киселина е синтетична форма на витамин, наречен фолат, известен още като витамин В9. Този витамин е много важен за развитието и производството на клетките, особено по време на бременност. Смята се, че този витамин е жизненоважен за развитието на навралната тръба на плода (от нея се образуват мозъкът и гръбначният стълб). Поради тази причина и приемът на фолиева киселина има изключително благоприятно действие върху мозъчната дейност и концентрацията – функции, които са крайно необходими на всяка дама със забързано ежедневие.

Другата ключова съставка във формулата на Extra Mood Support е L-тирозинът – популярна аминокиселина, която подобрява бдителността, вниманието и фокуса. Тирозинът участва в производството на важни химикали за мозъка, които помагат на нервните клетки да общуват и дори да регулират настроението. Смята се, че приемът на L-тирозин в контролирани количества повишава нивата на невротрансмитерите допамин, адреналин и норепинефрин. Увеличението в нивата на тези невротрансмитери може да доведе до подобряване на паметта, засилване на бдителността в стресови ситуации и значително благоприятно влияние върху настроението.

Към формулата на Extra Mood Support са добавени мелатонин и екстракт от златен корен (Rhodiola rosea extract). Мелатонинът подобрява качеството на съня, което е важен фактор за отлична мозъчна дейност. Екстрактът от златен корен подобрява настроението, укрепва паметта, подобрява концентрацията и благоприятства цялостното душевно здраве.

В заключение, Extra Mood Support е хранителна добавка, чиято формула допринася за здравето и нормалната функция на нервната система, както и за балансирано душевно здраве и добро настроение. Само част от предимствата на Extra Mood Support са: повече енергия, значително намаляване на чувството за тревожност, добро настроение и пълноценно общуване с хората около нас.

Препоръчителен прием: За да се възползвате от благоприятните ефекти на Extra Mood Support, приемайте по 1 таблетка 2 пъти дневно. Приемайте таблетките с достатъчно количество вода.

ОТЗИВИ

Отзиви за Pretty Woman Extra Mood Support 30 таблетки

Общо отзиви (0)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.