Меню
Кошница

Пробиотици и ензими

Пробиотици и ензими

Пробиотиците са микроорганизми, съставени най-вече от бактерии и дрожди. Техният прием под формата на хранителна добавка носи множество ползи за цялостното здраве и имунитет. Често биват  изписвани по време на антибиотично лечение, но са подходящи за прием по всяко време.

Чревната микрофлора или по-известна като микрибиом, е съвкупността от микроорганизми, предимно бактерии, в червата ни. Тези бактерии се определят  като "добри" или "лоши" и играят ключова роля за човешкото здраве. Микробиомът е важен и се грижи и за разграждането на храната и усвояването на хранителни вещества, правилното функциониране на метаболизма, както и на мозъка. Според множество изследвания, балансът и наличието на правилните бактерии, влияят и на поведението ни и дори могат да са отговорни за състояния на депресия и тревожност. 

Факторите, които влияят зле на организма ни и могат да нарушат чревния баланс са прием на антибиотици, стрес, консумация на нездравословна храна като полуфабрикати и консерванти, липса на физическа активност и качествен сън и др. Пробиотиците идват на помощ при дисбаланс и дискомфорт в чревния тракт.


OUTLAST NUTRITION OutVit Active 216 г OUTLAST NUTRITION OutVit Active 216 г
НОВО -20 %
Комплекс от витамини и минерали
Outlast Nutrition OutVit Active: • Източник на есенциални витамини и минерали• Поддържа енергийния метаболизъм• Подкрепя имунната функция• Благоприятства сърдечното здраве• Подобрява когнитивното представяне• Допринася за доброто състояние на чревния микробиом• С комплекс от антиоксиданти за оп..
47,23 лв 59,00 лв
Дан. основа: 47,23 лв
Пробиотик
Naturalico® Probiotic 50 Billion:• Блaгoпpиятcтвa xpaнocмилaтeлнaтa cиcтeмa • Πoдoбpявa ycвoявaнeтo нa xpaнитeлни вeщecтвa • Πoдпoмaгa имyннaтa cиcтeмa• Oптимизиpa eнepгийнитe нивa • Намалява риска от натрупване на токсини в организма• Регулира чревната флора• Намалява подуването..
24,00 лв
Дан. основа: 24,00 лв
OSTROVIT Betaine HCl 90 растителни капсули OSTROVIT Betaine HCl 90 растителни капсули
-50 %
Бетаин хидрохлорид
Предимства на OstroVit Betaine HCl:• Поддържа храносмилателната система - Betaine HCl регулира нивата на солна киселина в стомаха. Тя подпомага храносмилането и абсорбцията на хранителни вещества.• Подходящо за спортисти - Съставките на добавката проявяват свойства, подпомагащи изграждането на муску..
12,00 лв 24,00 лв
Дан. основа: 12,00 лв
Психобиотик
Activlab Psychobiotic:• Уникален състав от 6 щама пробиотични бактерии• Успешно подпомага борбата с умората• Оказва благоприятен ефект при хора, борещи се със синдрома на раздразнените черва и депресияActivlab Psychobiotic е внимателно обмислена формула от 6 щама пробиотични бактерии, която оказва б..
17,00 лв
Дан. основа: 17,00 лв
Pretty Woman Ultimate Bladder Support 30 капсули
-60 %
Уринарен тракт
Ultimate Bladder Support от Pretty Woman® е натурална формула за жени, осигуряваща оптимална грижа за здравето на уринарния тракт. Нежната половина от населението е изложена на по-голям риск от развитие на инфекции на пикочните пътища (ИПП), които могат да причинят болка и дискомфорт. Ultimate Bladd..
19,60 лв 49,00 лв
Дан. основа: 19,60 лв
Ензимен комплекс
Основните преимущества на Now Super Enzyme:• Подпомага разпада на въглехидрати, протеини и мазнини• Оптимизира наличността на хранителните вещества в организма и усвояването им• Подпомага храносмилането• Подпомага естествената активност на ензимите и храносмилането в човешкото тяло• Премах..
56,00 лв
Дан. основа: 56,00 лв
Електролити с пробиотици
Activlab ElectroVit Probiotics:• Помага за възстановяване на електролитите при висока температура• Съдържа 6 щама пробиотични бактерии• Подпомага функционирането на имунната система, благодарение на съдържанието на витамин СElectroVit Probiotics е хранителна добавка под формата на ефервесцентни табл..
12,00 лв
Дан. основа: 12,00 лв
Стак за здравословна флора
Безплатна доставка
Баланс за чревната микрофлора
Представяме ви невероятния комбиниран стак от два изключително мощни продукта - Naturalico Probiotic - 60 таблетки и NOW Super Enzymes 90 таблетки. Когато се приемат заедно, тези два продукта предлагат неповторима синергия, която оптимизира вашата храносмилателна система и подпомага максималното усв..
77,00 лв
Дан. основа: 77,00 лв
SWANSON Ultimate Probiotic Formula 30 растителни капсули SWANSON Ultimate Probiotic Formula 30 растителни капсули
Безплатна доставка
Пробиотична формула
Максималната пробиотична формула на Лий Суонсън е уникален пробиотичен препарат с огромен потенциал. Всяка една капсула съдържа над 66 милиарда организми, което е в пъти повече от обикновените добавки на пазара. Освен това за гарантирана ефективност са включени повече от 20 милиарда ацидофилус орган..
85,60 лв
Дан. основа: 85,60 лв
Пробиотик 16 щама с фруктоолигозахариди
Погрижете се за здравето на чревната си флора и цялостното здравословно състояние на вашия организъм със SWANSON 16 щамов Пробиотик. Тази пробиоточна формула на д-р Стивън Лангер съдържа над 3 милиарда CFU (мерна единица, описваща плътността на жизненоспособните добри бактерии в продукта). Всъщност ..
37,40 лв
Дан. основа: 37,40 лв
Пробиотик сахаромицес боларди
Представяме ви пробиотична добавка, специално разработена за тези от вас, които често пътуват. Saccharomyces boulardii е такъв пробиотик, който издържа на стомашните киселини, достига невредим до червата, където се усвоява пълноценно, за да ви поддържа здрави и в отлична форма. Нашата Saccharomyces ..
35,70 лв
Дан. основа: 35,70 лв
Про лакто ацидофилус
Любимата пробиотична добавка на редица наши клиетни. Про лакто ацидофилус е чудесен пробиотик, който доставя , която 4.0 милиарда полезни бактерии в специални веге капсули, подходящи за прием от вегетарианци. По този начин полезните съставки стигат безопасно до долната част на храносмилателния тракт..
35,20 лв
Дан. основа: 35,20 лв
Пробиотик 4 щама
Пробиотик-4 на Суонсън е пробиотична добавка с широк спектър на действие, която ще достави на организма ви 3 милиарда жизнеспособни организми от четири избрани щама полезни бактерии. Формулата съдържа Bifidobacterium Lactis, Lactobacillus casei, Lactobacillus ацидофилус и Bifidobacterium bifidum. Вс..
28,60 лв
Дан. основа: 28,60 лв
Пробиотик комплекс
Естествената среда на нашия организъм съдържа разнообразие от полезните лактобацилус бактерии, които трябва да бъдат поддържат в нужния за оптималното здраве баланс. Swanson Probiotic Complex предоставя високи нива на пет полезни щама, чието действие е подсилено от добавените фруктоолигозахариди. Вс..
56,70 лв
Дан. основа: 56,70 лв
Пребиотик за поддържане на чревната флора
Prebiotic от Swanson е естествен източник на пребиотици с 95% съдържание на фруктоолигозахариди, които захранват полезните бактерии в чревния тракт така, че те да могат пълноценно да се размножават. Само един грам на ден може да увеличи броя на добрите бактерии с 500% само за четири седмич..
29,90 лв
Дан. основа: 29,90 лв
Орална пробиотична формула
Това е първият пробиотик на Swanson, специално създаден за здравето на устната кухина. Тя се отличава със специален щам на S. salivarius, наречен BLIS K12, разработен от BLIS Technologies от Нова Зеландия. BLIS K12 е полезна бактерия, която живее само в устната кухина и е доказано, че подпомага добр..
44,80 лв
Дан. основа: 44,80 лв
Лактобацилус рамнозус с фруктоолигозахариди
Полезните бактерии в червата живеят във всеки един човешки организъм. Те са много важни за цялостното ни здраве. Но има редица случаи, при които техният брой драстично може да намелее. Например при прием на антибиотици. Погрижете се за тези естествени съюзници с нашата пробиотична формула Lactobacil..
39,60 лв
Дан. основа: 39,60 лв
Пробиотик лактобацилус гасери
Ако търсите добър пробиотик, то не трябва да ви задоволи само определението, че продуктът, който купувате, се нарича пробиотик. Има съществена разлика между различните видове, които се предлагат на пазара. Лактобацилус гасери е уникален пробиотик, а действието му се различава от това на останалите в..
33,00 лв
Дан. основа: 33,00 лв
Пробиотичен лакто комплекс
Защитете здравето на своя гастроинтестинален тракт от горе до долу с естествената пробиотична сила на Probiotics L. Reuteri Plus от Суонсън. Този вид е бил идентифициран за първи път през 60-те години на XX век от германския микробиолог Герхард Ройтер, на когото в крайна сметка ще бъде наречен по-къ..
31,60 лв
Дан. основа: 31,60 лв
Пробиотик формула за жени
ФемФлора e пробиотик, специално разработен за жени. А сега и в нова подобрена формула. Тази добавка вече включва няколко вида лактобацили (за сравнение, старата формула съдържаше само два). Тя е специално създадена, за да насърчава здравето на устната кухина, стомашно-чревния тракт и влагалището. От..
37,60 лв
Дан. основа: 37,60 лв
25-щамов пробиотик
Пробиотичната формула Епик-Про 25-Щамов Пробиотик на Swanson включва 25 щама на т.нар. “добри бактерии”, които ще се погрижат за Вашата вътрешна среда и ще подобрят работата на стомашно-чревна Ви система. Разликата между отделните пробиотични продукти  се изразява не само в броя и комбинацията ..
67,00 лв
Дан. основа: 67,00 лв
Ацидофилус
Нашата Ацидофилус формула включва Lactobacillus acidophilus за подпомагане на здравословното храносмилане и поддържане на здравословен баланс на микрофлората. Чудесен начин да снабдите тялото си с тези добри съюзници. Всяка капсула доставя един милиард жизнеспособни организми Други съставки: Же..
42,80 лв
Дан. основа: 42,80 лв
OSTROVIT Probiotic 6+ 30 таблетки
-50 %
Пробиотик
OstroVit Probiotic 6+ е хранителна добавка в капсули, съдържащи 6 внимателно подбрани щамове пробиотични бактерии и пребиотик - инулин. Обогатява ежедневната диета с бактерии от рода Lactobacillus, Bifidobacterium и Streptococcus.Пробиотиците са живи микроорганизми, които уплътняват стените на чревн..
9,48 лв 18,95 лв
Дан. основа: 9,48 лв
OSTROVIT Betaine HCl + Pepsin 100 капсули OSTROVIT Betaine HCl + Pepsin 100 капсули
-50 %
Бетаин хидрохлорид + пепсин
OstroVit Betaine HCl + Pepsin:• 650 mg бетаин хидрохлорид в доза• 150 mg пепсин в доза• Подпомага храносмилателния процес• Подобрява усвояването на протеините• Комбинацията от бетаин хидрохлорид и пепсин осигурява високо качество и ефективност• Удобна капсулна формаOstroVit Betaine HCl + Pepsin е хр..
17,50 лв 35,00 лв
Дан. основа: 17,50 лв
NOW Super Enzymes 180 таблетки NOW Super Enzymes 180 таблетки
Безплатна доставка
Ензимен комплекс
Основните преимущества на NOW Super Enzyme:• Подпомага разпада на въглехидрати, протеини и мазнини• Оптимизира наличността на хранителните вещества в организма и усвояването им• Подпомага храносмилането• Подпомага естествената активност на ензимите и храносмилането в човешкото тяло• Премахване на ст..
102,00 лв
Дан. основа: 102,00 лв
Пробиотик Сахаромицес боларди
NOW Saccharomyces Boulardii:• Пробиотик, който поддържа здравословната флора на червата• Балансира отделителната система и помага при диария• Подобрява процеса на храносмилане и насърчава цялостното здраве на стомашно-чревният тракт• Подходящ за хора, които пътуват често • Влияе положително вър..
55,00 лв
Дан. основа: 55,00 лв
Пробиотик
Now Probiotic-10 предлага балансиран спектър от живи организми, състоящи се от киселинно-устойчиви бактериални щамове. Пробиотик бактериите са важни за доброто храносмилане и помагат за поддържане на чистотата на чревния тракт. Priobiotic-10 съдържа бактериални щамове, които са клинично доказани в п..
72,00 лв
Дан. основа: 72,00 лв
Пребиотик за поддържане на чревната флора
NOW Prebiotic Fiber with Fibersol®-2:• Отличен източник на фибри• Подобрява храносмилането и абсорбирането на хранителни вещества• Подпомага добрата работа на червата• Стимулира растежа на полезни микроорганизмиPrebiotic Fiber with Fibersol®-2 е иновативен продукт, предназначен да оптимизира функции..
59,00 лв
Дан. основа: 59,00 лв
Имуностимулатор
NOW Gr8-Dophilus е комбинация от осем различни вида от полезна бактерия, направена, за да подпомага гастроинтестиналното здраве и функционирането на имунната система. Продуктът съдържа и FOS, за здрав растеж на ацидофилус и бифидус организми. Тъй като таблетките са стомашно-устойчиви, Now Gr8-Dophil..
50,00 лв
Дан. основа: 50,00 лв
Пробиотик за деца
NOW Berry Dophilus Kids Пробиотици за Деца са комбинация от 10 щама и 2 млрд полезни бактерии за подсилване на имунната система, чрез подобряване здравето на стомашно-чревния тракт. Бактериите в пробиотиците участват директно в процесите на производство на някои вещества и ензими, предпазвайки тялот..
66,00 лв
Дан. основа: 66,00 лв
Ацидофилус
Описание: Подпомага положителен пробиотичен баланс Поддържа здрава имунна система Този продукт е създаден с цел да осигури висока потенция. Now Acidophilos 60caps е балансирана комбинация от два известни вида местни чревни бактерии. Редовният прием на полезните пробиотици може да помогне в поддър..
36,00 лв
Дан. основа: 36,00 лв
Пробиотик
Antilact от BioTech USA са капсули, съдържащи храносмилателни ензимиЕфекти и предимства на Antilact от BioTech USA    Подпомага храносмилането    Съдържа ензима лактаза    Комбинация между инулин и бифидобактерииAntilact от BioTech USA е уникална комбинац..
29,00 лв
Дан. основа: 29,00 лв
ACTIVLAB VesselActiv Forte 60 капсули
НОВО
Натокиназа
Activlab VesselActiv Forte:• Съдържа соева натокиназа с активност до 2000 FU• Допринася за правилния кръвен поток в артериите и вените• Подобрява функционирането на кръвоносната система• Икономична опаковка от 60 капсули с ентерично покритиеActivlab VesselActiv Forte е хранителна добавка под формата..
28,00 лв
Дан. основа: 28,00 лв
Синбиотик
Activlab Recobios Synbiotic:• Синбиотик с висока концентрация на пробиотични бактерии• По време на онкологична лъчева терапия и химиотерапия• При синдром на раздразнените черва• По време на ерадикацията на бактерията Helicobacter pylori• По време на антибиотична терапияRecobios при синдром на раздра..
24,00 лв
Дан. основа: 24,00 лв
Пробиотик
Activlab EnteroBiotix Plus:• По време и след антибиотична терапия • Превенция на диария• За употреба преди и по време на пътуване, особено в различни климатични зониEnteroBiotix е защитен продукт, който се препоръчва по време на и след антибиотична терапия. Поради състава си EnteroBiotix може д..
14,00 лв
Дан. основа: 14,00 лв
Формула за чревно здраве
Activlab ColoNormax Extra:• Влияе благоприятно на чревната перисталтика• Пречиства организма от токсини и вредни метаболитни продукти• Идеално допълнение към процедурите за отслабванеColoNormax Extra е хранителна добавка от линията Activlab Pharma, която съдържа псилиум (Plantago ovata), инулин..
24,00 лв
Дан. основа: 24,00 лв
Показани са от 1 до 36 от 36 резултата (1 страници)