Меню
Your Cart

OSTROVIT Oyster Shell Calcium D3 + K2 90 таблетки

OSTROVIT Oyster Shell Calcium D3 + K2 90 таблетки
OSTROVIT Oyster Shell Calcium D3 + K2 90 таблетки
Калций с витамин D3 и К2
22,45 лв
Дан. основа: 22,45 лв
  • Stock: Няма наличност
  • Код: PRODUCT_5268
  • Weight: 1.00kg
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • безплатен подарък за ВСЯКА ПОРЪЧКА
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ

OstroVit Oyster shell калций + D3 + K2 е модерна хранителна добавка, която съдържа калций с висока бионаличност и витамин D3 и K2. Продуктът е предназначен за хора, които искат да имат здрави кости и зъби и които желаят да подобрят работата на мускулите си. Оплаквате ли се от липсващи зъби, страдате от болки в мускулите и ставите или може би костите ви често се чупят? Изберете OstroVit Oyster калций от черупки на стриди.


Какво представлява OstroVit Oyster shell калций + D3 + K2?

Калциевият карбонат, т.е. калций, приема много форми, известни с различна усвояемост. За разлика от калциевия цитрат и глюконат, често използвани в хранителните добавки, калцият от стриди съдържа около 2-3 пъти повече от така наречения елементарен калций, който е чист минерал в естествена форма. Той демонстрира много добра бионаличност.


Освен естествения калций от черупки на стриди, хранителната добавка е богата на витамин D3, който подпомага усвояването му и ви помага да поддържате подходящо ниво на калций в кръвта. В комбинация с витамин К2, витамин D3 се грижи по-добре за здравите кости. Изберете OstroVit Oyster калций + D3 + K2 хранителна добавка, ако:


- костите и зъбите ви са чупливи или крехки

- имате болки в ставите и мускулите

- имате скелетни мускулни крампи

- страдате от остеопороза


Свойства на OstroVit Oyster калции от черупка на стирди + D3 + K2

OstroVit Oyster shell калций от черупка на стриди + D3 + K2 хранителна добавка е създадена за лица, които се оплакват от неприятни резултати от дефицит на калций. Благодарение на комбинацията от минерала с витамин К и D, влиянието на добавката е по-силно.


Основни характеристики на добавката:


ВИСОКА ПРИЛОЖИМОСТ - Калцият, извлечен от черупка на стриди, показва много по-добра бионаличност и усвояемост от други популярни форми на калциев карбонат.

ДОБРЕ ИЗМИСЛЕН СЪСТАВ - Освен самия калций, добавката е богата на витамин D3 и K2, които засилват въздействието му.

СИЛНИ КОСТИ И ЗЪБИ - Редовното използване на добавката ви позволява да се грижите за костите и зъбите си. Добавката може да се използва като помощ в случай на остеопороза.

ЛЕСНО ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ - OstroVit Oyster shell калций + D3 + K2 се предлага под формата на таблетки, които съчетават до три активни съставки. Една кутия съдържа до 90 дневни порции от добавката.


Активни съставки на OstroVit Oyster калций от черупка на стриди + D3 + K2

OstroVit Oyster черупка калций + D3 + K2 е хранителна добавка съчетаваща съставки, отговорни за подходящата минерализация на зъбите и костите.


Калций - Той е основен материал на костите, зъбите и съединителната тъкан. Участва в кръвосъсирването. Подпомага регенерацията на клетките. Той служи като подкрепа в случай на остеопороза.

Витамин К - Той регулира метаболизма на костите. Участва в кръвосъсирването. Той ви помага да усвоявате калция.

Витамин D - Помага ви да поддържате костите си здрави. Подпомага усвояването на калций и поддържането на подходящо количество от този минерал в кръвта.


Начин на употреба: Приемайте по 1 таблетка дневно с храна.

 Състав:

Калций                  400 мг

Витамин К           25 мг

Витамин D           50 мг

 

ОТЗИВИ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър