Меню
Your Cart

Антиоксиданти

Антиоксиданти

Антиоксидантите са група биохимични вещества, които защитават клетките в човешкия организъм от влиянието на свободните радикали. Натрупването на свободни радикали може да доведе до т.нар. оксидативен стрес и да бъде причина за поява на различни заболявания и клетъчно увреждане. Забързаният начин на живот, замърсеният въздух, стресът и небалансираното хранене в съвременното ежедневие, са част от причините, водещи до прекомерното натрупване на свободни радикали. Антиоксидантите противодействат на тези процеси и спомагат за баланса на вредните радикали в човешкото тяло. Освен здравословна, балансирана и разнообразна диета, приемът на антиоксиданти под формата на хранителна добавка е отличен вариант за подсилване на защитните функции на организма. 

SOLGAR Alpha Lipoic Acid 200 мг 50 растителни капсули
-50 %
Алфа липоева киселина
Solgar Алфа Липоева Киселина 200 мг представлява хранителна добавка със силно антиоксидантно действие. Изследванията показват, че подобрявапроизводството на енергия от глюкоза и намалява нивата на глюкоза в кръвта, регулира антиоксидантните увреждания на клетките, сърдечните увреждания и липидната п..
29,97 лв 59,95 лв
Дан. основа: 29,97 лв
Now Glutathione 250 мг 60 растителни капсули
-25 %
Глутатион
Описание: NOW Glutathione е трипептид, който се образува в човешкото тяло от три аминокиселини – цистеин, глутаминова киселина и глицин.  NOW Glutathione се намира и образува във всяка една клетка в човешкия организъм, като най-високите негови концентрации са в сърцето, черния дроб и мускул..
52,50 лв 70,00 лв
Дан. основа: 52,50 лв
SOLGAR Reduced L-Glutathione 250 мг 30 растителни капсули
-30 %
Глутатион
Предназначение:Биоактивен трипептид, състоящ се от L-цистеин, глутаминова киселина и глицин. Предпазва черния дроб и спомага за детоксикацията на клетките и изхвърлянето на тежки метали. Мощен антиоксидант, свързва се със селена, образувайки ензима глутатион пероксидаза. Може да предотврати окислява..
44,94 лв 64,20 лв
Дан. основа: 44,94 лв
SOLGAR Rutin 500 мг 100 таблетки
-30 %
Рутин
Продуктът е подходящ и за вегетарианци.Не съдържа захар, сол, скорбяла, мая, пшеница, соя, глутен, млечни продукти, консерванти, изкуствени аромати и оцветители.Не превишавайте препоръчваната дневна доза!Rutin 500 мг на американския производител Солгар е специална хранителна добавка с Рутин, ко..
31,92 лв 45,60 лв
Дан. основа: 31,92 лв
SOLGAR Reduced L-Glutathione 50 мг 90 растителни капсули
-30 %
Антиоксидант
Solgar L-Glutathione Reduced е специална хранителна добавка, съдържаща мощния антиоксидант глутатион, който спомага за поддържането на висок имунитет и антиоксидатна защита. L-глутатионът представялва трипептид, който се формулира в организма от три аминокиселини - глутаминова киселина, Л-цистеин и ..
45,01 лв 64,30 лв
Дан. основа: 45,01 лв
SOLGAR Vegetarian CoQ-10 30 растителни капсули
-30 %
Коензим
Хранителна добавка, съдържаща коензим Q10, съставка с хранителен или физиологичен ефект, която помага за производството на енергия (ATP) от клетките и действа като мощен антиоксидант. Коензим Q10 е важен метаболит, участващ в ензимите на дихателната верига на митохондриите, за производство на енерги..
48,61 лв 69,45 лв
Дан. основа: 48,61 лв
NATURALICO Apple Cider 60 таблетки
НОВО
Ябълков оцет
Naturalico Apple Cider:● Редуцира теглото и напълняването● Мощен противовъзпалителен ефект● Контролира нивата на холестеролаВсички основни компоненти в ябълковия плод могат да бъдат намерени в ябълковия оцет на таблетки. Тази добавка ефективно намалява апетита и помага в процеса на изгаряне на мазни..
21,00 лв
Дан. основа: 21,00 лв
NATURALICO Resveratrol 60 капсули
-30 %
Ресвератрол
Подпомага сърдечно-съдовата дейностНамалява възпалениятаУвеличава енергийните ниваЗабавя клетъчното стареенеПредпазва от диабетЗащитава мозъкаПодобрява паметтаРесвератролът е растително съединение, което действа като антиоксидант. Той се извлича основно от кожата и семките на червеното грозде, ..
44,80 лв 64,00 лв
Дан. основа: 44,80 лв
Коензим Q10
Q10 Coenzyme от BioTech USA съдържа 100% чист коензим Q-10 - силен антиоксидант, подпомагащ енергопроизводството.Ефекти и предимства на Q10 Coenzyme от BioTech USA:    Мощен антиоксидант    Стимулира производството на енергия    1 доза = 1 таблетка &..
34,00 лв
Дан. основа: 34,00 лв
Коензим Q10
Коензим Q10 (CoQ10) е една много важна молекула за производството на енергия в клетките – тя подпомага митохондриите, органелите произвеждащи енергия в клетките, да вършат своята работа ефикасно и това в следствие води до по-добро клетъчно здраве. CoQ10 е известен още като псевдо-витамин, защото не ..
23,50 лв
Дан. основа: 23,50 лв
Резвератрол
 HAYA Labs Resveratrol 40mg. / 60 Tabs. се базира на многогодишното растение, познато като японска пача трева (Polygonum cuspidatum), местен вид за източна Азия.Свойства  и характеристики на Resveratrol от Haya Labs:     Антиоксидант    Предпазва от разру..
33,00 лв
Дан. основа: 33,00 лв
Алфа-липоева киселина
Алфа-липоева киселина (ALA) е мастна киселина, която функционира като витамин. ALA играе важна роля в метаболизма на глюкозата, която произвежда енергия в клетките. Алфа липоева киселина е необходима за синтеза на ацетил КоА, ключов метаболит в клетъчния процес, който превръща глюкозата (кръвната за..
44,29 лв
Дан. основа: 44,29 лв
ALLNUTRITION Curcuma 90 капсули
-30 %
Куркума
Allnutrition Curcuma:• Ускорява храносмилането• Πpитeжaвa пpoтивoвъзпaлитeлнo дeйcтвиe• Предпазва клетките от оксидативен стрес• Подпомага функционирането на нервната система• Πoдпoмaгa имyннaтa cиcтeмa• Πодoбpявa пpoчиcтвaщитe cили нa чepния дpoб и възcтaнoвявa дoбpитe мy фyнĸции• Aнтибaĸтepиaлнo и..
14,00 лв 20,00 лв
Дан. основа: 14,00 лв
Коензим Q10
Коензим Q10 (CoQ10) е една много важна молекула за производството на енергия в клетките – тя подпомага митохондриите, органелите произвеждащи енергия в клетките, да вършат своята работа ефикасно и това в следствие води до по-добро клетъчно здраве. CoQ10 е известен още като псевдо-витамин, за..
80,60 лв
Дан. основа: 80,60 лв
Алфа-липоева киселина
Нашите ултра мощни капсули със съдържание на 300 мг алфа липоева киселина са отличен избор за силна антиоксидантна защита и ефективна метаболитна подкрепа. Продуктът се бори отлично със свободните радикали, като повишава активността на други антиоксиданти, като витамините С и Е. Алфа липоевата кисел..
53,80 лв
Дан. основа: 53,80 лв
Коензим Q10
OstroVit Pharma Elite Q10 е най-висококачествената хранителна добавка в меки гел капсули, разработена на базата на коензим Q10 под формата на убихинон. Линията Pharma е най-новото „дете“ на OstroVit, което поставя на първо място качеството на суровините, фармацевтичната усърдие на производството и в..
20,95 лв
Дан. основа: 20,95 лв
Пара-аминобензоена киселина
OstroVit PABA е хранителна добавка, демонстрираща всеобхватни свойства за укрепване на здравето. Парааминобензоената киселина, използвана в продукта, наричана още витамин В10, подпомага производството и усвояването на много ценни хранителни вещества, включително фолиева киселина и други витамини от ..
23,95 лв
Дан. основа: 23,95 лв
Лутеин
OstroVit Lutein Forte / with Zeaxanthin е хранителна добавка, която цели да подобри и предпази зрението, като за целта ни доставя две от каротеноидните хранителни вещества, които преобладават в окото.Тези вещества присъстват естествено в ретината и поддържат здрави очите, притежават и много добър ан..
19,95 лв
Дан. основа: 19,95 лв
NOW Natural Resveratrol 50 мг 60 растителни капсули
-31 %
Ресвератрол
NOW Natural Resveratrol е естествен полифенол, който се съдържа в люспата на червеното грозде, някои плодове и други растения. Помага за подържането на сърдечно съдовата система, чрез своето силно антиоксидантно действие. Неклиничните проучвания показват, че ресвератролът може да се бори с процесите..
33,20 лв 48,00 лв
Дан. основа: 33,20 лв
Ликопен
Натуралният ликопин е силен антиоксидант каротиноид и пигментът, който дава на доматите, дините и розовия грейпфрут техния характерен червен цвят. Клинични проучвания са показали, че натуралният ликопин работи чрез редица от механизми в подкрепа на сърдечносъдовото здраве и имунната функция. В допъл..
60,00 лв
Дан. основа: 60,00 лв
Алфа-липоева киселина
- Мощен Антиоксидант - Добавени витамини Ц и Е - Формула за вегетарианци - Спомага усвояването на COQ10 - Неутрализира свободните радикали Начин на употреба: 1-2 капсули дневно с храната. ..
56,00 лв
Дан. основа: 56,00 лв
Антиоксидант
SAMe е вещество с редица позитиви от Американския производител Haya Labs доказало се с времето и с прикрепени редица клинични изследвания проведени с групи от хора. Продукта е абсолютно безвреден при умерени дозировки и може да намери приложение при хора с различни проблеми или такива, които искат д..
17,00 лв
Дан. основа: 17,00 лв
Allnutrition ALA 90 капсули
-30 %
Алфа-липоева киселина
Allnutrition ALA:• Изключително ефективен антиоксидант• Влияе ползотворно на сърдечно-съдовата система• Подобрява извличането на хранителните вещества от организма и подобрява транспорта на креатин в организма• Подпомага горенето на мастна тъканАllnutrіtіоn АLА /Аlрhа-Lіроіс Асіd/ (aлфa-липoeвa ĸиce..
32,90 лв 47,00 лв
Дан. основа: 32,90 лв
Алфа липоева киселина
Lipoic-CR е хранителна добавка, осигуряваща 300 mg алфа липоева киселина (ALA) на дневна доза. Продуктът също така осигурява хром, който допринася за нормалния метаболизъм на макронутрита и за поддържането на нормални нива на кръвната глюкоза.Lipoic-CR от Yamamoto  Nutrition поддържа нивото на ..
40,00 лв
Дан. основа: 40,00 лв
TREC NUTRITION Coenzyme Q10 90 капсули
-40 %
Коензим Q10
Trec Nutrition Coenzyme Q10:• Спомага за поддържането на нормални нива на глюкоза в кръвта• Участва в поддръжката на добрия метаболизъм на макронутриентитеCOENZYME Q10 съдържа висококачествен коензим Q10, който естествено се съдържа в митохондриите на клетките. Той е мощен антиоксидант, познат с дей..
14,40 лв 24,00 лв
Дан. основа: 14,40 лв
Антиоксидант за очи
Защитете здравето на очите си като ги предпазите от вредното влияние на свободните радикали с нашата нова формула за здравето на очите от последно поколение. Ние сме комбинирали най-ефективните природни антиоксиданти каротеноиди в една мощна формула, за да защитим очните тъкани във всяка възраст. Лу..
60,30 лв
Дан. основа: 60,30 лв
Биоактивен коензим Q10
Много хора знаят, че CoQ10 е вещество, подобно на витамините, което играе важна роля за здравето на сърцето. Но малко от тях са иформирани, че има няколко форми на CoQ10. Убиквинон - конвенционалната форма на CoQ10, и убиквинол, по-слабо позната форма. Изследванията през последните години са открили..
107,60 лв
Дан. основа: 107,60 лв
Лутеин и боровинки
Чувствителните тъкани на очите са особено уязвими от опустошенията на свободните радикали. Ето защо антиоксидантите играят толкова важна роля в поддържането на здравето на очите.  Стандартизираният лутеин и боровинка на Суонсън съчетават два от най-ефективните антиоксиданти, специфични за окото..
43,80 лв
Дан. основа: 43,80 лв
Антиоскидант
Откриването на ресвератрола в гроздето е накарало изследователите да изследват и други, подобни на него съединения, които могат да бъдат открити в природата. Една от най-обещаващите съставки днес носи името Птеростилбен. Това е фитонутриент, които се съдържа в някои плодове (особено в боровинките). ..
40,70 лв
Дан. основа: 40,70 лв
Мангостин
По-добър от боровинките, по-мощен от нара - мангостанът се е превърнал в един от най-мощните природни антиоксиданти защитници. В по-голямата част от югоизточната част на Азия мангостанът е известен като "кралицата на плодовете", тъй като освен чудесни вкусови качества, притежава различни ползи за зд..
52,70 лв
Дан. основа: 52,70 лв
Алфа-липоева киселина
За по-ефективна добавка с алфа липоева киселина опитайте Суонсън Р-фракция алфа липоева киселина. Конвенционалните добавки с алфа липоева киселина разполагат с рацемична смес от R и S изомери в съотношение 50-50, но Р изомерът е единствената форма, която се среща естествено в човешкото тяло, и това ..
69,40 лв
Дан. основа: 69,40 лв
Коензим Q10
Коензим Q10 (CoQ10) е една много важна молекула за производството на енергия в клетките – тя подпомага митохондриите, органелите произвеждащи енергия в клетките, да вършат своята работа ефикасно и това в следствие води до по-добро клетъчно здраве. CoQ10 е известен още като псевдо-витамин, за..
97,30 лв
Дан. основа: 97,30 лв
Коензим Q10
Коензим Q10 (CoQ10) е една много важна молекула за производството на енергия в клетките – тя подпомага митохондриите, органелите произвеждащи енергия в клетките, да вършат своята работа ефикасно и това в следствие води до по-добро клетъчно здраве. CoQ10 е известен още като псевдо-витамин, за..
108,90 лв
Дан. основа: 108,90 лв
Коензим Q10
Коензим Q10 (CoQ10) е една много важна молекула за производството на енергия в клетките – тя подпомага митохондриите, органелите произвеждащи енергия в клетките, да вършат своята работа ефикасно и това в следствие води до по-добро клетъчно здраве. CoQ10 е известен още като псевдо-витамин, защото не ..
42,20 лв
Дан. основа: 42,20 лв
Коензим Q10
Коензим Q10 (CoQ10) е една много важна молекула за производството на енергия в клетките – тя подпомага митохондриите, органелите произвеждащи енергия в клетките, да вършат своята работа ефикасно и това в следствие води до по-добро клетъчно здраве. CoQ10 е известен още като псевдо-витамин, защото не ..
48,50 лв
Дан. основа: 48,50 лв
Коензим Q10
Коензим Q10 (CoQ10) е една много важна молекула за производството на енергия в клетките – тя подпомага митохондриите, органелите произвеждащи енергия в клетките, да вършат своята работа ефикасно и това в следствие води до по-добро клетъчно здраве. CoQ10 е известен още като псевдо-витамин, за..
79,60 лв
Дан. основа: 79,60 лв
Коензим Q10
Коензим Q10 (CoQ10) е една много важна молекула за производството на енергия в клетките – тя подпомага митохондриите, органелите произвеждащи енергия в клетките, да вършат своята работа ефикасно и това в следствие води до по-добро клетъчно здраве. CoQ10 е известен още като псевдо-витамин, защото не ..
20,00 лв
Дан. основа: 20,00 лв
Астаксантин
Подобрете способността на организма си да се бори със свободните радикали със силнодействащия Астаксантин на Суонсън! Този антиоксидант е член на семейството на каротеноидите и като такъв притежава молекулна структура, която го прави изключително ефективен при неутрализирането на свободните радикали..
43,90 лв
Дан. основа: 43,90 лв
Алфа-липоева киселина
Сега имате възможност да получите силна антиоксидантна защита и хранителна подкрепа за здравословен въглехидратен метаболизъм с най-мощната ни добавка с алфа липоева киселина , която някога сме имали. Алфа липоевата киселина е мощно средство, което е известно със способността си да подмладява други ..
53,30 лв
Дан. основа: 53,30 лв
SOLGAR Advanced Antioxidant Formula 60 растителни капсули
-30 %
Комплекс антиоксиданти
Solgar Advanced Antioxidant Formula e специална хранителна добавка, съдържаща в себе си комбинация от витамини, минерали и билки, която има антиоксидантно и противовъспалително действие, защитава оргазнима от свободните радикали и предпазва от токсичните влияния на околната среда. Антиоксидантите ук..
41,58 лв 59,40 лв
Дан. основа: 41,58 лв
Показани са от 1 до 40 от 78 резултата (2 страници)
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки. Продължавайки, Вие се съгласявате с нашата политика за лични данни.