Меню
Your Cart

NOW DHA 500 мг 90 меки капсули

NOW DHA 500 мг 90 меки капсули
NOW DHA 500 мг 90 меки капсули
Докозахексаенова киселина
70,00 лв
Дан. основа: 70,00 лв
  • Stock: В наличност
  • Код: PRODUCT_5194
  • Weight: 0.20kg
  • Безплатна доставка над 50 лв.
  • безплатен подарък за ВСЯКА ПОРЪЧКА
  • 100% гаранция за качество


Етикети: Now DHA-500 MG , 90 SOFTGELS , ,

ОПИСАНИЕ

Now Foods DHA-500 / 250 EPA представлява комплекс от незаменими полиненаситени мастни киселини, с изключително благоприятно въздействие върху сърдечно-съдовата система. Те са отлично средство за успешно профилактика при риск от атеросклероза и инфаркт. Те са прекурсори на простагландините (група липидни физиологично активни вещества), които спомагат за понижаване на високото кръвно налягане, мигрени, главоболия, артрит и др.

DHA (Дoĸoзaxeĸcaeнoвa ĸиceлинa) принадлежи към незаменимата в ефективното  поддържане на човешкото здраве и благосъстояние група на Омега-3 есенциалните мастни киселини. Придържайки се към функцията на всички мазнини да акумулират и доставят енергия на тялото, омега-3 мастните киселини взимат активно участие и в нормалния ритъм на естествено развитие на целия човешки организъм. Тази ключова роля на DHA се изразява в участието й като основна молекула в структурата и дейността на клетъчните мембрани, както и в нормалното протичане на мозъчната активност.

Резултатите от съвременни научни изследвания единодушно установяват, че Омега-3 рибеното масло е мощен фактор в ефективното поддържане на добро здраве и пълноценен начин на живот.

Продуктът е молекулярно дестилиран с цел да бъдат успешно премахнати следите от пестициди, полихлорирани бифенили и тежки метали. Този метод ще ви помогне да премахнете рибния мирис и вкус. Този вид капсули, защитават съдържанието в капсулата от киселините на стомаха. По този начин се предотвратяват стомашните сокове да разтварят солта в стомаха. Също така, те освобождават рибеното масло в алкалната среда извън стомаха.

Now Foods DHA-500 / 250 EPA е научно установен и безопасен за употреба по време на бременност, като приемът на продукта подпомага зрителната дейност и когнитивното здраве при бебетата.

Πpeпopъчитeлeн пpиeм: 1 ĸaпcyла вeднъж днeвнo c xpaнa.

Xpaнитeлни cтoйнocти зa 1 ĸaпcyла:

Kaлopии  10 ĸĸaл
Maзнини  1 гp  1%
   Полиненаситени мазнини  1 гр
Koнцeнтpaт oт pибeнo мacлo  1 гp
   Oмeгa 3 мacтни ĸиceлини:
Дoĸoзaxeĸcaeнoвa ĸиceлинa  500 мг
Eйĸoзaпeнтaeнoвa ĸиceлинa  250 мг


ОТЗИВИ

Напишете отзив

Забележка: не въвеждайте HTML код, тъй като той няма да бъде интерпретиран, а ще се покаже като текст!
Лош Добър
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки. Продължавайки, Вие се съгласявате с нашата политика за лични данни.