Меню
Your Cart

DOCTOR'S BEST

Doctor's Best е компания  основана в САЩ преди повече от 30 години от лекар, разбиращ необходимостта от холистичен подход към човешкото здраве - балансирана диета, уелнес практики и подходящи хранителни добавки. До ден днешен продуктите на компанията са сред предпочитаните и най-добре познатите на пазара. Те се произвеждат от суровини с високо качество и чистота, освен това всеки продукт преминава през двойна проверка преди да достигне до потребителите. Компанията създава суплементите си на база задълбочени проучвания и изследвания за това как функционира човешкият организъм, от какво има нужда и как да бъде набавено.

Портфолиото на Doctor's Best е богато и разнообразно. Компанията предлага над 200 продукта, обхващащи множество категории като еднокомпонентни витамини и минерали, както и комплексни формули, предназначени за конкретни състояния. 


Ацетил L-карнитин
Ацетил Л –Карнитин помага на тялото да изгори мазнините и спомага за поддържането на сърдечно-съдовата система. Поддържа енергийния метаболизъм в мозъка. Благоприятства нормалната дейност на нервната система. Допринася за защитата на клеткитеот оксидативен стрес.Действие:Подпомага изгарянето на мазн..
55,99 лв
Дан. основа: 55,99 лв
Алфа-липоева киселина
Алфа-липоева киселина (ALA) е мастна киселина, която функционира като витамин. ALA играе важна роля в метаболизма на глюкозата, която произвежда енергия в клетките. Алфа липоева киселина е необходима за синтеза на ацетил КоА, ключов метаболит в клетъчния процес, който превръща глюкозата (кръвната за..
44,29 лв
Дан. основа: 44,29 лв
Алфа-липоева киселина
Алфа липоевата киселина е мастна киселина, която съдържа сяра и играе ролята на витамин в човешкия организъм. Действа като коензим във въглехидратния метаболизъм и е необходима за синтеза на ключовия метаболит ацетил КоА, който участва в клетъчния процес и превръща кръвната захар (глюкоза) в енергия..
52,99 лв
Дан. основа: 52,99 лв
Ашваганда
Помага при проблемите със забравянето и подобрява умствената дейсност. Тази витамин - подобна добавка намалява чувството на , раздразнителност, негативност и поддържа енергията в организма като едновременно се грижи за здравословен и спокоен съня.Продуктът не съдържа глутени ГМО и е подходящ за веге..
38,99 лв
Дан. основа: 38,99 лв
Астаксантин
Астаксантин е ултра-мощен антиоксидант с уникални ефекти върху клетъчните мембрани, които управляват важни жизнени функции. Това действие е свързано склинично доказани ползи за движението и зрението, както и за имунитета и общото благосъстояние. Изключително добре повлиява зрението!Действие: Натурал..
34,99 лв
Дан. основа: 34,99 лв
Витамин B комплекс
Витамин Б комплекс, осигурява в оптимални количества витамини от група В, доказани за усвояване и оптималната полза. Витамините от В групата допринасят за нормалното протичане на метаболизма и производството на енергия и участва в процеса на делене на клетките. Допълването на хранителния режим с тез..
32,19 лв
Дан. основа: 32,19 лв
Витамин B1 с алфа-липоева киселина
Д-Р БЕСТ Витамин Б1 + Aлфа Липоева Киселина x 60 капсули | DOCTOR`S BEST Benfotiaminine 150 + Alfa Lipoic Acid 300120 Veggie Caps, е хранителната добавка , която допринася за поддържане на нормални нивата на кръвна захар,  подпомага здравето на нервите, бъбреците, очите, кръвоносните съдове,&nb..
44,99 лв
Дан. основа: 44,99 лв
Формула за подкрепа на кръвоносните съдове
Doctor`s BEST Vein Support с DiosVein®, поддържа здравето на кръвоносните съдове и насърчава здравословното кръвообращение. Той съдържа DiosVein®, форма на флавоноид диосмин, получен от сладък портокал, който е богат източник на биофлавоноиди.Действие:Съдържа MenaQ7 ™ - дълготрайна натурална форма н..
47,99 лв
Дан. основа: 47,99 лв
Биотин
Биотинът допринася за поддържането на нормалното състояние на косата, кожата и ноктите. Подпомага нормалната ензимна функция. Клинични изследвания, доказващи недостиг на биотин в организма, показват неговата огромна роля за поддържането на здравето на кожата и косата, както и за поддържане на нормал..
29,99 лв
Дан. основа: 29,99 лв
Колаген
Колагенът е основния структурен протеин в съединителната тъкан. Най-добрите колагенни видове 1 и 3 съдържат чист колагенов протеин, ензимно хидролизиран в компонентни аминокиселини, за оптимално оползотворяване от организма.Колаген тип 1 е най-богатия протеин в човешкото тяло и основния протеин, отк..
56,89 лв
Дан. основа: 56,89 лв
Куркумин
Куркумин C3 комплекс съдържа мощен стандартизиран екстракт от (Curcuma Longa) корен, известен като куркума. Куркумата има вековни традиции в аюрведиката. Активните съставки в Curcuma Longa са куркуминоиди, съединения, които имат мощни антиоксидантни свойства, в научните изследвания. Куркуминоидите с..
67,99 лв
Дан. основа: 67,99 лв
Витамин B12
Д-Р БЕСТ Витамин Б12 капсули по 1500мкг* x 60 капсули | DOCTOR`S BEST Vitamin B12 1500mcg Veggie Caps x 60, е хранителната добавка , която  поддържа оптималния метаболизъм и енергопроизводствените процеси в тялото, системната му употреба влияе благоприятно върху нормалните функции на нервната и..
24,99 лв
Дан. основа: 24,99 лв
Фолат
Фолиева киселина – МЕТИЛ ТЕТРА ФОЛАТ, допринася за нормалния растеж на тъканите у майката по време на бременност, за нормалния синтез на амино-киселини, както и за нормалните метаболитни процеси. Витамин С е включен за допълнителна стабилност и за нормалната функция на имунната система.Действие:Заси..
26,79 лв
Дан. основа: 26,79 лв
Глюкозамин, хондроитин, МСМ
Глюкозамин хондроитин МСМ е продукт осигурява три важни хранителни вещества, които допринасят за поддържане на нормално здрави стави и съединителна тъкан: глюкозамин, хондроитин и метилсулфонилметан (от OptiMSM). Глюкозамин сулфатът спомага за поддържане на нормалното здраве на ставите, нормално сма..
112,69 лв
Дан. основа: 112,69 лв
Глюкозамин, Хондротин, МСМ
Този продукт осигурява три важни хранителни вещества, които участват в изграждането и  поддържането на здрави стави, хрущяли и съединителна тъкан -  глюкозамин, хондроитин и метилсулфонилметан (от OptiMSM). Глюкозамин сулфатът помага за поддържане на нормалното здраве на ставите, нормално ..
69,99 лв
Дан. основа: 69,99 лв
Хиалуронова киселина с хондроитин сулфат
Д-р Бест Биосел Колаген/Doctor's Best BioCell Collagen – хранителна съставка с доказано действие.Компонентите на BioCell Collagen® (хиалуронова киселина, хондроитин сулфат и колаген тип II) могат да подобрят нормалното производство на протеогликани в ставните структури, като по този начин поддържат ..
52,99 лв
Дан. основа: 52,99 лв
Имуностимулатор
Подпомага имунна функция, за максимизиране на естествения имунен потенциал на организма, предпазва клетките от оксидативен стрес.Състав в 1 дневна доза (1 вегетарианскa капсулa): Цинк (от цинков цитрат) 11,5 mg Екстракт от Ехинацея на прах (Echinacea purpurea) (въздушни части)- 200 mgЕкстракт о..
54,29 лв
Дан. основа: 54,29 лв
L-аргинин
Аргининът е незаменима аминокиселина, което означава, че не се произвежда в организма и трябва да се набавя допълнително чрез храна или добавки.  Тя увеличава синтеза на разтежен хормон, което помага за изгарянето на мазнините. Също така подобрява възстановяването след тренировки и  помага..
49,99 лв
Дан. основа: 49,99 лв
L-тирозин
L-тирозинът е неесенциална аминокиселина, която влиза в състава на протеините в тялото. Тя е необходима за синтеза на протеините и действа като прекурсор на няколко важни съединения, включително тироксин и меланин, както и на невротрансмитерите допамин и норепинефрин. Щитовидната жлеза също се нужда..
40,99 лв
Дан. основа: 40,99 лв
Минерали
Магнезият е елемент, който се съдържа във всяка клетка на човешкото тяло. Изключчително важен е за енергийния метаболизъм, нервната система, синтеза на протеини, сърцето, както и за съкращенията и релаксацията на мускулите.  Магнезият на Doctor's best е хелатиран с две амино киселини – лизин и ..
31,39 лв
Дан. основа: 31,39 лв
Витамини
Помага за поддържане на имунното здраве. Помага за поддържане на цялостното благосъстояниеПрепоръчителен прием: Приемайте една вегетарианска капсула дневно или според указанията на специалист. Състав в 1 дневна доза (1 вегетарианскa капсулa): Полифенол-С® Бленд- 650 mgСъдържа: Витамин С(ка..
41,99 лв
Дан. основа: 41,99 лв
Пиролохинолин хинон
Пиролоквинолин хинонът (PQQ) е полифенол с антиоксидантни свойства, важен за производството на енергия. Поддържа здравето на нервните клетки и когнитивните функции. Стимулира образуването на нови митохондрии, дори в застаряващите клетки. Митохондриите представляват "клетъчните енергийни фабрики".Дей..
75,49 лв
Дан. основа: 75,49 лв
Имуностимулатор
Помага за поддържане на здрава функция на имунната система. Пълни антиоксидантни свойства от природата Състав в 1 дневна доза (2 таблетки): Витамин С (като калциев аскорбат)- 180 mgЦинк (от цинков оксид)- 5,5 mgЕкстракт от Андрографис (Andrographis paniculata) (лист)Стандартизиран до 30% андрог..
49,19 лв
Дан. основа: 49,19 лв
S-Аденозилметионин
САМ-е 400 мг, благоприятства доброто настроение. Допринася за нормалната когнитивна функция. Той е изключително важен за правилният метаболизъм на невротрансмитерите – допамин, серотонин, норепинефрин. Не съдържа ГМО, не съдържа Глутен. Подходящ за вегани.Действие:Поддържа здравето на черния дроб. Д..
67,49 лв
Дан. основа: 67,49 лв
Серапептаза
Сераптетаза насърчава и поддържа нормалната дейност на синусите и функцията на дихателните пътища, както и благоприятства за здрава имунна реакция. Serrapeptase е протеолитичен ензим, намиращ се в храносмилателния тракт на японския копринен червей. Извлича се от бактерии от вида Serraitia щам E15 и ..
105,99 лв
Дан. основа: 105,99 лв
Убиквинол
Doctor's Best Ubiquinol, съдържащ Канека QH 100mg е хранителна добавка, благоприятства  производството на клетъчна енергия.Действие: Антиоксидант, благоприятства  производството на клетъчна енергия. Поддържа здравето на сърцето.Препоръчителен прием: Пийте 1 капсула   дневно ..
104,99 лв
Дан. основа: 104,99 лв
Кордицепс
Doctor's Best Ultra Cordyceps спомага за поддържане на жизнеността, енергията и издръжливостта. Благоприятства дейността на белите дробове и черния дроб. Doctor's Best Ultra Cordyceps съдържа чист екстракт от култивиран мицел на Cordyceps sinensis - медицинска гъба, високо ценена и използвана от век..
43,99 лв
Дан. основа: 43,99 лв
Витамин C
Витамин C желирани бонбони 250мг в желирана капсулаПредназначение на Витамин CВитамин С  от Доктор Бест осигурява най-чистата аскорбинова киселина,произведена в Шотландия,ценна със своето качество и надежност. Аскорбиновата киселина е безценна за тялото в ролята си на донор на електрони,поддърж..
44,99 лв
Дан. основа: 44,99 лв
Показани са от 1 до 28 от 28 резултата (1 страници)
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки. Продължавайки, Вие се съгласявате с нашата политика за лични данни.