Меню
Кошница

CVETITA HERBAL Siberian Ginseng 100 мл

CVETITA HERBAL Siberian Ginseng 100 мл
CVETITA HERBAL Siberian Ginseng 100 мл
-15 %
CVETITA HERBAL Siberian Ginseng 100 мл
CVETITA HERBAL Siberian Ginseng 100 мл
CVETITA HERBAL Siberian Ginseng 100 мл
Сибирски женшен
33,15 лв
39,00 лв
Дан. основа: 33,15 лв
 • Stock: В наличност
 • Код: ITEM_275
 • Weight: 0.20kg
 • SKU: 4147-00
 • Безплатна доставка над 75 лв до офис на еконт.
 • 100% гаранция за качество


ОПИСАНИЕ

Сибирският Женшен се използва вече повече от 2000г. Изключително приложение намира в китайската медицина, като средство за справяне с различни болести и неразположения. Той спомага цялостно за предпазване и подсилване на организма и затова е много ефективен при настинки и грип.Този незаменим корен е един от най-мощните познати адаптогени в растителен вид. Именно качествата му на адаптоген, подпомагат организма да се справя със стресови ситуации от почти всякакъв характер.Сибирският Женшен и ценните му качествата на адаптоген са полезни:

 • При справяне със стреса от смяна на сезоните.
 • При продължително умствено натоварване.
 • При дълги и изтощителни тренировки.
 • При професионални спортисти, за по-бързо възстановяване след състезания.
 • При по-добро възстановяване след дълги боледувания.
 • При продължителни диети.


В забързаното ни ежедневие се сблъскваме с различни стресови ситуации, които са не само неизбежни, но и се приемат като част от един нормално протичащ ден.С времето обаче, хроничният стрес постепенно натрупва в организма ни постоянна умора, отслабва имунната система и затруднява метаболитните процеси в организма.Тъй като трудно бихме могли да променим ежедневието си, за да избегнем стреса, затова лесно можем, да положим минимални усилия за подобряване на качеството ни на живот.


С използването на Сибирски Женшен можем да подобрим физическата си активност, тъй като той подобрява транспортирането на кислород до мускулите и улеснява възстановяването след физическо натоварване.


Сибирският Женшен се използва доста успешно и като детоксикатор за прочистване на организма от токсини. Нормализира кръвната захар. Укрепва храносмилателната система (една от причните, поради която може да се пие преди хранене). Женшенът повишава образуването на червени кръвни клетки и така има способността да спомага или да предпазва от анемия.Той подобрява притока на кръв към мозъка, и така може да подобри творческото мислене и паметта.


Препоръчителен прием:

За тонизиране или подобряване на ежедневие: по 3мл. (една капачка) на ден, сутрин или на обяд, преди или след храна.

За подсилване на имунната система: два пъти на ден по 2 капачки (3мл.), сутрин и в ранния след обяд.След период от един месец е добре да се направи почивка от около 2 седмици.

За спортуващи или за подобряване състоянието на организма по естествен начин: Два пъти на ден по 3мл.(една капачка), сутрин и преди тренировка.След най-много 6 седмици е добре да се направи кратка почивка.


 

ОТЗИВИ

Отзиви за CVETITA HERBAL Siberian Ginseng 100 мл

Общо отзиви (0)
Кликнете тук, за да оставите отзив или коментар към продукта.