Меню
Кошница

OSTROVIT Probiotic 6+ 30 таблетки

OSTROVIT Probiotic 6+ 30 таблетки
-50 %
OSTROVIT Probiotic 6+ 30 таблетки
Пробиотик
9,48 лв
18,95 лв
Дан. основа: 9,48 лв
  • Stock: Няма наличност
  • Код: PRODUCT_5622
  • Weight: 0.20kg
  • SKU: 6512-00
  • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
  • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ

OstroVit Probiotic 6+ е хранителна добавка в капсули, съдържащи 6 внимателно подбрани щамове пробиотични бактерии и пребиотик - инулин. Обогатява ежедневната диета с бактерии от рода Lactobacillus, Bifidobacterium и Streptococcus.


Пробиотиците са живи микроорганизми, които уплътняват стените на чревния епител като цяло, така че да не навлизат в кръвта вредни вещества. Друга от характеристиките им е подобряването на функционирането на лигавицата. Те стимулират имунната система, синтезират хранителни вещества и улесняват тяхната бионаличност.


Благоприятните микроорганизми, като пробиотиците, облекчават симптомите на непоносимост към лактозата чрез продуциране на ензим на β-галактозидазата, който разгражда лактазата. Специфична особеност на някои пробиотични бактерии е тяхната способност да влязат в жизненото състояние в дебелото черво, да се заселят в него и след това да се размножават. Освен това пробиотиците регулират функцията на червата, премахват токсичните вещества от организма, подобряват липидния профил при хора с високи нива на лош холестерол и представляват естествена имунна бариера. С други думи, те имат положителен ефект върху общото здраве.


OstroVit Probiotic 6+ съдържа и инулин - естествен пребиотик, стимулиращ растежа или активността, полезни за организма на бактериите в дебелото черво.


OstroVit Probiotic 6+ се препоръчва особено за хора, които приемат антибиотици, но не само. Тя също трябва да бъде приета от онези, които имат слаб имунитет, пушат цигари и имат нередовен, стресиращ начин на живот. Пробиотиците се препоръчват и при жени, страдащи от инфекциозни инфекции. Освен това хората, които използват диета бедна на зеленчуци, плодове, сложни въглехидрати и здравословни мазнини, също трябва да търсят полезни микроорганизми, като пробиотици.


Те се препоръчват и за спортисти. Пробиотиците в комбинация с пребиотици нямат пряко въздействие върху ефективността на спортиста. От друга страна, те непряко осигуряват правилната хомеостаза на организма, подобряват усвояването на ценни елементи, както и подобряват имунитета на организма. Тези фактори допринасят за ефективното обучение, параметрите на кръвта се подобряват, чувствителността към претрениране или наранявания намалява.


Състав :

Лактобацилус ацидуфилус   1,5х109CFU                

Лактобацилус казей        0,5х109 CFU                

Лактобацилус плантарум    3х108CFU                

Лактобацилус бревис       1х108 CFU              

Бифидобактериум лонгум    0,5х108 CFU                

Стрептококус термофилус   0,5х108CFU                 

Инулин   125 мг  


Препоръчителен прием :

Вземайте по 1 доза (1 капс) 2 пъти дневно по време на хранене. 

ОТЗИВИ

Отзиви за OSTROVIT Probiotic 6+ 30 таблетки

Общо отзиви (0)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.