Меню
Кошница

Шейкъри

Шейкъри

Фитнес шейкърите са практичен и необходим аксесоар за всеки трениращ във фитнеса. Можете да ги носите навсякъде със себе си и да приготвяте протеина или добавката си веднага след тренировка или още по време на нея.

Когато избирате фитнес шейкър, е важно да вземете предвид за какво ще го използвате. Ако предназначението му е за смесване на протеинова пудра или хранителни добавки, тогава трябва да търсите такъв, който е изработен от висококачествени материали, подходящи за тези продукти. Ако искате да носите със себе си вода по време на тренировка, тогава пластмасова бутилка би била най-подходяща за тази цел. Нашите фитнес шейкъри се предлагат в различни размери, дизайни и цветове, така че можете да изберете този, който е точно за вас!

Шейкър
Най-новото попълнение в редиците на Naturalico е техният шейкър с отделения за пудра и капсули/таблетки. Naturalico Shaker е с вместимост 600 мл и разполага с два отделни контейнера. В единият може да съхранявате доза от любимия си продукт на прах (протеин, аминокиселини, предтренировъчни проду..
18,00 лв
Дан. основа: 18,00 лв
Спортна бутилка
Лека и удобна Nutrend SPORT BOTTLE  е идеалният избор за всеки спорт. Бутилката е с винтова капачка за лесно отваряне и почистване. Капачка на винт Удобен отвор Мерителен съд Лого Nutrend Обем 500мл..
7,00 лв
Дан. основа: 7,00 лв
TREC NUTRITION Shaker Boogieman 700мл
-30 %
Шейкър
Trec Nutrition Shaker Boogieman:• 700 ml вместимост• Без протичане• Иновативен смесител, благодарение на който шейковете са с напълно равномерна консистенцияSHAKER BOOGIEMAN е практичен шейкър с ергономична форма и вместимост 700 ml, с който бързо и лесно да приготвите любимия си прахообразен суплем..
6,30 лв 9,00 лв
Дан. основа: 6,30 лв
Шейкър
SmartShake. Стратегия, воля и техническо съвършенство! Проектиран за хора на всяка възраст по време на път. SmartShake е невероятно гъвкав - "всичко-в-едно" технология, както за пиене, така и за съхранение. Три умни контейнери Ви дават свобода и се грижат за всичко, което Ви е необходимо за деня. Р..
17,20 лв
Дан. основа: 17,20 лв
Спортна бутилка
Лека и удобна, Nutrend SPORT BOTTLEе идеалният избор за всеки спорт. Бутилката е с винтова капачка за лесно отваряне и почистване.Капачка на винт Удобен отворМерителен съдЛого NutrendОбем 1000мл..
9,00 лв
Дан. основа: 9,00 лв
Показани са от 1 до 5 от 5 резултата (1 страници)