Меню
Your Cart

Ставни проблеми

Ставни проблеми
Комплекс за стави
Animal Flex укрепва здравето на сухожилията, като оказва подкрепа срещу ежедневното износване на ставите по време на тренировка. Много от активнте съставки в Animal Flex осигуряват основните градивни елементи, които са необходими за поддържане на човешката костна система. Animal Flex включва специал..
75,00 лв
Дан. основа: 75,00 лв
NUTREND Flexit Drink 400 гр. пудра
-10 %
Комплекс за стави и сухожилия
FLEXIT напитка съдържа глюкозамин, пролин, хондроитин, MSM и хиалуронова киселина. Освен това е източник на колаген, протеин, обогатена с витамини С, В6 и D. Съдържа магнезий. Витамин С допринася за нормалното образуване на колаген и за нормалната функция на костите и хрущялите. Витамин D поддържа н..
30,60 лв 34,00 лв
Дан. основа: 30,60 лв
SOLGAR MSM 1000 мг 60 таблетки
-30 %
Ставно възстановяване
Solgar MSM е хранителна добавка, съдържаща метилсулфонилметан или МСМ, нетоксичен елемент, с изключително високо съдържание на сяра, която има болкоуспокояващо и противовъзпалително действие, укрепва съединителната тъкан и подпомага формирането на кератин, еластин и колаген, които са необходими за с..
24,12 лв 34,45 лв
Дан. основа: 24,12 лв
Комплекс за ставите с колаген
(С Глюкозамин, Хондроитин и Хиалуроновата киселина) Специална регенерираща формула Поддържа здрави ставите, сухожилията и ставните връзки Подобрява движението и гъвкавостта Намалява риска от контузии, мускулни крампи и скованост   MAXIFLEX Collagen Complex на Natura..
68,00 лв
Дан. основа: 68,00 лв
Течен колаген
Благоприятства здравето на съединителната тъкан Допринася за здрава коса, кожа и нокти Намалява видимите признаци на стареенето Колаген тип I и III С добавени витамин В6 и 100 микрограма биотинС напредването на възрастта нивата на колаген в телата ни намаляват, което води до види..
59,00 лв
Дан. основа: 59,00 лв
Колаген
OstroVit Collagen е вещество, което е естествено, намиращо се в тялото. Всъщност, това е вид протеин, който играе роля за поддържане на ставните тъкани, сухожилия, хрущяли. Той също така е вещество, което помага за еластичността на кожата.OstroVit Collagen е един от най – разпространените белтъци въ..
18,55 лв
Дан. основа: 18,55 лв
NOW Glucosamine, Chondroitin plus MSM 180 капсули
-30 %
Глюкозамин и хондроитин
Glucosamine, Chondroitin & MSM на NOW е комбинация между три от най-популярните и ефективни хранителни съставки, използвани за подпомагане на ставите. И глюкозаминът, и хондроитинът в този продукт са 100% сулфати – най-добре изследваната форма  от този вид хранителни вещества..
77,00 лв 110,00 лв
Дан. основа: 77,00 лв
NOW Glucosamine, Chondroitin plus MSM 90 капсули
-20 %
Глюкозамин и хондроитин
Glucosamine, Chondroitin & MSM на NOW е комбинация между три от най-популярните и ефективни хранителни съставки, използвани за подпомагане на ставите. И глюкозаминът, и хондроитинът в този продукт са 100% сулфати – най-добре изследваната форма  от този вид хранителни вещества..
48,00 лв 60,00 лв
Дан. основа: 48,00 лв
Колаген и витамин С
OstroVit Collagen + Vitamin C е висококачествена добавка комбинираща хидролизиран колаген с витамн C.Хидролизираният колаген е извлечен от желатинов протеин, в който размерът на молекулите е намален, чрез хидролиза на пептидните връзки в желатиновите молекули. Колагенът представлява 30% от общия про..
22,95 лв
Дан. основа: 22,95 лв
Глюкозамин, Хондротин, Мсм
Този продукт осигурява три важни хранителни вещества, които участват в изграждането и  поддържането на здрави стави, хрущяли и съединителна тъкан -  глюкозамин, хондроитин и метилсулфонилметан (от OptiMSM). Глюкозамин сулфатът помага за поддържане на нормалното здраве на ставите, нормално ..
49,00 лв
Дан. основа: 49,00 лв
Хиалуронова киселина и колаген
Biotech USA Hyaluronic & Collagen представлява цялостна формула за кожата, създадена за предизвикване на анти-стареещ ефект (ефект срещу изсушаване, лющене, набръчкване, провисване, петна), чрез изграждане на младежка, сияеща, стегната и красива кожа. Начини на действие и ефекти:  ..
32,00 лв
Дан. основа: 32,00 лв
Грижа за ставите
БОЛКИТЕ В СТАВИТЕ ВЕЧЕ ИМАТ ЛЕК!Имате ли оплаквания от усещане на дискомфорт и болки в ставите? Swanson разработи нов продукт за облекчение и превенция срещу заболявания свързани със ставите.Продуктът JOIN CARE представлява комбинация от три от основните вещества, съдържащи се в ставните връзки. Док..
58,30 лв
Дан. основа: 58,30 лв
Ставно възстановяване
Ostrovit Flex Aid е висококачествена хранителна добавка, съдържаща комплекс от съставки, действащи за защитата, регенерацията и нормалното функциониране на ставната и костната система.Ползи от приема на продукта:Допринася за укрепването на хрущялите, връзките, сухожилията и ставите.Подпомага регенер..
26,45 лв
Дан. основа: 26,45 лв
Соли и минерали
SALT CAPS на NUTREND всъщност е новата визия на техния best-seller ANTICRAMP. Уникалната комбинация от електролити и витамини е предназначена както за професионални атлети, така и за любители. Интензивната физическа активност води до драстичен спад на нивата на електролити в организма, както и ..
26,00 лв
Дан. основа: 26,00 лв
NUTREND Flexit Drink Gold 400 гр. пудра
-20 %
Комплекс за стави и сухожилия
FLEXIT Drink Gold е нова изключителна напитка, съдържаща девет активни съставки със страхотен  физиологичен ефект. Сред активните съставки е един от най-важните, колаген пептид Naticol ®, произведен чрез ензимна хидролиза, която се откроява с ниското си молекулярно тегло.  Друг активен инг..
65,60 лв 82,00 лв
Дан. основа: 65,60 лв
Хрущял от акула
Описание: Хрущялът от акула - SCITEC Shark Cartilage - е естествен източник на хондроитин сулфат, който е основна съставка на ставния хрущял. Освен това, 40% от общата маса на хрущяла на акула е колаген. Доказано е, че съдържа тип I и тип II колаген и също е източник на витамини, минерали и..
22,00 лв
Дан. основа: 22,00 лв
Колаген
OstroVit Pharma Marine Collagen е хранителна добавка в капсули, съдържаща колаген от морски риби, хиалуронова киселина и витамин С. Продуктът е създаден за всички хора, които се грижат за красивия и здравословен външен вид на кожата, както и за хората, практикуващи спорт след спортни травми или инте..
29,95 лв
Дан. основа: 29,95 лв
Глюкозамин
Глюкозаминът е аминозахарид, който нормално се синтезира в организма от глюкоза. Представлява комбинация от глюкоза и аминокиселината глутамин. Основното му действие е да поддържа ставите и съединителната тъкан здрави, както и да оказва противовъзпалително и болкоуспокояващо действие. Глюкозаминът с..
22,95 лв
Дан. основа: 22,95 лв
Комплекс За Стави И Сухожилия
FLEXIT GOLD DRINK е изключителна разтворима напитка, съдържаща девет активни съставки с чудесен хранителен и физиологичен ефект. Най-важните активни вещества се намират в специалния рибен колаген пептид Naticol®, произведен чрез ензимна хидролиза, който се откроява с ниското си молекулно тегло. Друг..
33,00 лв
Дан. основа: 33,00 лв
NOW MSM 1000 мг 120 капсули
-45 %
Метилсулфонилметан
Срок на годност:06.2021гNOW MSM (метилсулфонилметан) е натурална форма на органична сяра, която се намира във всички живи организми. Това натурално съединение, изследвано от 1979г., предоставя химичните връзки, необходими за оформяне и поддържане на редица различни видове тъкани, намиращи се в човеш..
21,45 лв 39,00 лв
Дан. основа: 21,45 лв
Колаген
BioTech USA Collagen  е специално създаден за да ви гарантира млада, здрава, стегната и гладка кожа, като забавя видимо признаците на стареене.  Свойства и функции:    Лесен прием, благодарение на прахообразната формула    Стимулира тялото да произвежда по-гол..
49,00 лв
Дан. основа: 49,00 лв
Грижа за ставите
Представяме ви нова форма глюкозамин, която осигурява ефективна подкрепа за здравето на ставите и стомашно-чревния тракт: N-ацетил D-глюкозамин. N-ацетил D-глюкозаминът е природно срещащ се полизахарид, съставен от глюкозамин и оцетна киселина, който смазва свързващите повърхности на ставите. Но нег..
42,10 лв
Дан. основа: 42,10 лв
Комплекс За Стави
JOINT-X е сложна формула от 4 съставки, предназначени главно за защита и поддържане на здрави стави. Той съдържа добре известния и популярен глюкозамин сулфат, хондроитин сулфат, желатин и метилсулфонилметан, известен също като MSM (Желатинът е хидролизиран колаген). Съставките на този продук..
29,00 лв
Дан. основа: 29,00 лв
МСМ
Островит МСМ 1200 набавя метилсулфонилметан, органично съединение на сяра. Среща се в природата в редица зеленчуци, плодове, зърнени храни, яйца и месо, чай или дори прясно краве мляко. Той обаче губи качествата си при замръзване, облъчване и консервиране. MSM /метилсулфонилметан/ лесно се разгражда..
17,45 лв
Дан. основа: 17,45 лв
Колаген
ОѕtrоVіt Рhаrmа Маrіnе Соllаgеn e xpaнитeлнa дoбaвĸa в ĸaпcyли, cъдъpжaщa ĸoлaгeн oт мopcĸи pиби, xиaлypoнoвa ĸиceлинa и витaмин C. Πpoдyĸтът e cъздaдeн зa вcичĸи xopa, ĸoитo ce гpижaт зa ĸpacивия и здpaвocлoвeн външeн вид нa ĸoжaтa, ĸaĸтo и зa xopaтa, пpaĸтиĸyвaщи cпopт cлeд cпopтни тpaвми или интe..
31,95 лв
Дан. основа: 31,95 лв
Глюкозами сулфат на прах
OstroVit Glucosamine Sulphate Powder е хранителна добавка, която подпомага състава на ставите и хрущялите.Глюкозаминът е аминозахарид, който се използва при изграждането на ставите и хрущялите. Намира се естествено в човешкия организъм, по-високата му концентрация ускорява изграждането им. С времето..
21,95 лв
Дан. основа: 21,95 лв
Протеинов Крем За Мазане
Creametto  Protein Spread  White Chocolate e нaтypaлeн ĸpeм oт cepия, ĸoятo ce пpeдлaгa в шecт cтpaxoтни вĸyca.Kpeмът нe cъдъpжa дoпълнитeлнo зaxap и пaлмoвo мacлo, блaгoдapeниe нa ĸoeтo e пepфeĸтнa зaĸycĸa, ĸoятo мoжeтe дa взeмeтe пo вcяĸo вpeмe нa дeня!Toзи пpoдyĸт имa нacитeн и дълбoĸ в..
12,95 лв
Дан. основа: 12,95 лв
Колаген с Витамин С на прах
OstroVit Collagen + Vitamin C е висококачествена добавка комбинираща хидролизиран колаген с витамн C.Хидролизираният колаген е извлечен от желатинов протеин, в който размерът на молекулите е намален, чрез хидролиза на пептидните връзки в желатиновите молекули. Колагенът представлява 30% от общ..
38,45 лв
Дан. основа: 38,45 лв
Хондроитин сулфат
Подпомага овлажняването на ставитеВлияе върху възстановяването на хрущялитеПрепоръчва се при възрастни хораИдеален е за атлети с контузии OSTROVIT Chondroitim Sulphate Powder стимулира производството синовиална течност,която подпомага за правилното функциониране на ставите и хрущялите,като п..
61,95 лв
Дан. основа: 61,95 лв
Комплекс за стави и сухожилия
FLEXIT GELACOLL комбинира MSM и колаген протеин – хидролизиран желатин в практична форма на капсули. Хидролизираният желатин е източник на широк спектър от аминокиселини и пептиди, които участват във формирането на колагена. Те са абсолютно необходими за правилното изграждане, хранене и пр..
23,00 лв
Дан. основа: 23,00 лв
Колаген
UС-ІІ Туре ІІ Соllаgеn e фopмa нa нaтypaлeн ĸoлaгeн, извлeчeн oт пилeшĸи xpyщялKoлaгeнът e eднa oт ocнoвнитe cъeдинитeлни тъĸaни в тялoтo, ocигypявaщa мoбилнocт и пoдъpжaщa здpaвинaтa нa cтaвнитe ĸocти. UС-ІІ Туре ІІ Соllаgеn e пpинципнo cтpyĸтypния пpoтeин в xpyщялa, ĸoйтo e oтгoвopeн зa paзтeгливo..
82,00 лв
Дан. основа: 82,00 лв
Хиалуронова киселина с МСМ
NОW Нуаlurоnіс Асіd wіth МЅМ (xиaлypoнoвa ĸиceлинa, MCM и глюĸoзaмин) пoддъpжa здpaвocлoвнoтo cъcтoяниe нa cтaвитe, пocpeдcтвoм тpи cъcтaвĸи, пoзнaти cъc cвoeтo пoлeзнo въздeйcтвиe въpxy cтaвнaтa тъĸaн.Хиалуроновата киселина е известна като „ключът към младостта”, тъй като се забелязва, че някои хор..
56,00 лв
Дан. основа: 56,00 лв
Хиалуронова киселина
NOW Double Strength Hyaluronic Acid съдържа два пъти хиалуронова киселина (100мг. за капсула). Хиалуроновата киселина е съединение, присъстващо във всяка тъкан на тялото, с най-висока концентрация в съединителната тъкан като кожа и хрущял. Хиалуроновата киселина е важна съставка в течността на стави..
90,00 лв
Дан. основа: 90,00 лв
Комплекс за стави и сухожилия
Описание: Now Bone Strenght е продукт, който съдържа най-важните съставки за здравето на костите и зъбите. Съдържа MCHA  (Mycrocrystalline Hydroxyapatite) – микрокристален хидроксиапатит, натурална съставка, която изгражда кристалната структура на костите и зъбите. Тя е източник на калций и фо..
41,00 лв
Дан. основа: 41,00 лв
Глюкозамин, хондроитин и МСМ
 HAYA LABS Glucosamine Chondroitin & MSM Complex е висококачествена хранителна добавка с комплекс от активни съставки, които укрепват здравето на ставите, сухожилията и хрущялите, ускоряват процесите на възстановяване, облекчават болката и имат мощно противовъзпалителен но действие.Свойства..
41,00 лв
Дан. основа: 41,00 лв
Колаген
Колагенът е основния структурен протеин в съединителната тъкан. Най-добрите колагенни видове 1 и 3 съдържат чист колагенов протеин, ензимно хидролизиран в компонентни аминокиселини, за оптимално оползотворяване от организма.Колаген тип 1 е най-богатия протеин в човешкото тяло и основния протеин, отк..
45,00 лв
Дан. основа: 45,00 лв
Метилсулфонилметан с витамин С
BIOTECH MSM+Vitamin C е висококачествена, разтворима напитка на прах, комбинация от MSM и витамин C с отличен лимонов вкус, която осигурява ценна хранителни подкрепа на тялото.  Предимства:     1500 мг витамин С     350 мг  MSM    Цяло..
18,00 лв
Дан. основа: 18,00 лв
Комбо за Сухожилията и Ставите
НОВО -30 %
Сухожилия и Стави
Комбо за оптимална грижа за ставите и кожатаОписание:Благодарение на комбинацията от тези два продукта, ще се радвате на здрави стави, подобрено състояние на кожата, косата и ноктите. Naturalico Collagen Plus ще ви снабди с необходимата доза колаген тип I и III, който е отговорен за хидратацията на ..
65,10 лв 93,00 лв
Дан. основа: 65,10 лв
Комплекс За Стави И Сухожилия
Комплексна формула за грижа за костите и ставите Защитава ставите от износване Облекчава болката и напрежението в ставите Подпомага здравето на хрущялите и съеденителната тъкан    YAMAMOTO NUTRITION ARTHROMINE  осигурява на организма висококачествен глюкозамин ,хондрои..
75,00 лв
Дан. основа: 75,00 лв
Комплекс За Ставите
Flex Support от Swedish Supplements е хранителна добавка, предназначена за облекчаване на възпаления и възстановяване на износени стави, която спомага за здравето на ставите и мобилността им. Също така намалява болката и възпалението, причинени от интензивно физическо натоварване.Flex support от Swe..
62,45 лв
Дан. основа: 62,45 лв
Показани са от 1 до 40 от 91 резултата (3 страници)
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки. Продължавайки, Вие се съгласявате с нашата политика за лични данни.