Меню
Кошница

SCITEC Ami-NO Xpress 440 гр.

SCITEC Ami-NO Xpress 440 гр.
SCITEC Ami-NO Xpress 440 гр.
SCITEC Ami-NO Xpress 440 гр.
SCITEC Ami-NO Xpress 440 гр.
SCITEC Ami-NO Xpress 440 гр.
SCITEC Ami-NO Xpress 440 гр.
SCITEC Ami-NO Xpress 440 гр.
Комплекс аминокиселини
51,00 лв
Дан. основа: 51,00 лв
  • Stock: В наличност
  • Код: PRODUCT_30704
  • Weight: 0.66kg
  • SKU: 2195-00

Възможни варианти

  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ

Микронизирани аминокиселини, бетаин, л-цитрулин, бета-аланин и още!
Размажете тренировките си с новият продукт на Scitec - Ami-NO Xpress, който е създаден за високоинтензивни тренировки! Ami-NO Xpress е продукт, който се приема по време на тренировка и съдържа 19 внимателно подбрани съставки в 4 различни матрици, които са важни продължителни тренировки. Бетаинът е донорът на метил в човешкото тяло. Много важни биохимични процеси разчитат на метилирането ( метилиране на хомоцистеин за формирането на л-метионин, който е част от добре познатата креатинова структура и участва в синтеза на протеини).
От Scitec са направили всичко, за да осигурят аминокиселини за по-бързо усвояване, включително микронизирани аминокиселини с разклонена верига (BCAA) и микронизиран л-аргинин (предшественикът на азотния оксид и креатина). Освен всичко това е добавен и чист л-цитрулин ( дори още по-добър бустер на азотния оксид), заедно с ябълчна киселина и л-аргинин-алфа-кетоглутарат (AAKG), които са ключови медиатори на важни метаболитни цикли. Всички тези екстра аминокиселини, бета-аланин , витамини и минерали ще ти помагат по време на мощните хардкор тренировки!
Фосфорът, витамин В6 и В12 допринасят за нормалният енергиен метаболизъм. Витамините В9 и В12 допринасят за намаляване на умората. Витамин С помага да поддържането на нормална функция на имунната система по време и след интензивна тренировка. Благоприятният ефект се наблюдава при дневен прием на 200 мг (които се съдържат в една доза Ami-NO Xpress) в допълнение към препоръчителната дневна доза витамин С. Магнезият допринася за нормалната функция на мускулите и за синтеза на протеини. Магнезият и фосфорът допринасят и за поддържането на здрави кости. Калият допринася за нормалната функция на мускулите, поддържането на нормални граници на кръвно налягане и нормалното функциониране на нервната система.


Препоръчителен прием:

Разтворете една доза (22 гр) в 500 мл вода и пийте по време на тренировка.
ВНИМАНИЕ! Пазете от деца! Не превишавайте препоръчителния дневен прием! Приемайте като част от добре балансиран и здравословен хранителен режим, а не като заместител на такъв.
Произведен в съоръжение, което обработва мляко, яйца, глутен, соя, фъстъци, ядки, риба и ракообразни съставки. 

ОТЗИВИ

Отзиви за SCITEC Ami-NO Xpress 440 гр.

Общо отзиви (9)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.


Разгледа ли и останалите ни промоции?
Outlast Outslim
OUTLAST Outflex
OUTLAST Ultimate Focus Formula
Outlast Promo
Pretty Woman Promo
Ostrovit Promo
Outlast 1+1 Promo