Меню
Your Cart

Комплексни фет бърнъри

Комплексни фет бърнъри
NATURALICO Fat Burner 60 капсули
-25 %
Фет бърнър
Иновативен комплекс за изгаряне на мазнини                                Повишава енергията и издръжливостта Подпомага здравословното на..
28,50 лв 38,00 лв
Дан. основа: 28,50 лв
Готова спортна напитка
Тази леко газирана готова за пиене напитка в кутия е разработена за поддържане на бдителността, повишаване на концентрацията и подобряване на спортните постижения. Високото съдържание на активни вещества е ефективно и по отношение ускоряването на метаболизма, изгарянето на мазнини и подпомага намаля..
4,30 лв
Дан. основа: 4,30 лв
NUTREND Fat Direct Shot 20 шота x 60 мл
-10 %
Комплекс за изгаряне на мазнини
FAT DIRECT SHOT на NUTREND е най-новият продукт 2в1 - мощен фет бърнер и предтренировъчен продукт. В един шот от 60 мл успешно са съчетани най-ефективните съставки за отслабване и подпомагане на физическото представяне. Това е идеалният помощник за вашия хранителен и тренировъчен режим, който ще сти..
79,20 лв 88,00 лв
Дан. основа: 79,20 лв
Дамски фет бърнър
OstroVit Fat Burner for Women е термогенен фетбърнар, специално предназначен за жени.Продуктът съдържа следните вещества:Л-карнитин е аминокиселина, която спомага за използването на мазнините, като гориво. По този начин повишава енергията и издръжливостта. Също така регулира кръвната захар и подобря..
26,45 лв
Дан. основа: 26,45 лв
Фет бърнър
Mega Fat Burner от BIOTECH USA е продукт, специално създаден за тези от вас, които търсят продукт за качествено отслабване, без кофеин! Свойства и характеристики на Mega Fat Burner от BIOTECH USA:    Не съдържа кофеин    Действаща амино киселина – L-карнитин &..
28,00 лв
Дан. основа: 28,00 лв
SCITEC PFX 120 капсули
-15 %
Комплекс За Изгаряне На Мазнини
SCITEC PFX е най-изчерпателната формула, термогенен Fat Burner. Ускорява метаболизма, като по този начин се намалява количеството на приема на калории. Формулата оптимизира нивото на обмяната на въглехидрати и мазнини. Една от тайните на SCITEC PFX са големите дози Л-карнитин. Но не само L-к..
40,78 лв 48,00 лв
Дан. основа: 40,78 лв
Комплекс за изгаряне на мазнини
Високи дози кофеин със забавено освобождаване, ацетил л-карнитин, зелен чай, синефрин и повече! Scitec Turbo Ripper съдържа повечето от съставките, които познавате и обичате - и то във високи дози! Съдържа л-карнитин и то не обикновен л-карнитин, а по-сложния ацетил л-карнитин! така със сигурност..
32,00 лв
Дан. основа: 32,00 лв
Хитозан
HCA (Hydroxycitric Acid – хидрокси лимонена киселина) се извлича от растението Garcinia Cambogia. Съдържанието на HCA в добавката Scitec Nutrition® HCA е 62%. По-ниските класове марки съдържат значително по-малко от тази активна съставка! HCA допринася за контрола на телесното тегло, телесните м..
41,00 лв
Дан. основа: 41,00 лв
POWERGYM Lipotropico 120 капсули
-50 %
Липотропен фет бърнър
срок на годност 30.04.22Повече енергия, по-малко мазнини Lipotropicо от PowerGym е специално формулирана спортна хранителна добавка за тези, които искат ефективно да изгорят телесни мазнини, докато в същото време запазят мускулната си маса и енергия. Бетаинът, чолинът и инозитолът са липотропн..
27,40 лв 54,80 лв
Дан. основа: 27,40 лв
Комплекс За Изгаряне На Мазнини
Тази уникална формула, ще ти помогне да изградиш тялото си по начин, който наистина ще ти хареса. Въпреки всички усилия, диета и тренировки, не винаги се постига желания резултат, тъй като тялото не се храни пълноценно и това води до забавяне на метаболизма. Комбинация от различни вещества, от ко..
58,00 лв
Дан. основа: 58,00 лв
Термогенна формула
OstroVit Thermo 3D е натурална термогенна формула, която съчетава напреднали технологии и успешно комбиниране на съставките за максимален термогенен ефект и засилване на мастния метаболизъм.Освен повишаване на телесната температура, чрез използването на натурални енергитици повишаващи тонуса и енерг..
25,95 лв
Дан. основа: 25,95 лв
Синефрин
125 mg екстракт от масло от петигрен в една капсула - максимално допустимата дневна доза – 10 mg синефрин. Стимулира термогенезатав тялото и това повишава разхода на енергия през целия ден. Спомага за горенето на мазнини , както по време на физическа активност, така и в покой. Начи..
20,00 лв
Дан. основа: 20,00 лв
Комбо за Изгаряне На Мазнини и Здраве
-35 %
Изгаряне на мазнини
Промоционално предложение 2 в 1 - ефективно изгаряне на мазнини в комбинация с оптимално здраве! KETO BHB SALTS 60 CAPS Какво е D-BHB и с какво продуктите, които го съдържат, са по-добри? D-BHB или D-Beta-Hydroxybutyrate е естествено срещаща се молекула, позната още като кетонно тяло...
74,65 лв 114,90 лв
Дан. основа: 74,65 лв
Комплекс За Изгаряне На Мазнини
Тази уникална формула, ще ти помогне да изградиш тялото си по начин, който наистина ще ти хареса. Въпреки всички усилия, диета и тренировки, не винаги се постига желания резултат, тъй като тялото не се храни пълноценно и това води до забавяне на метаболизма. Комбинация от различни вещества, от ко..
35,00 лв
Дан. основа: 35,00 лв
POWERGYM Thermocarnitin XL 30 шота x 10 мл
-50 %
L-Карнитин
срок на годност- 31.07.2022Thermocarnitin XL е с висока концентрация на л-карнитин и дълготраен ефект! В течна форма и в удобни за консумация виалчета, които можете да носите в сака си за тренировка. Формулата на Thermocarnitin XL от PowerGym е най-мощната на пазара, заради своята голяма кон..
52,20 лв 104,40 лв
Дан. основа: 52,20 лв
POWERGYM Carnitin Plus 120 капсули
-50 %
L-Карнитин
срок на годност 30.09.22Carnitin Plus от PowerGym е спортна хранителна добавка, която спомага процеса за изгаряне на мазнини и запазва мускулната маса, дори и в период на хранителен режим за отслабване. Carnitin Plus увеличава системните и чернодробните нива на л-карнитин и може да доведе до увел..
32,64 лв 65,28 лв
Дан. основа: 32,64 лв
MCT олио
·         Източник на полезни за здравето мастни киселини, от които организмът освобождава бързоусвоима енергия;·         Помага за намаляване на телесните мазнини;·         Ак..
23,45 лв
Дан. основа: 23,45 лв
Дамски фет бърнър
OstroVit Fat Burner Extreme е хранителна добавка с уникален състав от естествени компоненти, които се борят с излишните телесни мазнини.Съдържа екстракти от семена на манго, зелено кафе на зърна, джинджифил, л-карнитин и др.Fat Burner Extreme предлага 100% ефективност в борбата за по-добра фигура и ..
34,95 лв
Дан. основа: 34,95 лв
Кофеин
OstroVit Caffeine ефективна хранителна добавка със съдържание на кофеин, натурална енергизираща съставка, която увеличава енергията, намалява умората, стимулира мозъчната активност и подпомага загубата на телесно тегло.OstroVit Caffeine подобрява общото благосъстояние на организма. Той има силно тон..
13,45 лв
Дан. основа: 13,45 лв
Комплекс за изгаряне на мазнини
Фет бърнър с абсолютно максимална стимулация на термогенния ефект, постигнато само с легално одобрени субстанции. Революционни съставки и синергична комбинация от субстанции, които нямат аналог на пазара в момента. Fever Plus ускорява метаболизма, стимулира организма, увеличава термогенезата, подобр..
92,00 лв
Дан. основа: 92,00 лв
Фет бърнър
FA Nutrition Lipoburn е синергична комбинация от съставки предназначени за намаляване на теглото и апетита. Това е перфектният фетбърнър, ако искате да сваляте килограми здравословно и качествено!➡ забавя мускулния разпад;➡ ускорява метаболизма;➡ увеличава енергията;➡ контролира апетита;➡ изхвърля и..
43,95 лв
Дан. основа: 43,95 лв
Термогенен фет бърнър
Thermo Drine Liquid от BioTech USA представлява бързо абсорбиращ се, високо био-достъпен концентрат на фет бърнър с витамини, кофеин, таурин, екстракт от зелен чай и липотропни вещества - хранителна добавка за интензивно трениране на мускулите, особено за сериозни атлети.Ефекти и предимства на Therm..
25,00 лв
Дан. основа: 25,00 лв
L-Карнитин
Намалява образуването на млечна киселина в мускулите ·        Предпазва  от вещества ,които нарушават клетъчната стена  ·        Повишава доставката на кислород в мускулите ·        Увели..
36,00 лв
Дан. основа: 36,00 лв
Синефрин
    →  Максималното съдържание на Синефрин в капсула    →  Чист синефрин вместо растителни екстракти.    →  40 mg Синефрин в една капсула.    →  Екстремна загуба на мазнини    →  Фокус и прилив на ене..
31,95 лв
Дан. основа: 31,95 лв
Предтренировъчен Продукт
Go Hard Advanced е ново поколение на термогенне фетбърнър, който съдържа съставки, които ще увеличат топлина и изпотяване на тялото Ви. Рязко увеличение на енергията ще Ви накара да тренирате по-дълго и по-тежко, благодарение на съставките за подтискане на апетита се отървете по-бързо от излишните м..
55,45 лв
Дан. основа: 55,45 лв
Малинови кетони
Малиновите кетони са специфични съединения, които се съдържат в малините и притежават естествената способност да поддържат телесното тегло в нормални граници, като регулират метаболизма и потискат апетита. За да се възползваме от всички ползи на малиновите кетони за здравето, ние трябва да приемаме ..
15,40 лв
Дан. основа: 15,40 лв
Лецитин и ябълков оцет
Представяме Ви четири изпитани съставки в борбата с наднорменото тегло, комбинирани заедно в една успешна формула. Този продукт съчетава Лецитин, Водорасли, Витамин Б-6 и Ябълков оцет, които действат едновременно, за да постигнете сигурни и ефективни резултати и да подпомогнете Вашата програма з..
24,80 лв
Дан. основа: 24,80 лв
Фет бърнър
Искате ли да стимулирате вашия метаболизъм така, че да изгорите излишните мазнини, като същевременно с това натрупате чиста мускулна маса? Това означава, че вие имате нужда от продукта за изгаряне на мазнини на Суонсън. Тази ефекасна формула комбинира цитримакс, хром, витамин Б-6 и други хранителни ..
34,80 лв
Дан. основа: 34,80 лв
Билков екстракт за енергия
Представяме ви нов билков екстракт, който активира метаболитния главен превключвател на организма, за да помогне за изгарянето на мазнините и да предостави по-голяма енергия и жизненост: ActivAMP AMP-K стимулаторът на Суонсън. Учените са установили, че много от ползите от различните видове упражнени..
91,30 лв
Дан. основа: 91,30 лв
Хитозан
SCITEC HCA е екстракт от растението Гарциния Камбоджа. Изследванията показват, че SCITEC HCA стимулира дейността на изгарянето на мазнините в тялото и инхибираактивността на ензима ATP цитрат лиаза, която е отговорна за превръщането на въглехидратите в мазнини. Така изгаря мазнините и води..
18,00 лв
Дан. основа: 18,00 лв
SCITEC Carni-X 60 капсули
-16 %
L-Карнитин
SCITEC Carni-X е веществена аминокиселина, от безопасен и ефективен тип, който играе ключова роля в усвояването на мазнините и производството на енергия в организма. SCITEC Carni-X е необходима за формиране на транспортна система, която транспортира мастните киселини в митохондриите на ..
24,45 лв 29,00 лв
Дан. основа: 24,45 лв
POWERGYM Thermofast 120 капсули
-50 %
Термогенен фет бърнър
срок на годност- 31.05.2022Thermofast от PowerGym съдържа съставка, която имитира действието на катехоламина, който увеличава производството на енергия, подобрява функцията на сърдечно-съдовата система и мускулната активност. Thermofast е иновативна термогенна формула за намаляване на телесн..
39,62 лв 79,24 лв
Дан. основа: 39,62 лв
MCT на прах
·         Запазва гликогеновите запаси в мускулите.·         Редуцира телесните мазнини.·         Подпомага по-бързото освобождаване на енергия.  Мастните киселини съ..
22,95 лв
Дан. основа: 22,95 лв
Дамски фет бърнър
·         Здравословна комбинация от натурални растителни екстракти;·         Стимулира процеса на липолиза, т.е. изгаряне на мазнини;·         С противовъзпалителни свойства ..
27,95 лв
Дан. основа: 27,95 лв
Фет бърнър
Хранителната добавка „FAT BURNER” на компания Ostrovit спомага за и ускорява процеса на изгаряне на телесните мазнини. По този начин улеснява поддържането на нормално тегло. Прави тялото по-силно по време на физическо натоварване, подобрява настроението, предотвратява появата на депресия и влияе бла..
31,95 лв
Дан. основа: 31,95 лв
Конюгирана линолеева киселина
OstroVit Pharma Elite CLA 1000 mg съдържа високо-качествена линоленова киселина.CLA е мастна киселина, която предотвратява навлизането на мазнините в мастните клетки. С помощта и мазнините се пренасят в мускулните клетки, където се изгарят за производство на енергия.Предимства на OstroVit Pharma Eli..
16,45 лв
Дан. основа: 16,45 лв
Липотропен фет бърнър
NOW LipoTrim е комбинация от активни съставки, които подпомагат изгарянето на мазнините и обмяната на веществата. Холин и инозитол са аминокиселините, които помагат в усвояването на мазнините в черния дроб. Тауринът е аминокиселина, която подкрепя производството на жлъчен сок, което е от съществе..
65,00 лв
Дан. основа: 65,00 лв
Зелено кафе
NOW Green Coffee Diet Support включва екстракт от зърната на зелено кафе със значително количество хлорогенни киселини. Научни изследвания показват, че хлорогенните киселини и други съставки от зърната на зелено кафе, могат да подобрят нивата на глюкоза и да благоприятстват здравето на панкреас..
65,00 лв
Дан. основа: 65,00 лв
Кайен пипер
Кайеновият пипер (Capsicum frutescens) се използва като храна  от хиляди години. Горещият и пикантен вкус на лют червен пипер се дължи най-вече на съставката, известна като капсаицин. Съвременните научни изследвания показват, че консумацията на кайен може да помогне за поддържането на сърд..
25,00 лв
Дан. основа: 25,00 лв
Термогенен фет бърнър
Muscletech Hydroxycut Hardcore Elite:Термогенен ефект Отслабващ ефект Повече енергия С мощни съставки като Естракт от Зелено кафе, Л-Карнитин Тартрат, Л-теанин, Екстракт от Черен пипер и Кайен, теобромин и кофеин, Hydroxycut Hardcore Elite ще повиши нивата ти на енергия значително. Също так..
65,40 лв
Дан. основа: 65,40 лв
Показани са от 1 до 40 от 50 резултата (2 страници)
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки. Продължавайки, Вие се съгласявате с нашата политика за лични данни.