Меню
Кошница

NOW Creatine Monohydrate 227 г

NOW Creatine Monohydrate 227 г
NOW Creatine Monohydrate 227 г
NOW Creatine Monohydrate 227 г
NOW Creatine Monohydrate 227 г
NOW Creatine Monohydrate 227 г
Креатин монохидрат
49,00 лв
Дан. основа: 49,00 лв
  • Stock: Няма наличност
  • Код: PRODUCT_323681
  • Weight: 0.23kg
  • SKU: 3923-00
  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ


NOW Creatine Monohydrate:

100 % чист креатин монохидрат на прах

Подобрява производството на енергия

Подпомага изграждането на чиста мускулна маса

Креатинът е азотсъдържащо съединение, което се среща естествено в организма, предимно в скелетните мускули. Неговата функция е да служи като прекурсор на аденозинтрифосфат (АТФ) – формата на химическа енергия, използвана от всички клетки. Запасите на креатин в тялото създават резерв от достъпна енергия, необходима за бързи изблици на сила и мощ. Проучванията показват, че приемът на креатин може да помогне за поддържане на съществуващата мускулна тъкан, да подпомогне растежа и развитието на чиста мускулна маса и да насърчи оптималното представяне по време на кратки тренировки с висок интензитет. NOW Creatine Monohydrate не съдържа други добавки или консерванти.

Препоръчителен прием: Смесете 1 ½ чаена лъжичка (приблизително 5 g) във вода или плодов сок. През първите 7 дни приемайте 3 до 4 пъти дневно, като спазвате интервал от 3-4 часа между отделните дози. Това е т.нар. зареждаща фаза. След това приемайте 1-2 дози дневно. При продължителна употреба над 28 дни, приемайте една доза дневно. Зареждащата фаза не е задължителна. Консумирайте много течности.

Доза: 1 ½ чаена лъжичка (приблизително 5 g)

Дози в опаковка: 45

Състав в една доза от 5 g: Креатин монохидрат 5 g (5000 mg).

Други съставки: няма.

Не се произвежда с пшеница, глутен, мляко, яйца, риба, черупчести или дървесни ядки. Произведено в съоръжение с GMP сертификат, в което се обработват други съставки, съдържащи тези алергени.

Внимание: Хранителна добавка за възрастни. При бременност и кърмене, при прием на лекарствени продукти или при наличие на заболяване (особено бъбречни заболявания), моля консултирайте се с лекар преди употребата на този продукт. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчителната доза.

ОТЗИВИ

Отзиви за NOW Creatine Monohydrate 227 г

Общо отзиви (4)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.