Меню
Your Cart

Комплексни фет бърнъри

Комплексни фет бърнъри

Фетбърнърите са изключително популярни добавки за изгаряне на излишните подкожни мазнини. Те могат да ви помогнат да постигнете по-бързи и лесни резултати при спазване на хранителен и тренировъчен режим, защото ще подпомогнат и забързат метаболизма ви. 

Компплексните фетбърнъри съдържат различни комбинации от съставки, доказано ефективни в борбата с мазнините. Може да съдържат стимулиращи вещества като зелен чай, синефрин или кофеин, или нестимулиращи, например хром, Л-карнитин и др. Избирайки комплексна формула можете да бъдете сигурни, че ще постигнете отлични резултати в залата, повишен прилив на енергия, подобрено възстановяване и максимално изгаряне на мазнините.


NUTREND Fat Direct 60 капсули
-30 %
Фет бърнър
Уникален фет бърнер, който перфектно се комбинира силата на растителни екстракти и най-модерните формули за отслабване. Продукт, който е уникален не само, заради своите съставки, но и заради времето на прием. С FAT DIRECT на NUTREND отлсабвате, докато спите! Ефектът се усеща още ..
32,20 лв 46,00 лв
Дан. основа: 32,20 лв
NATURALICO Fat Burner 60 капсули
-30 %
Фет бърнър
Иновативен комплекс за изгаряне на мазнини                                Повишава енергията и издръжливостта Подпомага здравословното на..
26,60 лв 38,00 лв
Дан. основа: 26,60 лв
Готова спортна напитка
Тази леко газирана готова за пиене напитка в кутия е разработена за поддържане на бдителността, повишаване на концентрацията и подобряване на спортните постижения. Високото съдържание на активни вещества е ефективно и по отношение ускоряването на метаболизма, изгарянето на мазнини и подпомага намаля..
4,30 лв
Дан. основа: 4,30 лв
Комбо за Изгаряне На Мазнини и Здраве
-35 %
Изгаряне на мазнини
Промоционално предложение 2 в 1 - ефективно изгаряне на мазнини в комбинация с оптимално здраве! KETO BHB SALTS 60 CAPS Какво е D-BHB и с какво продуктите, които го съдържат, са по-добри? D-BHB или D-Beta-Hydroxybutyrate е естествено срещаща се молекула, позната още като кетонно тяло...
74,65 лв 114,90 лв
Дан. основа: 74,65 лв
Комбо за Изгаряне на Мазнини
-30 %
Изгаря мазнините и подобрява храносмилането
Комбо за изгаряне на мазнините и подобрено храносмиланеОписание:Възползвайте се от оптималната комбинация от два продукта, чрез които ще изгорите излишните мазнини по-бързо, докато се радвате на подобрено храносмилане. Мощната формула на Naturalico Fat Burner ще стимулира намаляването на подкожните ..
58,00 лв 83,00 лв
Дан. основа: 58,00 лв
TREC NUTRITION Clenburexin 90 капсули
-40 %
Термогенен фет бърнър
Trec Nutrition Clenburexin:• Комбинация от природни термогенни вещества• Съдържа кофеин• С добавени витаминиCLENBUREXIN съдържа отлично подбрана комбинация от естествени термогенни вещества, витамини и стимуланти. Хранителната добавка спомага за термогенезата - процес, при който се произвежда топлин..
21,00 лв 35,00 лв
Дан. основа: 21,00 лв
Синефрин
125 mg екстракт от масло от петигрен в една капсула - максимално допустимата дневна доза – 10 mg синефрин. Стимулира термогенезатав тялото и това повишава разхода на енергия през целия ден. Спомага за горенето на мазнини , както по време на физическа активност, така и в покой. Начи..
20,00 лв
Дан. основа: 20,00 лв
Фет бърнър
·         Здравословна комбинация от натурални растителни екстракти;·         Стимулира процеса на липолиза, т.е. изгаряне на мазнини;·         С противовъзпалителни свойства ..
28,95 лв
Дан. основа: 28,95 лв
Комплекс за изгаряне на мазнини
Фет бърнър с абсолютно максимална стимулация на термогенния ефект, постигнато само с легално одобрени субстанции. Революционни съставки и синергична комбинация от субстанции, които нямат аналог на пазара в момента. Fever Plus ускорява метаболизма, стимулира организма, увеличава термогенезата, подобр..
92,00 лв
Дан. основа: 92,00 лв
Фет бърнър
LevroLEAN е безопасна и ефективна хранителна добавка за всеки, който се стреми към постигане и поддържане на стройна и изваяна физика.Всяка капсула LevroLEAN, съдържа внимателно подбрани съставки на биологично активни вещества, които помагат да се намали общата маса на телесните мазнини чрез ускоряв..
39,95 лв
Дан. основа: 39,95 лв
Комплекс За Изгаряне На Мазнини
Тази уникална формула, ще ти помогне да изградиш тялото си по начин, който наистина ще ти хареса. Въпреки всички усилия, диета и тренировки, не винаги се постига желания резултат, тъй като тялото не се храни пълноценно и това води до забавяне на метаболизма. Комбинация от различни вещества, от ко..
58,00 лв
Дан. основа: 58,00 лв
NUTREND Fat Direct Shot 20 шота x 60 мл
-10 %
Комплекс за изгаряне на мазнини
FAT DIRECT SHOT на NUTREND е най-новият продукт 2в1 - мощен фет бърнер и предтренировъчен продукт. В един шот от 60 мл успешно са съчетани най-ефективните съставки за отслабване и подпомагане на физическото представяне. Това е идеалният помощник за вашия хранителен и тренировъчен режим, който ще сти..
79,20 лв 88,00 лв
Дан. основа: 79,20 лв
L-Карнитин
Намалява образуването на млечна киселина в мускулите ·        Предпазва  от вещества ,които нарушават клетъчната стена  ·        Повишава доставката на кислород в мускулите ·      &nb..
36,00 лв
Дан. основа: 36,00 лв
TREC NUTRITION Fat Transporter 90 капсули
-40 %
Липотропен комплекс
Trec Nutrition Fat Transporter:• Съдържа холин, инозитол, таурин, L-карнитин, хром, витамин B6• Холинът съдейства за правилния метаболизъм на мазнините• Хромът спомага за поддържането на нормални нива на кръвната захарFAT TRANSPORTER е комбинация от активни вещества, спомагащи за правилния метаболиз..
21,00 лв 35,00 лв
Дан. основа: 21,00 лв
Малинови кетони
Малиновите кетони са специфични съединения, които се съдържат в малините и притежават естествената способност да поддържат телесното тегло в нормални граници, като регулират метаболизма и потискат апетита. За да се възползваме от всички ползи на малиновите кетони за здравето, ние трябва да приемаме ..
15,40 лв
Дан. основа: 15,40 лв
MCT на прах
·         Запазва гликогеновите запаси в мускулите.·         Редуцира телесните мазнини.·         Подпомага по-бързото освобождаване на енергия.  Мастните киселини съ..
26,95 лв
Дан. основа: 26,95 лв
MCT олио
·         Източник на полезни за здравето мастни киселини, от които организмът освобождава бързоусвоима енергия;·         Помага за намаляване на телесните мазнини;·         Ак..
53,95 лв
Дан. основа: 53,95 лв
Изгаряне на мазнини
Lean Burner от Haya Labs подпомага загубата на излишни килограми, благодарение на специално подбраните коплексни съставки - растителни екстракти и л-карнитин.Свойства и характеристики на Lean Burner от Haya Labs:    Подпомага загубата на излишни килограми    Растителни ..
27,00 лв
Дан. основа: 27,00 лв
Термогенен фет бърнър
Thermo Drine Liquid от BioTech USA представлява бързо абсорбиращ се, високо биодостъпен концентрат на фет бърнър с витамини, кофеин, таурин, екстракт от зелен чай и липотропни вещества - хранителна добавка за интензивно трениране на мускулите, особено за сериозни атлети.Ефекти и предимства на Thermo..
34,00 лв
Дан. основа: 34,00 лв
Комплекс За Изгаряне На Мазнини
Тази уникална формула, ще ти помогне да изградиш тялото си по начин, който наистина ще ти хареса. Въпреки всички усилия, диета и тренировки, не винаги се постига желания резултат, тъй като тялото не се храни пълноценно и това води до забавяне на метаболизма. Комбинация от различни вещества, от ко..
35,00 лв
Дан. основа: 35,00 лв
Фет бърнър
KT SportLine Burn II / STRONG е мощна формула, насочена към бързо намаляване на телесните мазнини.Съдържа естествени съставки, които имат силно синергично действие, повишаващо термогенезата и метаболизма в тялото. Л-карнитин има огромно участие в мобилността и транспортирането на т.нар. мини ве..
90,00 лв
Дан. основа: 90,00 лв
CLA
Levrone CLA 1500 съдържа високо количество свързана линоленова киселина. CLA е мастна киселина и действа като бариера, която предотвратява навлизането на мазнините в мастните клетки. Вместо това мазнините се пренасят в мускулните клетки, където се изгарят за производство на енергия.Научно доказано е..
29,95 лв
Дан. основа: 29,95 лв
Фет бърнър
Mega Fat Burner от BIOTECH USA е продукт, специално създаден за тези от вас, които търсят продукт за качествено отслабване, без кофеин! Свойства и характеристики на Mega Fat Burner от BIOTECH USA:    Не съдържа кофеин    Действаща амино киселина – L-карнитин &..
28,00 лв
Дан. основа: 28,00 лв
Синефрин
    →  Максималното съдържание на Синефрин в капсула    →  Чист синефрин вместо растителни екстракти.    →  40 mg Синефрин в една капсула.    →  Екстремна загуба на мазнини    →  Фокус и прилив на ене..
31,95 лв
Дан. основа: 31,95 лв
Предтренировъчен Продукт
Go Hard Advanced е ново поколение на термогенне фетбърнър, който съдържа съставки, които ще увеличат топлина и изпотяване на тялото Ви. Рязко увеличение на енергията ще Ви накара да тренирате по-дълго и по-тежко, благодарение на съставките за подтискане на апетита се отървете по-бързо от излишните м..
55,45 лв
Дан. основа: 55,45 лв
Лецитин и ябълков оцет
Представяме Ви четири изпитани съставки в борбата с наднорменото тегло, комбинирани заедно в една успешна формула. Този продукт съчетава Лецитин, Водорасли, Витамин Б-6 и Ябълков оцет, които действат едновременно, за да постигнете сигурни и ефективни резултати и да подпомогнете Вашата програма з..
33,70 лв
Дан. основа: 33,70 лв
Фет бърнър
Искате ли да стимулирате вашия метаболизъм така, че да изгорите излишните мазнини, като същевременно с това натрупате чиста мускулна маса? Това означава, че вие имате нужда от продукта за изгаряне на мазнини на Суонсън. Тази ефекасна формула комбинира цитримакс, хром, витамин Б-6 и други хранителни ..
38,00 лв
Дан. основа: 38,00 лв
Билков екстракт за енергия
Представяме ви нов билков екстракт, който активира метаболитния главен превключвател на организма, за да помогне за изгарянето на мазнините и да предостави по-голяма енергия и жизненост: ActivAMP AMP-K стимулаторът на Суонсън. Учените са установили, че много от ползите от различните видове упражнени..
82,50 лв
Дан. основа: 82,50 лв
Хитозан
SCITEC HCA е екстракт от растението Гарциния Камбоджа. Изследванията показват, че SCITEC HCA стимулира дейността на изгарянето на мазнините в тялото и инхибираактивността на ензима ATP цитрат лиаза, която е отговорна за превръщането на въглехидратите в мазнини. Така изгаря мазнините и води..
18,00 лв
Дан. основа: 18,00 лв
SCITEC Carni-X 60 капсули
-16 %
L-Карнитин
SCITEC Carni-X е веществена аминокиселина, от безопасен и ефективен тип, който играе ключова роля в усвояването на мазнините и производството на енергия в организма. SCITEC Carni-X е необходима за формиране на транспортна система, която транспортира мастните киселини в митохондриите на ..
24,45 лв 29,00 лв
Дан. основа: 24,45 лв
POWERGYM Lipotropico 120 капсули
-50 %
Липотропен фет бърнър
срок на годност 30.04.22Повече енергия, по-малко мазнини Lipotropicо от PowerGym е специално формулирана спортна хранителна добавка за тези, които искат ефективно да изгорят телесни мазнини, докато в същото време запазят мускулната си маса и енергия. Бетаинът, чолинът и инозитолът са липотропн..
27,40 лв 54,80 лв
Дан. основа: 27,40 лв
POWERGYM Carnitin Plus 120 капсули
-50 %
L-Карнитин
срок на годност 30.09.22Carnitin Plus от PowerGym е спортна хранителна добавка, която спомага процеса за изгаряне на мазнини и запазва мускулната маса, дори и в период на хранителен режим за отслабване. Carnitin Plus увеличава системните и чернодробните нива на л-карнитин и може да доведе до увел..
32,64 лв 65,28 лв
Дан. основа: 32,64 лв
Термогенна формула
OstroVit Thermo 3D е натурална термогенна формула, която съчетава напреднали технологии и успешно комбиниране на съставките за максимален термогенен ефект и засилване на мастния метаболизъм.Освен повишаване на телесната температура, чрез използването на натурални енергитици повишаващи тонуса и енерг..
25,95 лв
Дан. основа: 25,95 лв
Конюгирана линолова киселина
OstroVit Pharma Elite CLA 1000 mg съдържа високо-качествена линолова киселина.CLA е мастна киселина, която предотвратява навлизането на мазнините в мастните клетки. С помощта и мазнините се пренасят в мускулните клетки, където се изгарят за производство на енергия.Предимства на OstroVit Pharma Elite..
17,95 лв
Дан. основа: 17,95 лв
Дамски фет бърнър
OstroVit Fat Burner for Women е термогенен фет бърнър, специално предназначен за жени.Продуктът съдържа следните вещества:L-карнитин е аминокиселина, която спомага за използването на мазнините, като гориво. По този начин повишава енергията и издръжливостта. Също така регулира кръвната захар и подобр..
27,95 лв
Дан. основа: 27,95 лв
Фет бърнър
OstroVit Fat Burner Extreme е хранителна добавка с уникален състав от естествени компоненти, които се борят с излишните телесни мазнини.Съдържа екстракти от семена на манго, зелено кафе на зърна, джинджифил, L-карнитин и др.Fat Burner Extreme предлага 100% ефективност в борбата за по-добра фигура и ..
39,95 лв
Дан. основа: 39,95 лв
Фет бърнър
Хранителната добавка „FAT BURNER” на компания Ostrovit спомага за и ускорява процеса на изгаряне на телесните мазнини. По този начин улеснява поддържането на нормално тегло. Прави тялото по-силно по време на физическо натоварване, подобрява настроението, предотвратява появата на депресия и влияе бла..
31,95 лв
Дан. основа: 31,95 лв
Кофеин
OstroVit Caffeine ефективна хранителна добавка със съдържание на кофеин, натурална енергизираща съставка, която увеличава енергията, намалява умората, стимулира мозъчната активност и подпомага загубата на телесно тегло.OstroVit Caffeine подобрява общото благосъстояние на организма. Той има силно тон..
13,45 лв
Дан. основа: 13,45 лв
Липотропен фет бърнър
NOW LipoTrim е комбинация от активни съставки, които подпомагат изгарянето на мазнините и обмяната на веществата. Холин и инозитол са аминокиселините, които помагат в усвояването на мазнините в черния дроб. Тауринът е аминокиселина, която подкрепя производството на жлъчен сок, което е от съществе..
65,00 лв
Дан. основа: 65,00 лв
Зелено кафе
NOW Green Coffee Diet Support включва екстракт от зърната на зелено кафе със значително количество хлорогенни киселини. Научни изследвания показват, че хлорогенните киселини и други съставки от зърната на зелено кафе, могат да подобрят нивата на глюкоза и да благоприятстват здравето на панкреас..
65,00 лв
Дан. основа: 65,00 лв
Показани са от 1 до 40 от 50 резултата (2 страници)
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки. Продължавайки, Вие се съгласявате с нашата политика за лични данни.