Меню
Кошница

OSTROVIT Marine Collagen + Hyaluronic Acid + Vitamin C 120 капсули

OSTROVIT Marine Collagen + Hyaluronic Acid + Vitamin C 120 капсули
-50 %
OSTROVIT Marine Collagen + Hyaluronic Acid + Vitamin C 120 капсули
Колаген с хиалуронова киселина и витамин C
22,00 лв
44,00 лв
Дан. основа: 22,00 лв
 • Stock: Няма наличност
 • Код: PRODUCT_5536
 • Weight: 0.20kg
 • SKU: 6428-00
 • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
 • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ

OstroVit Marine Collagen с хиалуронова киселина и витамин С хранителна добавка, съдържаща рибен колаген, хиалуронова киселина и витамин С.

Продуктът е създаден за всички хора, които се грижат за красиви и здрави вид на кожата си, като и за хора, практикуващи спорт. Подходящ е за използване при спортни наранявания или интензивна физическа активност.

Колагенът - е един от най-важните протеини, открити в човешкото тяло. Той съществува в почти всички човешки тъкани. Колагенът е основният строителен елемент на кожата, сухожилията, костите, ставите и роговицата на окото.

Той влияе върху сцеплението, здравината и еластичността на съединителната тъкан. Освен това притежава уникална способност да свързва вода, благодарение на която кожата поддържа правилна твърдост, еластичност и напрежение.

След 26-годишна възраст количеството на колагеновите влакна естествено намалява и тялото губи способността да ги възстановява. Повишената физическа активност допълнително засилва процеса на разрушаване на колагена, поради което допълването му по време на интензивни упражнения и тренировки е много важно.

Недостигът на колаген е причината за нарушения в движението, скованост на ставите и болки в гърба, появяват се бръчки, целулит, намалява хидратацията и твърдостта на кожата.

Хиалуроновата киселина най-често се свързва с нас като съставка в „подмладяващата козметика“ и като средство, използвано при стареене. Хиалуроновата киселина, благодарение на свойствата си, може да повиши еластичността на кожата, което може да ни предпази от нежелани стрии, разваляйки визуалния ефект на фигурата ни.

Приемът на хиларионова киселина, под формата на хранителна добавка, повишава нивото му в кожата ни, благодарение на което може да ускори възстановяването след наранявания, порязвания, ожулвания или увреждане на меките тъкани.

Една от най-желаните ползи от хиалуроновата киселина по време на нейното допълване е положителеният ефект върху функционирането на костите, ставите и съединителната тъкан.

Нашето тяло е богато на хиалуронова киселина точно около двигателните органи.

Витамин C е витамин, който действа като редуциращ агент и коензим в няколко метаболитни пътя на човешкото тяло. Той се счита за един от основните антиоксиданти в нашия организъм. Съдържащият се в продукта витамин С помага за здравословното производство на колаген, за да се осигури правилното функциониране на хрущялите, венците, кожата и зъбите.


Ползите от OstroVit Marine Collagen биват:

 • Поддържа правилната твърдост, еластичност и тонус на кожата;
 • Инхибира образуването на бръчки и целулит;
 • Изпълнява строителни функции и запълва междуклетъчните пространства;
 • Може да допринесе за забавяне на стареенето на кожата;
 • Допринася за правилното функциониране на ставите, костите и съединителната тъкан;
 • Подобрява еластичността на кожата;
 • Укрепва костите и ставитe

Препоръчителен прием: Приемайте по 1 доза (4 капсули) веднъж дневно.

Доза: 4 капсули

Дози в опаковка: 30

Състав в доза (4 капсули): Рибен колаген 2200 mg; Хиалуронова киселина (натриев хиалуронат) 120 mg; Витамин C 80 mg (100%*).

*Референтна стойност на хранителните вещества


ОТЗИВИ

Отзиви за OSTROVIT Marine Collagen + Hyaluronic Acid + Vitamin C 120 капсули

Общо отзиви (0)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.


Разгледа ли и останалите ни промоции?
Outlast Outslim
OUTLAST Outflex
OUTLAST Ultimate Focus Formula
Outlast Promo
Pretty Woman Promo
Ostrovit Promo
Outlast 1+1 Promo