Меню
Your Cart

OSTROVIT Odorless Garlic 60 капсули

OSTROVIT Odorless Garlic 60 капсули
OSTROVIT Odorless Garlic 60 капсули
Чесън мез мирис
14,95 лв
Дан. основа: 14,95 лв
  • Stock: В наличност
  • Код: PRODUCT_5264
  • Weight: 0.20kg
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • безплатен подарък за ВСЯКА ПОРЪЧКА
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ

OstroVit Pharma Garlic е хранителна добавка в капсули, съдържаща масло без аромат от луковици пресен чесън. Добавката може да повлияе благоприятно на здравето на сърдечно-съдовата система, физическата и сексуалната годност, когнитивните функции, както и общата устойчивост на различни видове инфекции. Специална формула без мирис, лишава я от специфична миризма, благодарение на която добавките стават по-лесни за хора, които са особено чувствителни към сензорните.


60 порции в опаковката

1 капсула на ден


Allium sativum L., по-широко известен като чесън, е един от най-изследваните по отношение на положителното въздействие върху здравето на човека и благосъстоянието на билковите продукти. В продължение на векове се използва главно като незаменим аромат на подправки в кухни почти по целия свят. Чесънът е известен със специфичната си сярна миризма, за която основното съединение - алицин - е отговорно за отделянето. Това е един вид механизъм за "самозащита" на растението, предпазващ го от вредители и насекоми. Много от нас са чували, че чесънът е здравето. И е вярно. От поколение на поколение членовете на семейството споменават благотворните му ефекти, но не всеки успява да го убеди поради тази „ужасна“ за повечето неприятна миризма.


Благодарение на специалната формула на масло без мирис, поставяйки го в капсулата с гел, получихме цялостен продукт със свойствата на пресен чесън. Това е отлична добавка, която може да поддържа не само правилното функциониране на кръвоносната система, но също така има антибактериални и противогъбични функции. Той може да подобри физическата форма, но не бива да се забравя, че чесънът всъщност е сензационен афродизиак (тук особено нашият продукт без мирис няма да бъде заменен). Чесънът повишава цялостния имунитет на организма, а също така може да понижи кръвното налягане и високия холестерол.


Свойства на OstroVit Pharma Чесън

    →  Може да допринесе за цялостното подобряване на имунитета на организма

    →  Страхотен афродизиак

    →  Може да има бактерициден и фунгициден ефект

    →  Може да понижи високото кръвно налягане

    →  Показва ефекта от понижаването на нивото на "лошия" LDL холестерол

    →  Може да допринесе за забавяне на процеса на стареене на тялото

    →  Може да допринесе за обеззаразяване на дихателните пътища


Начин на употреба: 1 драже дневно с храна.

ОТЗИВИ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър