Меню
Кошница

Чайове

Чайове

Предлагаме различни билкови комбинации, от които да изберете според своите цели и нужди. Всички формули са разработени с чисти и натурални съставки, подбрани така че да бъдат максимално ефективни в действието си.

GREEN BEAR Slim Bear Detox Tea 160 грама
-30 %
Чай детокс
Превърни мечтаната фигура в реалност. Detox Tea представлява селекция от внимателно подбрани билки, отгледани в подножието на балкана, чието действие оказва благоприятен ефект върху цялостното здраве. Редовния му прием може да допринесе за контролиране на апетита и следователно да подпом..
16,03 лв 22,90 лв
Дан. основа: 16,03 лв
GREEN BEAR Mama Bear Pregnancy 160 грама
-30 %
Чай за бременни
Стоп на неприятните симптоми и неконтролируемия апетит през бременносттаPregnancy tea представлява комбинация от висококачествени билки, подходящи за употреба по време на бременност. Благодарение на свойствата на тези съставки, чаят може да допринесе за контролиране на апетита, както и за потисканет..
14,63 лв 20,90 лв
Дан. основа: 14,63 лв
GREEN BEAR Baby Bear Breastfeeding 160 грама
-30 %
Чай за кърмачки
Отслабване по време на кърмене!Breastfeeding tea представлява ароматен микс от висококачествени билки, внимателно комбинирани с цел подпомагането на лактацията при кърмещи майки. Всички съставки на този продукт са одобрени от акушер-гинеколози и са подходящи за употреба по време на целия период на к..
14,00 лв 20,00 лв
Дан. основа: 14,00 лв
GREEN BEAR Immune Bear 160 грама
-30 %
Чай за имунната система
Забрави за настинката и грипа защити се правилноIMMUNE BOOSTING TEA е специално създадена селекция от висококачествени билки, които са прецизно балансирани за да подсилят имунната система на организма ви. Тези антиоксидантни съставки имат свойството да повишат защитните сили на тялото, което подпома..
16,03 лв 22,90 лв
Дан. основа: 16,03 лв
GREEN BEAR Strong Bear 160 грама
-30 %
Чай за мъжко здраве
Сила, издръжливост и прилив на енергия!Men’s tea представлява микс от натурални билки, които подпомагат естественото производство на мъжките хoрмoни. Пропорциите и синергичното им действие правят този чай идеалната напитка за всеки мъж. Редовния му прием увеличава силата и издръжливостта при физичес..
16,03 лв 22,90 лв
Дан. основа: 16,03 лв
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)