Меню
Кошница

Чайове

Чайове

Предлагаме различни билкови комбинации, от които да изберете според своите цели и нужди. Всички формули са разработени с чисти и натурални съставки, подбрани така че да бъдат максимално ефективни в действието си.

Чай за мъжко здраве
Сила, издръжливост и прилив на енергия!Men’s tea представлява микс от натурални билки, които подпомагат естественото производство на мъжките хoрмoни. Пропорциите и синергичното им действие правят този чай идеалната напитка за всеки мъж. Редовния му прием увеличава силата и издръжливостта при физичес..
24,90 лв
Дан. основа: 24,90 лв
Чай за имунната система
Забрави за настинката и грипа, защити се правилно!IMMUNE BOOSTING TEA е специално създадена селекция от висококачествени билки, които са прецизно балансирани за да подсилят имунната система на организма ви. Тези антиоксидантни съставки имат свойството да повишат защитните сили на тялото, което подпо..
24,90 лв
Дан. основа: 24,90 лв
Чай детокс
Превърни мечтаната фигура в реалност. Detox Tea представлява селекция от внимателно подбрани билки, отгледани в подножието на балкана, чието действие оказва благоприятен ефект върху цялостното здраве. Редовния му прием може да допринесе за контролиране на апетита и следователно да подпом..
24,90 лв
Дан. основа: 24,90 лв
Чай за бременни
Стоп на неприятните симптоми и неконтролируемия апетит през бременносттаPregnancy tea представлява комбинация от висококачествени билки, подходящи за употреба по време на бременност. Благодарение на свойствата на тези съставки, чаят може да допринесе за контролиране на апетита, както и за потисканет..
24,90 лв
Дан. основа: 24,90 лв
Чай за жени
Натурален микс от специално подбрани билки Подпомага грижата за женската коса, нокти и кожа Косата, ноктите и кожата на жените са силно уязвими от външни фактори като слънчево изгаряне, изсушаване и замърсяване. В старанието си да бъде красива, всяка жена е готова да преминава през процеду..
24,90 лв
Дан. основа: 24,90 лв
Чай за кърмачки
Отслабване по време на кърмене!Breastfeeding tea представлява ароматен микс от висококачествени билки, внимателно комбинирани с цел подпомагането на лактацията при кърмещи майки. Всички съставки на този продукт са одобрени от акушер-гинеколози и са подходящи за употреба по време на целия период на к..
22,90 лв
Дан. основа: 22,90 лв
Показани са от 1 до 6 от 6 резултата (1 страници)