Меню
Кошница

VITAFUTURE Berberine 60 г

VITAFUTURE Berberine 60 г
-40 %
VITAFUTURE Berberine 60 г
Берберин хидрохлорид
59,40 лв
99,00 лв
Дан. основа: 59,40 лв
  • Stock: В наличност
  • Код: PRODUCT_10192
  • Weight: 0.10kg
  • SKU: 7013-00
  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ


Vitafuture Berberine:

Забавя клетъчното стареене и насърчава дълголетието

Регулира метаболизма на молекулярно ниво

Благоприятства здравето на сърдечносъдовата система

Намалява инсулиновата резистентност

Спомага за редуциране на телесното тегло 

Подпомага когнитивните функции

Берберинът е изохинолинов алкалоид, който се среща естествено в различни растения. Широко използван е от десетилетия в традиционната медицина, а множество съвременни изследвания доказват ползите от приема му. Като хранителна добавка, Vitafuture Berberine оказва благоприятен ефект върху здравето на сърдечносъдовата система. Понижава кръвното налягане, намалява нивата на лошия холестерол (LDL) и триглицеридите в кръвта, като същевременно повишава добрия (HDL) холестерол. Много проучвания показват, че берберинът може значително да понижи нивата на кръвната захар при хора с диабет тип 2, също така намалява инсулиновата резистентност, увеличава гликолизата и забавя разграждането на въглехидратите в тънките черва. Vitafuture Berberine спомага за редуциране на наднорменото тегло като подобрява функцията на хормоните, които регулират мазнините. Той не действа стимулиращо на нервната система, за разлика от други хранителни добавки за отслабване, затова има широко приложение.

Берберинът въздейства на молекулярно ниво върху човешкия организъм като една от основните му функции е да активира аденозин монофосфат-активирана протеин киназа (AMPK) – ензим, който се среща във всички клетки и играе основна роля в регулирането на клетъчната енергийна хомеостаза. Противовъзпалителните и антимикробните аспекти на берберина могат да подпомогнат чревния микробиом при хора с гастроинтестинални заболявания. Изследванията показват, че суплементацията с берберин може да намали растежа и разпространението на някои видове рак.

Препоръчителен прием: Приемайте по 500 mg (1 мерителна лъжичка и половина) дневно, за предпочитане с храна. За постигане на най-добри резултати, приемайте до 2000 mg дневно, разделени на няколко приема. Препоръчваме да комбинирате с Vitafuture Resveratrol, Vitafuture Quercetin, Vitafuture Urolithin A и Vitafuture PQQ.

Състав в една доза от 500 mg: Берберин хидрохлорид (от кората на Berberis aristata) 500 mg

Доза: 1 ½ мерителни лъжички (500 mg)

Дози в опаковка: 120

Внимание: Не превишавайте препоръчителната дневна доза. Бременни или кърмещи жени, деца и лица с установени заболявания трябва да се консултират с лекар преди да използват хранителни добавки. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Не използвайте, ако вътрешното уплътнение е нарушено. Хранителните добавки не трябва да се използват като заместител на разнообразното и балансирано хранене.

ОТЗИВИ

Отзиви за VITAFUTURE Berberine 60 г

Общо отзиви (0)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.