Меню
Your Cart

Телешки протеини

Телешки протеини

Телешкият протеин под формата на хранителна добавка има високо съдържание на белтъчини в една доза. Подходящ е за всички, които се стремят към покачване на мускулна маса, както и за всички, които не консумират млечни продукти. Телешкият протеин се отличава с високото си естествено съдържание на креатин, който от своя страна спомага за мускулния растеж и повишава силата и издръжливостта. Също така е богат на аминокиселини, витамини, цинк и желязо. 

Телешки протеин
Superior 14 Whey Core Beef съдържа цели 21 грама телешки протеин в доза, които ти позволяват максимално да се възползваш от напомпващия ефект на продукта и то без нежелан холестерол и мазнини. Протеинът в Whey Core Beef е преминал специален процес на микрофилтрация, който гарантира супер бързо и..
60,00 лв
Дан. основа: 60,00 лв
Протеин от говеждо
Nutrend 100% Beef Protein - висококачествен 100% телешки протеин, подсилен с допълнителна доза есенциални аминокиселини, които при други телешки протеини са в минимални количества.  Този 100% хидролизиран телешки протеин с HYDRObeef компонент е създаден чрез иновативна и напреднала технология,..
76,00 лв
Дан. основа: 76,00 лв
Телешки протеин
Beef Protein от BioTech USA е лесноусвоим телешки протеин, без добавени креатин, лактоза или соя.Свойства и характеристики на Beef Protein от BioTech USA:    Насърчава покачването на чиста мускулна маса    Възстановява мускулатурата    Ниско съдържание на..
44,00 лв
Дан. основа: 44,00 лв
Телешки протеин
Ultra Beef е хранителна добавка с хидролизиран протеин от говеждо месо и натурален креатин, подходяща за спортисти, които практикуват напрегната физическа активност или за хора, чийто тип на хранене и диета изискват добавка с телешки профил на аминокиселините.Протеините допринасят за растежа и поддъ..
170,00 лв
Дан. основа: 170,00 лв
Показани са от 1 до 4 от 4 резултата (1 страници)
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки. Продължавайки, Вие се съгласявате с нашата политика за лични данни.