Меню
Кошница

Чипсове и снаксове

Чипсове и снаксове

Чипсовете са любими за похапване на много хора, но всички знаем, че съставът и калориите, които съдържат, не се вписват в един здравословен хранителен и тренировъчен режим. Вместо да се откажете от любимите снакове, изберете тяхна здравословна алтернатива, която освен пълноценни хранителни вещества за организма ви, ще ви донесе и невероятен вкус. Био чипсовете са отлични за междинни хранения или просто за похапване и наслада за сетивата.

Чипс от кейл
Този био кейл чипс с шоколад на Bett’r е шанс да опитате една неочаквана комбинация между висококачествен био кейл или къдраво зеле и обожаваното от всички какао. Към тях са прибавени и бадеми, които да направят вкусът още по-незабравим, а самият кейл чипс е ръчно изсушен на ниска температура, което..
3,79 лв
Дан. основа: 3,79 лв
Чипс от кейл
Био кейл чипс с горчица и лук на Bett’r има наситен изкушаващ вкус, благодарение на своите ароматни подправки. Къдравото зеле в този продукт е отгледано в малка българска ферма, а след това е нежно подправено и ръчно изсушено, за да се запазят полезните свойства на зеленчука и за да се постигне неве..
3,79 лв
Дан. основа: 3,79 лв
Показани са от 1 до 2 от 2 резултата (1 страници)