Меню
Your Cart

HAYA LABS Vanadyl Sulfate 10 мг 100 таблетки

HAYA LABS Vanadyl Sulfate 10 мг 100 таблетки
HAYA LABS Vanadyl Sulfate 10 мг 100 таблетки
Хормоностимулиращ продукт
28,00 лв
Дан. основа: 28,00 лв
  • Stock: Няма наличност
  • Код: PRODUCT_4948
  • Weight: 0.20kg
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • безплатен подарък за ВСЯКА ПОРЪЧКА
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ

 HAYA LABS Vanadyl Sulfate увеличава силата и енергията и стимулира растежа на мускулна маса. Той има инсулиноподобно действие, като забавя появата на умора и ускорява процеса на възстановяване след интензивно натоварване. Ванадил сулфат има свойства да забавя процесите на стареене в клетките. Освен за спортисти, продуктът е изключително подходящ за диабетици.

Предимства:
 
    Увеличава енергията и силата
    Стимулира растежа на мускулна маса
    Подпомага възстановяването
    Подобрява инсулиновата чувствителност
    Регулира кръвната захар
    Подходящ за диабетици

 
Ванадил сулфат е форма на минерала Валадиум, която има инсулиноподобно действие в организма и увеличава концентрацията на глюкоза, протеини и аминокиселини в мускулите. Това е необходимо за нормалното развитие и функциониране на клетките в тялото.
 
Едно от осовните предимства на ванадил сулфат е способността му значително да понижава нива на кръвна захар, както и влиянието му върху инсулиновата резистентност, без инсулинови инжекции. Ванадил сулфат намалява пораженията върху мускулните тъкани в следствие на повишени нива на глюкоза при диабетици. Освен това, този елемент има изключително действие за забавяне на процесите на стареене, по-специално в мускулните клетки.
 
Ванадил сулфат има отлично приложение в бодибилдинга. Когато нивата на инсулин в тялото се покачат след тренировка, метаболизмът на въглехидратите се ускорява. Повишава се гликогенът и протеиновият синтез. Увеличените гликогеновите запаси в мускулите водят до намаляване на умората и съкращават времето за възстановяване. Това води до незабавно възстановяване на силата и енергията след тренировка.
 
HAYA LABS Vanadyl Sulfate е подходящ продукт както за спортисти и любители на фитнеса, така и за хора, които имат проблеми с кръвната захар, например диабетици.

Препоръчителен прием: Приемайте една таблетка дневно по време на хранене.

Хранителни стойности за 1 таблетка:

Ванадил сулфат  10 мг


Стимулирай растежа на мускулна маса с HAYA LABS Vanadyl Sulfate!

ОТЗИВИ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър