Меню
Кошница

SAN BCAA Pro 300 капсули

SAN BCAA Pro 300 капсули
SAN BCAA Pro 300 капсули
Безплатна доставка
SAN BCAA Pro 300 капсули
SAN BCAA Pro 300 капсули
SAN BCAA Pro 300 капсули
BCAA
105,00 лв
Дан. основа: 105,00 лв
  • Stock: В наличност
  • Код: PRODUCT_30802
  • SKU: 2295-00
  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ

SAN BCAA PRO е високоефективна хранителна добавка, която съдържа аминокиселини с разклонена верига - л-левцин, л-изолевцин, л-валин. Освен това съдържа и л-глутамин - аминокиселината, която се среща най-често в нашите мускули. В допълнение съдържа и витамин С, витамин В6 и метоксиизофлавон

BCAA са аминокиселини от есенциално значение за покачване на мускулна маса посредством храната или допълнителния прием на хранителни добавки. Професионалните атлети и бодибидлери са наясно, че хранителен режим с високо съдържание на BCAA е от голяма важност за синтеза на протеини и предовратяването на техния разпад. BCAA се оксидират бързо по време на интензивна тренировка, поради което се налага и техния допълнителен прием. 

Глутаминът също е ключова съставка в този уникален продукт. Той "работи" с останалите аминокиселини за намаляване на разпада на мускулна тъкан и увеличаването на мускулните клетки. Витамин В6 и витамин С са добавени за по-бърза абсорбция на аминокиселините в кръвта. Метоксиизофлавонът е друга ключова съставка, която допълва ефектите на останалите съставки и също допринася за увеличаването на мускулната маса. 

Препоръчителен прием: Приемайте по една доза (3 капсули) два пъти дневно: сутрин преди закуска и преди обяд. 

ОТЗИВИ

Отзиви за SAN BCAA Pro 300 капсули

Общо отзиви (0)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.