Меню
Кошница

PEAK Electrolyte & PH-Complex 240 капсули

PEAK Electrolyte & PH-Complex 240 капсули
PEAK Electrolyte & PH-Complex 240 капсули
Електролитен комплекс
55,00 лв
Дан. основа: 55,00 лв
  • Stock: В наличност
  • Код: PRODUCT_10797
  • Weight: 0.10kg
  • SKU: 2711-00
  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


Етикети: peak , electrolite

ОПИСАНИЕ


PEAK Electrolytе & PH-Complex:

Доставя калций, магнезий, натрий и калий

С добавен витамин D3

Идеален за киселинно базирани диети

Човешкото тяло функционира най-добре, когато му доставяме достатъчно хранителни вещества. В допълнение към макронутриентите има и микронутриенти, особено минерали, които не само участват в безброй метаболитни функции, но също така са необходими за разграждането на киселините.

Electrolytе & pH-Complex осигурява достатъчно количество важни минерали (калций, магнезий, натрий, калий) и по този начин поддържа балансиран киселинно-алкален баланс. Продуктът е допълнен с витамин D, който е важен за метаболизма на калция.

Спортистите следват силно киселинна диета чрез прием на високо съдържание на протеини, въглехидрати и мазнини, което може да доведе до хронична ацидоза. Също така, поради повишена загуба на пот чрез интензивни тренировки се губят големи количества електролити, което често се свързва със склонност към поява на крампи. Дори неспортуващите хора рискуват да изпаднат в състояние на свръхкиселинност поради диетата си, която в индустриализираните страни съдържа само малко количество алкални храни. В допълнение, консумацията на никотин и алкохол също нарушава киселинно-алкалния баланс.

Тъй като балансираното киселинно-алкално съотношение е важно за работата на човешкия организъм, трябва да се направи опит да се създаде равновесие чрез подходяща диета и достатъчно движение. Electrolytе & pH-Complex може да помогне за поддържането на нормален киселинно-алкален баланс.

Всички важни електролити + витамин D за здрави кости

Electrolyte & pH-Complex осигурява минералите калций, магнезий, натрий и калий и допринася за доброто снабдяване на тези микроелементи, които също са важни за организма и баланса на киселинно-алкалния баланс.

Магнезият, съдържащ се в Electrolyte & pH Complex, допринася за нормален електролитен баланс и, подобно на калция и калия, допринася за нормалната функция на мускулите. Освен това магнезият спомага за намаляването на умората и отпадналостта и за правилния енергиен метаболизъм. Снабдяването с оптимална доза магнезий е от значения и за нервната система. Калцият в добавката е жизненоважен за запазването на доброто здраве на костите и зъбите. Това прави ясно, че минералите, съдържащи се в Electrolyte & pH Complex, участват в многобройни метаболитни функции, които са необходими за поддържане на нашето здраве и работоспособност.

Витамин D3 (холекалциферол) играе важна роля за нивото на калций в кръвта и по този начин функционално завършва формулата, в допълнение към многобройните благоприятни действия за нормалната функция на имунната система и поддържането на нормални кости.

Препоръчителен прием: Приемайте по 3 капсули два пъти дневно, за предпочитане преди хранене с достатъчно течност.

Дози в опаковка: 40

Забележка: Евентуалното образуване на бучки в праха се дължи на хигроскопичността (свойство за свързване на влагата) на суровините и не влияе върху качеството, ефекта или вкуса на продукта.

ОТЗИВИ

Отзиви за PEAK Electrolyte & PH-Complex 240 капсули

Общо отзиви (0)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.


Разгледа ли и останалите ни промоции?
Outlast Outslim
OUTLAST Outflex
OUTLAST Ultimate Focus Formula
Outlast Promo
Pretty Woman Promo
Ostrovit Promo
Outlast 1+1 Promo