Меню
Your Cart

Ставни проблеми

Ставни проблеми
UNIVERSAL NUTRITION Animal Flex 44 пакетчета
-0 %
Комплекс за стави
Animal Flex укрепва здравето на сухожилията, като оказва подкрепа срещу ежедневното износване на ставите по време на тренировка. Много от активнте съставки в Animal Flex осигуряват основните градивни елементи, които са необходими за поддържане на човешката костна система. Animal Flex включва специал..
75,00 лв 75,00 лв
Дан. основа: 75,00 лв
NUTREND Flexit Drink 400 гр. пудра
-10 %
Комплекс за стави и сухожилия
FLEXIT напитка съдържа глюкозамин, пролин, хондроитин, MSM и хиалуронова киселина. Освен това е източник на колаген, протеин, обогатена с витамини С, В6 и D. Съдържа магнезий. Витамин С допринася за нормалното образуване на колаген и за нормалната функция на костите и хрущялите. Витамин D поддържа н..
30,60 лв 34,00 лв
Дан. основа: 30,60 лв
Комплекс за ставите с колаген
(С Глюкозамин, Хондроитин и Хиалуроновата киселина) Специална регенерираща формула Поддържа здрави ставите, сухожилията и ставните връзки Подобрява движението и гъвкавостта Намалява риска от контузии, мускулни крампи и скованост   MAXIFLEX Collagen Complex на Natura..
68,00 лв
Дан. основа: 68,00 лв
NOW Glucosamine, Chondroitin plus MSM 180 капсули
-30 %
Глюкозамин и хондроитин
Glucosamine, Chondroitin & MSM на NOW е комбинация между три от най-популярните и ефективни хранителни съставки, използвани за подпомагане на ставите. И глюкозаминът, и хондроитинът в този продукт са 100% сулфати – най-добре изследваната форма  от този вид хранителни вещества..
77,00 лв 110,00 лв
Дан. основа: 77,00 лв
SOLGAR Glucosamine Hyaluronic Acid Chondroitin MSM (Shellfish-Free) 60 таблетки
-30 %
Комплекс За Стави
Глюкозаминът и хондроитинът участват в образуването на съединителната тъкан в човешкия организъм, която е “основата” на много структури (хрущяли, сухожилия, храносмилателен тракт, вътрешни органи, очи, кожа и т.н.). Те възстановяват, усилват и влияят благоприятно върху здравето на хрущяла. Подобрява..
56,49 лв 80,70 лв
Дан. основа: 56,49 лв
SOLGAR MSM 1000 мг 60 таблетки
-30 %
Ставно възстановяване
Solgar MSM е хранителна добавка, съдържаща метилсулфонилметан или МСМ, нетоксичен елемент, с изключително високо съдържание на сяра, която има болкоуспокояващо и противовъзпалително действие, укрепва съединителната тъкан и подпомага формирането на кератин, еластин и колаген, които са необходими за с..
24,12 лв 34,45 лв
Дан. основа: 24,12 лв
Колаген
OstroVit Marine Collagen с хиалуронова киселина и витамин С хранителна добавка, съдържаща рибен колаген, хиалуронова киселина и витамин С.Продуктът е създаден за всички хора, които се грижат за красиви и здрави вид на кожата си, като и за хора, практикуващи спорт. Подходящ е за използване при спортн..
27,95 лв
Дан. основа: 27,95 лв
Naturalico Collagen Plus 1000 мл течност
НОВО
Течен колаген
Благоприятства здравето на съединителната тъкан Допринася за здрава коса, кожа и нокти Намалява видимите признаци на стареенето Колаген тип I и III С добавени витамин В6 и 100 микрограма биотинС напредването на възрастта нивата на колаген в телата ни намаляват, което води до види..
59,00 лв
Дан. основа: 59,00 лв
Колаген
OstroVit Collagen е вещество, което е естествено, намиращо се в тялото. Всъщност, това е вид протеин, който играе роля за поддържане на ставните тъкани, сухожилия, хрущяли. Той също така е вещество, което помага за еластичността на кожата.OstroVit Collagen е един от най – разпространените белтъци въ..
18,55 лв
Дан. основа: 18,55 лв
Комплекс за стави и сухожилия
FLEXIT GELACOLL комбинира MSM и колаген протеин – хидролизиран желатин в практична форма на капсули. Хидролизираният желатин е източник на широк спектър от аминокиселини и пептиди, които участват във формирането на колагена. Те са абсолютно необходими за правилното изграждане, хранене и пр..
23,00 лв
Дан. основа: 23,00 лв
NUTREND COLLAGEN LIQUID 500 ml
НОВО
Колаген
Функции и характеристики:Укрепва костите и ставитеПодпомага покачването на мускулна масаС витамин B6Лесно усвояване от организмаУдобна опаковкаБез аспартам  Основната съставка в Collagen Liquid  е колагенът, който е част от групата на естествените протеини в тялото. Той е важна състав..
32,00 лв
Дан. основа: 32,00 лв
SOLGAR Оceanic Сilica 25 мг 100 растителни капсули
-30 %
Органичен силиций
Предназначение:Органичен силиций, получен от червени водорасли (lithothamnium calcareum). Силицият помага за здравето на костите, косата, кожата, ноктите и зъбите. Необходим е за образуването на съединителната тъкан.Препоръчителен прием:Приема се по 1 капсула дневно, препоръчително по време на хране..
27,30 лв 39,00 лв
Дан. основа: 27,30 лв
NOW Shark Cartilage 100 x 750 мг капсули
-40 %
Хрущял от акула
Хрущялът от акула е богат на фосфор, калций и полизахаради. Стимулира формирането на антитела, увеличава броя на белите кръвни клетки и тромбоцитите, като по този начин засилва защитните сили на организма. GAGs (гликозаминогликани) са компоненти на хрущялната тъкан, които смазват и см..
25,80 лв 43,00 лв
Дан. основа: 25,80 лв
NOW MSM 1000 мг 120 капсули
-45 %
Метилсулфонилметан
Срок на годност:06.2021гNOW MSM (метилсулфонилметан) е натурална форма на органична сяра, която се намира във всички живи организми. Това натурално съединение, изследвано от 1979г., предоставя химичните връзки, необходими за оформяне и поддържане на редица различни видове тъкани, намиращи се в човеш..
21,45 лв 39,00 лв
Дан. основа: 21,45 лв
NOW Glucosamine, Chondroitin plus MSM 90 капсули
-20 %
Глюкозамин и хондроитин
Glucosamine, Chondroitin & MSM на NOW е комбинация между три от най-популярните и ефективни хранителни съставки, използвани за подпомагане на ставите. И глюкозаминът, и хондроитинът в този продукт са 100% сулфати – най-добре изследваната форма  от този вид хранителни вещества..
48,00 лв 60,00 лв
Дан. основа: 48,00 лв
Хиалуронова киселина с МСМ
NОW Нуаlurоnіс Асіd wіth МЅМ (xиaлypoнoвa ĸиceлинa, MCM и глюĸoзaмин) пoддъpжa здpaвocлoвнoтo cъcтoяниe нa cтaвитe, пocpeдcтвoм тpи cъcтaвĸи, пoзнaти cъc cвoeтo пoлeзнo въздeйcтвиe въpxy cтaвнaтa тъĸaн.Хиалуроновата киселина е известна като „ключът към младостта”, тъй като се забелязва, че някои хор..
56,00 лв
Дан. основа: 56,00 лв
Хиалуронова киселина
 HAYA Hyaluronic Acid известна като „Ключът към фонтана на младостта”     Забавя появата на бръчки и признаците на застаряване     Спомага за изравняване тона на кожата     Насърчава здравето на очите     Помага при..
24,00 лв
Дан. основа: 24,00 лв
Колаген
Колагенът е основния структурен протеин в съединителната тъкан. Най-добрите колагенни видове 1 и 3 съдържат чист колагенов протеин, ензимно хидролизиран в компонентни аминокиселини, за оптимално оползотворяване от организма.Колаген тип 1 е най-богатия протеин в човешкото тяло и основния протеин, отк..
37,59 лв
Дан. основа: 37,59 лв
Хрущял от акула
Описание: Хрущялът от акула - SCITEC Shark Cartilage - е естествен източник на хондроитин сулфат, който е основна съставка на ставния хрущял. Освен това, 40% от общата маса на хрущяла на акула е колаген. Доказано е, че съдържа тип I и тип II колаген и също е източник на витамини, минерали и..
22,00 лв
Дан. основа: 22,00 лв
SCITEC Collagen Powder 300 гр. пудра
-15 %
Колаген на прах
Scitec Collagen Powder:Хидролизиран морски колагенЗа здрава кожа и хрущялиБързо абсорбираща формулаС добавен витамин СНе съдържа захарУникален плодов вкус10 грама колаген в дозаКолагенът е вид протеин, който естествено се среща в човешкото тяло. Той има влакнеста структура. Той е важен компонент на ..
49,31 лв 58,00 лв
Дан. основа: 49,31 лв
Хидролизиран морски колаген
OstroVit Marine Collagen / Hydrolyzed Fish Collagen Powder е висококачествена хранителна добавка, която съдържа рибен колаген, чиято структура е много подобна на човешкия колаген, благодарение на което продуктът е с висока усвоимост.Добавката е предназначена за всеки, който иска да се погрижи за здр..
45,95 лв
Дан. основа: 45,95 лв
Колаген
OstroVit Pharma Marine Collagen е хранителна добавка в капсули, съдържаща колаген от морски риби, хиалуронова киселина и витамин С. Продуктът е създаден за всички хора, които се грижат за красивия и здравословен външен вид на кожата, както и за хората, практикуващи спорт след спортни травми или инте..
29,95 лв
Дан. основа: 29,95 лв
Глюкозами сулфат на прах
OstroVit Glucosamine Sulphate Powder е хранителна добавка, която подпомага състава на ставите и хрущялите.Глюкозаминът е аминозахарид, който се използва при изграждането на ставите и хрущялите. Намира се естествено в човешкия организъм, по-високата му концентрация ускорява изграждането им. С времето..
21,95 лв
Дан. основа: 21,95 лв
Колаген с Витамин С на прах
OstroVit Collagen + Vitamin C е висококачествена добавка комбинираща хидролизиран колаген с витамн C.Хидролизираният колаген е извлечен от желатинов протеин, в който размерът на молекулите е намален, чрез хидролиза на пептидните връзки в желатиновите молекули. Колагенът представлява 30% от общ..
38,45 лв
Дан. основа: 38,45 лв
Соли и минерали
SALT CAPS на NUTREND всъщност е новата визия на техния best-seller ANTICRAMP. Уникалната комбинация от електролити и витамини е предназначена както за професионални атлети, така и за любители. Интензивната физическа активност води до драстичен спад на нивата на електролити в организма, както и ..
26,00 лв
Дан. основа: 26,00 лв
NUTREND Flexit Drink Gold 400 гр. пудра
-20 %
Комплекс за стави и сухожилия
FLEXIT Drink Gold е нова изключителна напитка, съдържаща девет активни съставки със страхотен  физиологичен ефект. Сред активните съставки е един от най-важните, колаген пептид Naticol ®, произведен чрез ензимна хидролиза, която се откроява с ниското си молекулярно тегло.  Друг активен инг..
65,60 лв 82,00 лв
Дан. основа: 65,60 лв
Комплекс за ставите
FLEXIT напитка съдържа глюкозамин, пролин, хондроитин, MSM и хиалуронова киселина. Освен това е източник на колаген, протеин, обогатена с витамини С, В6 и D. Съдържа магнезий. Витамин С допринася за нормалното образуване на колаген и за нормалната функция на костите и хрущялите. Витамин D поддъ..
48,00 лв
Дан. основа: 48,00 лв
Глюкозамин и хондроитин
Глюкозаминът и хондроитинът са натурални структурни компоненти, които скоро набраха много слава. Глюкозаминът е амино-монозахарид, който се среща в хитина на мидите и се използва от тялото за по-добре здраве на ставите. Хондроитинът допълва глюкозамина и работи синергитично за оптимална хранителна п..
55,00 лв
Дан. основа: 55,00 лв
Глюкозамин крем
 Glucosamine Cream oт HAYA LABS e виcoĸoĸaчecтвeнa xpaнитeлнa дoбaвĸa, пoд фopмaтa нa ĸpeм. Cвoйcтвa и xapaĸтepиcтиĸи нa Glucosamine Cream oт HAYA LABS:      Πoдoбpявa здpaвeтo нa cъeдинитeлнaтa тъĸaн    Уcĸopявa пpoцecитe нa възcтaнoвявaнe &nbs..
19,00 лв
Дан. основа: 19,00 лв
Колаген
Хранителни стойности за 1 капсула:Хидролизиран колаген  500 мг..
30,00 лв
Дан. основа: 30,00 лв
Глюкозамин, Хондротин, Мсм
Този продукт осигурява три важни хранителни вещества, които участват в изграждането и  поддържането на здрави стави, хрущяли и съединителна тъкан -  глюкозамин, хондроитин и метилсулфонилметан (от OptiMSM). Глюкозамин сулфатът помага за поддържане на нормалното здраве на ставите, нормално ..
45,89 лв
Дан. основа: 45,89 лв
Хиалуронова киселина и колаген
Biotech USA Hyaluronic & Collagen представлява цялостна формула за кожата, създадена за предизвикване на анти-стареещ ефект (ефект срещу изсушаване, лющене, набръчкване, провисване, петна), чрез изграждане на младежка, сияеща, стегната и красива кожа. Начини на действие и ефекти:  ..
32,00 лв
Дан. основа: 32,00 лв
Ставно възстановяване
Arthro Guard от BIOTECH USA е формула, която заздравява ставите, костите и хрущялите.Ефекти и предимства на Arthro Guard от BIOTECH USA    Голяма доза активни вещества    Заздравява кости, стави и хрущяли    Висока усвояемостArthro Guard от BIOTECH USA ..
44,00 лв
Дан. основа: 44,00 лв
Комплекс За Стави И Сухожилия
Комплексна формула за грижа за костите и ставите Защитава ставите от износване Облекчава болката и напрежението в ставите Подпомага здравето на хрущялите и съеденителната тъкан    YAMAMOTO NUTRITION ARTHROMINE  осигурява на организма висококачествен глюкозамин ,хондрои..
75,00 лв
Дан. основа: 75,00 лв
Комплекс За Ставите
Flex Support от Swedish Supplements е хранителна добавка, предназначена за облекчаване на възпаления и възстановяване на износени стави, която спомага за здравето на ставите и мобилността им. Също така намалява болката и възпалението, причинени от интензивно физическо натоварване.Flex support от Swe..
62,45 лв
Дан. основа: 62,45 лв
Вегетариански глюкозамин
Вегетарианците или тези с алергии към морски дарове и мекотели могат най-накрая да получат същите здравни ползи от глюкозамина като всички останали! Години наред глюкозаминът се нарежда сред най-добрите природни добавки за цялостна грижа и сега е достъпен за всички. Нашият вегетариански глюкозамин с..
37,90 лв
Дан. основа: 37,90 лв
Здрави стави и сухожилия
Предлагаме ви чудесен начин да се погрижите за здравето на ставите, хрущялитe, сухожилията и ставните връзки. Освен това TruFlex MSM ще ви помогне да се сдобиете със сияйна и перфектна кожа. Този уникален продукт е органична форма на основния минерал сяра и е биологично активен за по-лесно усвояване..
59,10 лв
Дан. основа: 59,10 лв
S-Аденозилметионин
САМе (С-аденозил метионин) е ефективна хранителна подкрепа за емоционалното равновесие, което освен всичко друго подобрява подвижността на ставите. Тази хранителна добавка е без аналог и притежава уникална двойна сила. Освен всичо друго С-аденозил метионин е важен производствен невротрансмитер и веч..
96,50 лв
Дан. основа: 96,50 лв
Грижа за ставите
Представяме ви нова форма глюкозамин, която осигурява ефективна подкрепа за здравето на ставите и стомашно-чревния тракт: N-ацетил D-глюкозамин. N-ацетил D-глюкозаминът е природно срещащ се полизахарид, съставен от глюкозамин и оцетна киселина, който смазва свързващите повърхности на ставите. Но нег..
42,10 лв
Дан. основа: 42,10 лв
Здрави стави и сухожилия
Ако имате болни стави, то решението на този проблем може да бъде толкова просто, колкото е самото съкращение на буквите МСМ. Става дума за метил-сулфонил-метан, органична форма на основния минерал сяра. Тялото се нуждае от сяра, за да поддържа жизнеността на тъканите като хрущял, сухожилия и..
31,70 лв
Дан. основа: 31,70 лв
Показани са от 1 до 40 от 95 резултата (3 страници)
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки. Продължавайки, Вие се съгласявате с нашата политика за лични данни.