Меню
Кошница

GENIUS NUTRITION BCAA-X5 360 гр

GENIUS NUTRITION BCAA-X5 360 гр
GENIUS NUTRITION BCAA-X5 360 гр
GENIUS NUTRITION BCAA-X5 360 гр
GENIUS NUTRITION BCAA-X5 360 гр
GENIUS NUTRITION BCAA-X5 360 гр
GENIUS NUTRITION BCAA-X5 360 гр
GENIUS NUTRITION BCAA-X5 360 гр
GENIUS NUTRITION BCAA-X5 360 гр
GENIUS NUTRITION BCAA-X5 360 гр
BCAA
72,00 лв
Дан. основа: 72,00 лв
  • Stock: В наличност
  • Код: PRODUCT_10106
  • Weight: 0.36kg
  • SKU: 6924-00

Възможни варианти

  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ

Genius Nutrition® BCAA-X5 ®:

100% ферментирали BCAA

7 g BCAA на доза

Без добавена захар

CocoMineral®

С добавен цитрулин и витамин B6

С добавен глутамин

BCAA-X5 съдържа 100% ферментирали левцин, изолевцин и валин. BCAA-X5 благоприятства физическото представяне по няколко начина, включително чрез стимулиране на синтеза на мускулен протеин. BCAA могат също така да предотвратят разграждането на мускулния протеин и да намалят маркерите за мускулно увреждане, предизвикано от упражнения. BCAA имат потенциала да служат като източник на гориво за мускулите по време на тренировка, въпреки че изследванията в тази насока не са категорични. Не на последно място, BCAA могат да попречат на преноса на триптофан в мозъка, намалявайки синтеза на серотонин и по този намалявайки чувството за умора.

Суплементирането с BCAA-X5 като допълнение към тренировъчния режим, спомага за натрупване на мускулна маса. Увеличаването на мускулната маса може да повлияе благоприятно на резултатите и се дължи на повишаване на количеството на структурните протеини в мускулите, като актин, миозин, тропонин и др., които са познати като миофибрилирани протеини. Балансът между синтеза и разграждането на тези протеини за даден период от време определя промените в размера на мускулите. Стимулирането на синтеза, водейки до положителен баланс, е метаболитния механизъм за мускулен растеж.

BCAA-X5 съхранява гликогена по време на тренировка. Отдавна и известно, че нивата на мускулния гликоген са от решаващо значение за спортните постижения, особено при занимания с умерена до висока интензивност. Гликогенът е основният източник на гориво за мускулите по време на тренировка, като ниските му нива допринасят за умората. Ето защо, ако BCAA могат да бъдат използвани вместо гликогена в ранните етапи на тренировката, той може да бъде съхранен и използван по-късно. По този начин може да се повиши ефективността на упражненията.

Състав в една доза (12 g): L-левцин (ферментирал) 3500 mg; L-аланил L-глутамин (ферментирал)  2500 mg; L-изолевцин (ферментирал) 1750 mg; L-валин (ферментирал) 1750 mg; Цитрулин Малат (2:1) 1200 mg; Cocomineral® 300 mg; Витамин B6 1,4 mg*.

*Дневна референтна стойност на хранителните вещества

Указания за употреба: Разтворете една мерителна лъжичка (12 g) в 250 ml вода и приемайте преди тренировка. В нетренировъчни дни приемайте по една доза между храненията.

Внимание: Хранителните добавки са предназначени само за здрави хора. Не приемайте при бременност или кърмене. Да се съхранява на място, недостъпно за деца. Тази хранителна добавка не трябва да се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене. Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Консумирайте преди  датата, посочена на опаковката. Съхранявайте на хладно и сухо място.


ОТЗИВИ

Отзиви за GENIUS NUTRITION BCAA-X5 360 гр

Общо отзиви (0)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.


Разгледа ли и останалите ни промоции?
Outlast Outslim
OUTLAST Outflex
OUTLAST Ultimate Focus Formula
Outlast Promo
Pretty Woman Promo
Ostrovit Promo
Outlast 1+1 Promo