Меню
Your Cart

MUSCLEMEDS

MuscleMeds е цяла нова ера в спортното хранене, комбинирайки най-съвременните постижения и изследвания с фармацевтичните технологии. Продуктите са иновативни и тяхната цел е да постигнете най-доброто в спортното си представяне за максимално добри резултати. MuscleMeds  е предпочитана марка от много професионални спортисти и културисти.

Аминокиселини
Amino Decanate на MuscleMeds е формулиран, за да постига максимален анаболен ефект и да предотвратява недостига на амино киселини и катаболния ефект, който е следствие от интензивни тренировки. Amino Decanate на MuscleMed съдържа 5 грама ВСАА в съотношение 10:1:1 (левцин, изолевцин и валин). Нау..
65,70 лв
Дан. основа: 65,70 лв
MUSCLEMEDS Carnivor 4.2
-11 %
Отдавна е известно, че културистите и силовите атлети консумират големи количества говеждо месо, за да подпомогнат изграждането на мускулна маса и да увеличат силата си. Помощта на протеина, който съдържа месото е важен фактор при изграждането на мускулен обем. Сега, благодарение на развитието н..
95,00 лв 106,60 лв
Дан. основа: 95,00 лв
Показани са от 1 до 2 от 2 резултата (1 страници)
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки. Продължавайки, Вие се съгласявате с нашата политика за лични данни.