Меню
Кошница

PEAK Collagen Pro 540 г

PEAK Collagen Pro 540 г
НОВО Безплатна доставка
PEAK Collagen Pro 540 г
Колаген
79,00 лв
Дан. основа: 79,00 лв
  • Stock: В наличност
  • Код: PRODUCT_10798
  • Weight: 0.54kg
  • SKU: 7594-00

Възможни варианти

  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ


PEAK Collagen Pro:

Ефективна подкрепа за мускулната тъкан, ставите, сухожилията и връзките

Научно тествани суровини от най-високо качество

Обогатен с витамин C

В прахообразна форма с изключителна разтворимост

Спокойно можем да наречем Collagen Pro колагенов продукт от следващо поколение. За разлика от конвенционалния колагенов хидролизат, Collagen Pro разчита на по-усъвършенствания BIOACTIVE COLLAGENPEPTIDE®. Тези пептиди се получават от колагенов хидролизат чрез ензимно разцепване и позволяват целенасочено стимулиране на специфични тъкани и клетъчни типове.

По този начин Collagen Pro ви помага да гарантирате, че структурите на тялото, ангажирани със спорта, в това число мускулите, ставите, сухожилията и връзките, могат да се адаптират оптимално към стреса, породен от вашия тренировъчен режим и факторите на заобикалящата среда.  Колагенът ги поддържа гъвкави, но същевременно с това достатъчно стабилни.

BIOACTIVE COLLAGENPEPTIDE® и неговият уникален ефект

Collagen Pro се характеризира с иновативния си състав от патентовани суровини, които са специално разработени за целенасочено приложение в мускулната тъкан (BODYBALANCE®), ставите (FORTIGEL®) и сухожилията и връзките (TENDOFORTE®).

Благодарение на специалните си свойства, тези компоненти са способни да осигурят подкрепа директно на целевите тъканни структури, като доставят важни градивни елементи за изграждането и поддръжката им и стимулират специфични клетки.

Поради ниската си молекулна структура и средната ниска молекулна маса на отделните колагенови пептиди, Collagen Pro постига по-висока усвояемост и по-добра биодостъпност в сравнение с обикновен колагенов хидролизат.

Collagen Pro е подходящ за всички, особено за спортисти, които желаят оптимално да подпомогнат своята скелетно-мускулна система.

Препоръчителен прием: С помощта на шейкър смесете дневна доза от 27 g (2 мерителни лъжици) с 300 ml вода. Препоръчително е да се консумира непосредствено преди тренировка, а в нетренировъчни дни - сутрин след ставане. Collagen Pro може да се приема самостоятелно или в комбинация с предтренировъчен суплемент. 

Доза: 27 g (2 мерителни лъжици)

Дози в опаковка: 20


ОТЗИВИ

Отзиви за PEAK Collagen Pro 540 г

Общо отзиви (0)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.


Разгледа ли и останалите ни промоции?
Outlast Outslim
OUTLAST Outflex
OUTLAST Ultimate Focus Formula
Outlast Promo
Pretty Woman Promo
Ostrovit Promo
Outlast 1+1 Promo