Меню
Кошница

TREC NUTRITION L-Arginine Xtreme 90 капсули

TREC NUTRITION L-Arginine Xtreme 90 капсули
TREC NUTRITION L-Arginine Xtreme 90 капсули
L-аргинин
36,00 лв
Дан. основа: 36,00 лв
  • Stock: Няма наличност
  • Код: PRODUCT_10171
  • Weight: 0.20kg
  • SKU: 6990-00
  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ

Trec Nutrition L-Arginine Xtreme:

Повишава производството на азотен оксид

Увеличава мускулната издръжливост

Подобрява преноса на хранителни вещества до мускулните клетки

Ускорява възстановяването след тренировка 

Подпомага имунната система

Лесно усвоима форма на L-аргинин

Висока доза във всяка капсула

Аргининът се счита за условно незаменима аминокиселина, тъй като организмът може да не е в състояние да произвежда достатъчно количество в периоди на бърз растеж, травми и други физически натоварвания. При подобни стресови състояния тялото има повишена нужда от аргинин и употребата му под формата на хранителни добавки е препоръчителна. 

L-Arginine Xtreme е продукт, съдържащ L-аргинин в биодостъпна форма на хидрохлорид. Тази аминокиселина не само изгражда белтъчните структури, но е и междинен продукт в биосинтеза на молекули, участващи в основни метаболитни пътища. Аргининът е особено важен за физически активните хора, тъй като се явява прекурсор на креатина, азотния оксид (NO), орнитина и агматина. Освен това участва в цикъла на уреята и в регулирането на киселинно-алкалния баланс. L-Arginine Xtreme улеснява допълването на ежедневната ви диета с L-аргинин. Една дневна доза от 4 капсули съдържа над 4,5 g аргинин хидрохлорид. 

Състав в дневна доза от 4 капсули: L-аргинин HCl 4880 mg, от които L-аргинин 4050 mg.

Препоръчителен прием: Приемайте по 2 капсули два пъти дневно с 300 ml вода. В тренировъчни дни приемайте 2 капсули преди тренировка и 2 капсули веднага след тренировка. В нетренировъчни дни – 2 капсули 30 минути преди първото хранене, 2 капсули преди лягане.

Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Хранителните добавки не са заместител на разнообразното хранене и здравословния начин на живот. Продуктът не е предназначен за деца. Бременни или кърмещи жени трябва да се консултират с лекар преди употребата на този продукт. Може да съдържа алергени като: мляко, соя, пшеница, ечемик, овес, яйца, фъстъци и ядки.

Съхранение: Съхранявайте на сухо място, в затворена опаковка, при температура 5–25°C. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.


ОТЗИВИ

Отзиви за TREC NUTRITION L-Arginine Xtreme 90 капсули

Общо отзиви (0)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.


Разгледа ли и останалите ни промоции?
Outlast Outslim
OUTLAST Outflex
OUTLAST Ultimate Focus Formula
Outlast Promo
Pretty Woman Promo
Ostrovit Promo
Outlast 1+1 Promo