Меню
Кошница

NATURALICO L-Carnitine Plus Shots 20 шота x 60 мл

NATURALICO L-Carnitine Plus Shots 20 шота x 60 мл
NATURALICO L-Carnitine Plus Shots 20 шота x 60 мл
NATURALICO L-Carnitine Plus Shots 20 шота x 60 мл
NATURALICO L-Carnitine Plus Shots 20 шота x 60 мл
NATURALICO L-Carnitine Plus Shots 20 шота x 60 мл
L-Карнитин със синефрин
64,00 лв
Дан. основа: 64,00 лв
  • Stock: В наличност
  • Код: PRODUCT_5444
  • Weight: 1.20kg
  • SKU: 4082-00
  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ

  • 3000 мг  L-карнитин (Carnipure™) в шот
  • Стимулира горенето на мазнини и подобрява метаболизма
  • Подобрява физическото представяне

Високо концентриран течен L-карнитин в комбинация със синефрин под формата на изключително ефективни и лесни за употреба шотове.

Naturalico L-CARNITINE PLUS SHOTS действа комплексно за ускоряване на мастния метаболизъм, подобряване на физическото представяне и издържливост. L-карнитинът подпомага тялото да използва мазнините като източник на енергия като подпомага транспортирането на мастните киселини към митохондриите, където те се окисляват - използват се като гориво, за да генерират аденозин трифосфат (АТФ).АТФ подобрява мастния, което води до здравословна и чиста телесна маса.

Ефективният течен бленд съдържа силна доза от 3 грама каритин, синефрин, както и витамини B5, B6 и B12. Екстрактът от билката Citrus aurantium (съдържа 10% синефрин) подобрява метаболизма, увеличава изразходването на енергия, което допринася за по-лесната загуба на мазнини и контролирането на теглото. Добавените витамини от Б-групата намаляват умората и допринасят за нормалния енергиен метаболизъм. L-CARNITINE PLUS SHOTS  не само ще подпомогне процесите на изгаряне на мазнини,но ще подобри производителността по време на тренировка и ще подпомогне възстановяването.

L-CARNITINE PLUS SHOTS  е особено подходящ за прием по време на диети и периоди на повишено психическо и физическо натоварване. В комбинация с балансиран хранителен режим и редовни физически упражнения Naturalico L-CARNITINE PLUS SHOTS  спомага за по-бързото и ефективно редуциране на телесното тегло и постигането на чудесни резултати.

Препоръчителен прием: Като хранителна добавка приемайте по една доза (60 ml) 20 до 30 минути преди тренировка и/или сутрин. Разклатете добре преди употреба.

ОТЗИВИ

Отзиви за NATURALICO L-Carnitine Plus Shots 20 шота x 60 мл

Общо отзиви (19)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.


Разгледа ли и останалите ни промоции?
Outlast Outslim
OUTLAST Outflex
OUTLAST Ultimate Focus Formula
Outlast Promo
Pretty Woman Promo
Ostrovit Promo
Outlast 1+1 Promo