Меню
Кошница

NOW Prebiotic Fiber with Fibersol-2 340 г

NOW Prebiotic Fiber with Fibersol-2 340 г
NOW Prebiotic Fiber with Fibersol-2 340 г
NOW Prebiotic Fiber with Fibersol-2 340 г
NOW Prebiotic Fiber with Fibersol-2 340 г
NOW Prebiotic Fiber with Fibersol-2 340 г
Пребиотик за поддържане на чревната флора
59,00 лв
Дан. основа: 59,00 лв
  • Stock: В наличност
  • Код: PRODUCT_10452
  • Weight: 0.50kg
  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ


NOW Prebiotic Fiber with Fibersol®-2:

• Отличен източник на фибри

• Подобрява храносмилането и абсорбирането на хранителни вещества

• Подпомага добрата работа на червата

• Стимулира растежа на полезни микроорганизми

Prebiotic Fiber with Fibersol®-2 е иновативен продукт, предназначен да оптимизира функциите на червата. Съдържащата се Fibersol®-2 премиум линия пребиотични фибри играе ключова роля в опазването на баланса на чревната микрофлора. Пребиотичните фибри служат като храна за полезните бактерии в червата, като насърчават техния растеж и размножаване. Този процес е от съществено значение за оптималното функциониране на имунната система.

В допълнение, пребиотичните фибри подобряват процеса на храносмилане и усвояване на хранителните вещества от организма. Редовното приемане на този продукт може да помогне за регулиране на нивата на глюкоза в кръвта след хранене, като предоставя допълнителен контрол върху този важен аспект на здравословното функциониране на тялото.

Prebiotic Fiber with Fibersol®-2 е лесно разтворим в течности и подходящ за включване в ежедневния режим на хранене, като се предоставя в удобна форма за приемане и се разтваря бързо във вода или любимата ви напитка. Неговата специално разработена формула е създадена с фокус върху баланса в стомашно-чревния тракт и правилната храносмилателна функция, предоставяйки благоприятно въздействие върху цялостното здраве на организма.

Доза: 2 равни супени лъжици

Дози в опаковка: Около 28

Препоръчителен прием: Смесете 2 равни супени лъжици (12 g) в 240 ml вода или друга напитка и консумирайте по време на хранене.

Забележки: Само за възрастни. При бременност и кърмене, при прием на лекарствени продукти или при наличие на заболяване, моля консултирайте се с лекар преди употребата на този продукт. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчаната доза.
Възможно е да се появят естествени разлики в цвета на този продукт. След отваряне съхранявайте на хладно и сухо място. 

ОТЗИВИ

Отзиви за NOW Prebiotic Fiber with Fibersol-2 340 г

Общо отзиви (0)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.