Ашваганда - Пътят към здраве и хормонален баланс 

Ашвагандата (Withania somnifera) е растение с дълга история на използване в аюрведическата медицина като средство за подпомагане на здравето и баланса на организма.Здравословни проблеми, които могат да бъдат подпомогнати от ашвагандата 1. Стрес и тревожност 

Ашвагандата е известна със своите адаптогенни свойства, които помагат на организма да се справи със стреса и да подобри устойчивостта му към негативните въздействия. 2. Депресия

 Изследвания показват, че ашвагандата може да има антидепресантни свойства, като помага за балансирането на хормоните и насърчава чувството на благополучие. 3. Хронична умора 

Като адаптоген, ашвагандата може да помогне на организма да се справи със стреса, което често е причина за хронична умора.4. Подпомагане на имунната система 

Ашвагандата може да подпомогне функционирането на имунната система, като укрепя естествените защитни механизми на организма. 5. Балансиране на хормоните 

При проблеми с щитовидната жлеза или менопауза, ашвагандата може да помогне за балансирането на хормоните в тялото.

Как SEKAI KATSURYOKU Ashwagandha помага при здравословните проблеми SEKAI KATSURYOKU Ashwagandha се отличава с висококачествен органичен екстракт от корен на ашваганда.
Защо SEKAI KATSURYOKU Ashwagandha се отличава?

Ашвагандата KSM-66 се отличава от други форми на ашваганда по няколко ключови аспекта, които са свързани с качеството на суровината и производствения процес. Ето основните фактори, които ценят за нейното превъзходство:

 

Стандартизиран екстракт: KSM-66 е стандартизиран вече до 7% уитанолиди, което е важен показател за качество и потентност на ашвагандата. Това означава, че всяка партида от продукта съдържа постоянно количество от активните компоненти, осигуряващи предвидима ефикасност.

 

Цялостно извличане: Процесът на екстракция, използван за KSM-66, е уникален с това, че запазва широкия спектър от природните компоненти на ашвагандата. Това означава, че не е само уитанолидите, но и други полезни съставки са включени в екстракта, който се смята за неговата обща терапевтична стойност.

 

Без алкохол и химически разтворители: В процеса на екстракция не се използва алкохол или други химически разтворители, които гарантират по-висока чистота на продукта и намаляват риска от остатъчни разтворители.

 

Органично отглеждане: Ашвагандата за KSM-66 се отглежда в контролирани, органични условия, без използване на пестициди и химически торове. Това гарантира, че суровината е чиста и екологично чиста.

 

Цялостен контрол на производствения процес: От семето до крайния продукт, всички етапи на производство на KSM-66 се извършват под строг контрол, който гарантира високо качество на крайния продукт.

 

Клинични изследвания: KSM-66 е включен в множество клинични изследвания, които доказват неговата ефикасност и безопасност. Това не само потвърждава качеството на суровината, но и предоставя на потребителите доверие в продукта.

 

Специален процес на екстракция: Процесът на екстракция, разработен специално за KSM-66, осигурява запазването на естествената сила и баланса на ашвагандата, което трудно се постига с други методи на екстракция.SEKAI KATSURYOKU Ashwagandha представлява съвременно решение за подпомагане на здравословните проблеми, свързани със стреса, тревожността, депресията и други фактори. Неговата висококачествена формула и стандартизирано съдържание го правят една от водещите добавки от ашваганда на пазара.